• Dalam Kemajuan
8014

D'Rapport Residences

 • Kediaman Perkhidmatan
Kawasan:
1108 ft² - 2238 ft²
Katil:
2 - 4
Mandi:
2 - 5
Progres PembinaanSelesai
 
Gambaran keseluruhan

Tinjauan D'Rapport Residences

Ampang Hilir; rumah bagi barisan kedutaan yang terkenal dan tentunya Taman Ampang Hilir yang terkenal yang berfungsi sebagai tempat yang luar biasa untuk mempersiapkan maraton seterusnya atau hanya untuk menghirup udara segar setelah seharian melelahkan di tempat kerja. Setanding dengan kedamaian dan ketenangan yang ditimbulkan oleh Ampang Hilir walaupun berada di dalam pemandangan kota terdapat D'Rapport Residences, sebuah kondominium kediaman eksklusif yang pastinya menjadi salah satu harta tanah paling berprestij di negara ini pada tahun-tahun akan datang.

Projek pembangunan ini adalah hasil kerjasama antara Acmar International, China Railway Engineering Corporation (M) Sdn Bhd (CREC) dan Bismarck Construction & Engineering Sdn Bhd., Terbukti sangat berjaya kerana kemudahan dan kemudahannya yang luar biasa diungguli lokasinya yang strategik pastinya tidak akan membiarkan calon pembeli kecewa. Para pemaju mengutamakan pengalaman hidup yang menyeluruh kerana mereka telah melengkapkan projek ini dengan kemudahan mewah seperti gimnasium yang ditutup dengan kaca dan 11,000 kaki persegi. hutan lanskap dan gazebo, walaupun terletak di tengah-tengah pusat hiburan, iaitu, Ampang Hilir.

Secara amnya, ini akan menjadi daya tarikan yang besar kepada bakal pembeli yang benar-benar ingin mengalami kelonggaran yang terbaik, dengan keselesaan di kediaman mereka sendiri. Ini terpakai kepada bakal pembeli dari semua lapisan masyarakat tanpa mengira umur, status perkahwinan, kerjaya atau jantina.

D'Rapport Residences, yang dibina di atas tanah seluas 9.12 ekar, terdiri daripada 1099 unit kondominium dengan tambahan 45 unit lot kedai. Unit kondominium ini terletak di 5 menara, masing-masing dengan faktor pengangkut sendiri untuk mewakili setiap fasa pembangunan untuk projek eksklusif ini.

Walaupun mempunyai pandangan moden untuk setiap unit, pentingnya mengekalkan ciri-ciri yang tidak berkesudahan selalu menjadi keutamaan pemaju. Ini sempurna seiring dengan visi mereka untuk menyampaikan tempat yang sempurna untuk abad ke-21 dan ini, secara umum, digambarkan secara meluas oleh pembeli hartanah yang berpotensi sebagai perpaduan sempurna kedamaian, kemewahan, dan hiburan.

Menjadi penambahan terbaru untuk pemandangan pembangunan hartanah di Ampang Hilir, tidak diragukan lagi bahawa D'Rapport Residences, yang dikelilingi oleh kemudahan yang disediakan oleh pemaju dan oleh sumber luaran akan menjadi tarikan utama pada tahun-tahun akan datang.

Lokasi Kediaman D'Rapport

Terletak di tengah-tengah Ampang Hilir, cukup selamat untuk mengatakan bahawa lokasinya, yang terkenal dengan urbanisasi yang pesat, adalah permata sejati. Tidak dinafikan bahawa calon pembeli akan merasa kagum dengan eksklusif kawasan tersebut, menjadi hab utama bagi ekspatriat dan pekerja asing dalam pekerjaan berkolar putih diakhiri dengan kehadiran kedutaan di sekitarnya seperti Kedutaan Besar Republik Korea dan Kedutaan Besar Finland. Kelebihan tambahan ini berfungsi sebagai titik penjualan penting D'Rapport Residences, yang, berdasarkan kecanggihannya, akhirnya akan menjadi puncak kawasan ini dalam waktu terdekat.

Namun, menjadi lokasi penting untuk pertukaran budaya dan pembangunan negara, Ampang Hilir juga mengalami kesesakan lalu lintas yang tinggi terutama pada waktu puncak. Ini terutamanya disebabkan oleh pembandaran kawasan Ampang Hilir yang pesat terutamanya dengan pembangunan lebih banyak projek kediaman mewah. Mungkin tidak sesuai untuk mereka yang lebih suka kedamaian dan ketenangan jalan raya yang tenang tetapi tidak dibimbangkan pembeli, pembinaan persimpangan bertingkat sedang berlangsung di antara Jalan Ampang dan Jalan Jelatek. Ini pasti akan mengurangkan kesesakan lalu lintas.

Berkenaan dengan Taman Tasik Ampang Hilir, ia sedang dalam keadaan tidak selamat kerana penyelenggaraan yang tidak baik tetapi bakal pembeli D'Rapport Residences tidak perlu risau kerana terdapat kemudahan yang sangat baik yang disediakan sendiri oleh para pemaju untuk mereka.

Kesambungan

Terletak di dalam kesibukan a bandar seperti Ampang Hilir adalah kelebihan tambahan kepada penduduk dari semua lapisan masyarakat. Ini termasuk seorang pelajar yang sibuk yang perlu menaiki bas seterusnya untuk kelasnya, seorang suri rumah yang suka pergi ke pusat membeli-belah terdekat untuk melakukan membeli-belah runcit atau bahkan pekerja pejabat moden yang perlu mendapatkannya kerja mengikut masa.

D'Rapport Residences mudah diakses melalui lebuh raya utama dan lebuh raya seperti Lebuhraya AKLEH dan DUKE dan melalui Jalan Ampang, Jalan Jelatek dan Jalan Nipah dan Lebuhraya MRR2. Bagi mereka yang mencari hiburan terutamanya dari pusat membeli-belah dan pusat hiburan yang terkenal, Jalan Ampang adalah laluan terbaik untuk digunakan, dengan jangka masa hanya kurang dari 10 minit untuk sampai ke pusat bandar itu sendiri.

Selain itu, pengguna pengangkutan awam boleh bergembira kerana anda boleh berulang melalui perkhidmatan kereta api seperti perkhidmatan RAPID LRT. Walau bagaimanapun, berjalan kaki selama 15 minit diperlukan untuk berjalan kaki ke stesen kereta api terdekat yang merupakan Stesen Jelatek. Perkhidmatan teksi cukup menonjol di kawasan Ampang Hilir, jadi pilihan juga boleh dilakukan.

Kemudahan

Sorotan utama D'Rapport Residences adalah hakikat bahawa terdapat banyak pusat membeli-belah dan kompleks membeli-belah utama untuk memenuhi keinginan setiap peminat membeli-belah di sekitarnya. Ini dapat dibenarkan oleh fakta bahawa ia terletak berdekatan dengan pusat membeli-belah seperti Great Eastern Mall dan Ampang Point. Kedua-dua kompleks membeli-belah ini berfungsi sebagai tempat mesra keluarga yang luar biasa untuk bersantai dan berehat setelah seharian yang panjang dan melelahkan di tempat kerja. Sekiranya penduduk ingin mengalami a getaran yang berbeza pemandangan bandar sama sekali, perjalanan pantas 10 hingga 12 minit ke pusat bandar mungkin akan menarik penduduk dengan lebih banyak hiburan dan keseronokan. Ini terbukti benar dengan adanya tarikan pelancongan utama seperti Ampang Park, Suria KLCC dan Intermark, masing-masing memberikan pengalaman yang sihat dan menggembirakan bagi penghuni D'Rapport Residences, yang terdiri daripada orang-orang dari pelbagai lapisan masyarakat.

Di sebut sebagai hab kedutaan, Ampang Hilir boleh menjadi tempat yang sempurna untuk memulakan kerjaya anda. Lulusan baru atau pekerja yang berpengalaman dari hubungan antarabangsa dan latar belakang sains politik boleh mula semula di kedutaan besar yang dianjurkan di Ampang, contohnya Kedutaan Republik Korea, Kedutaan Besar Diraja Thailand dan Kedutaan Republik Perancis.

Selain itu, para pengembang D'Rapport Residences juga menyedari pentingnya pendidikan berkualiti, oleh itu, mereka telah mengurangkan kerumitan ibu bapa untuk menjelajahi seluruh kota untuk masa depan yang lebih baik untuk anak-anak mereka. Ampang Hilir adalah rumah bagi Sekolah Antarabangsa Kuala Lumpur (ISKL) yang berprestij dan kota Ampang itu sendiri, dengan pelbagai sekolah dari sekolah-sekolah kerajaan yang sangat didambakan seperti Sekolah Rendah Stella Maris dan SMK Bandar Baru Ampang hingga sekolah antarabangsa yang terkenal.

Bagi kemudahan perubatan, hospital terdekat, Gleneagles Kuala Lumpur terletak hanya 1 minit dari D'Rapport Residences. Selain itu, terdapat juga Hospital Pakar KPJ Ampang Puteri dan Pusat Perubatan Prince Court yang masing-masing berjarak sekitar 6 dan 7 minit dari projek pembangunan itu sendiri. Ini akan menjadi berita baik bagi semua penduduk yang mementingkan kesihatan di D'Rapport Residences.

Membeli-belah:

 • Great Eastern Mall
 • Ampang Point
 • Ampang Park 
 • Suria KLCC
 • Intermark
 • Aurora Place Bukit Jalil

Pendidikan:

 • Sekolah Antarabangsa Kuala Lumpur (ISKL)
 • Sekolah Rendah Stella Maris 
 • SMK Stella Maris
 • SMK Bandar Baru Ampang
 • Oasis International School Kuala Lumpur
 • Setapak High School
 • SJK (C) Nan Kai
 • Sekolah Antarabangsa Brighton
 • Institusi St John
 • Kolej Pengajian Tinggi Raffles
 • Kolej Erican
 • Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)

Kedutaan:

 • Kedutaan Republik Korea
 • Kedutaan Finland
 • Kedutaan Persekutuan Rusia 
 • Kedutaan Besar Diraja Thai
 • Atase Budaya Kedutaan Republik Iraq
 • Kedutaan Republik Perancis
 • Kedutaan Poland
 • Kedutaan Republik Rakyat China 
 • Kedutaan Republik Senegal
 • Kedutaan Republik Arab Mesir

Perkhidmatan Perubatan:

 • Gleneagles Kuala Lumpur 
 • Hospital Pakar KPJ Ampang Puteri
 • Pusat Perubatan Prince Court

Pelan Lantai D'Rapport Residences

D'Rapport Residences terdiri daripada 1099 unit kondominium di 5 menara, iaitu, The Wellington (206 unit), The Swinton (193 unit), The Auston (206 unit), The Kennington (206 unit) dan The Winston (280 unit) dengan tambahan 45 unit lot kedai. Dibina di sebidang kawasan seluas 9.12 ekar, setiap unit berukuran antara 1108 kaki persegi hingga 2238 kaki persegi. Julat harga setiap unit ini adalah dari RM2,049,000 hingga RM12,017,000. Terdapat juga Taman Tasik seluas 25 ekar khusus untuk penduduk D'Rapport Residences. Walau bagaimanapun, tanah tersebut merupakan pegangan pajak dan mempunyai jangka waktu 99 tahun.

D & #039; Rapport Residence Type A1

D & #039; Rapport Residence Type A2

D & #039; Jenis Perumahan Rapport B

D & #039; Rapport Residence Type C

D & #039; Rapport Residence Type D1

D & #039; Rapport Residence Type D2 D & #039; Rapport Residence Type D3

Secara umum, melihat fakta bahawa Jenis D1, D2, dan D3 adalah unit berukuran paling rata-rata di D'Rapport Residences dengan ukuran keseluruhan binaan 1108 kaki persegi, unit-unit ini lebih sesuai untuk belia yang mempunyai baru memasuki tenaga kerja. Ini kerana dengan harga yang lebih berpatutan dan senang bagi mereka untuk mengurus dan menyelenggara. Jenis C, sebaliknya, lebih sesuai untuk keluarga kecil untuk memastikan bahawa kehidupan seharian mereka sihat dan minimalis.

Bagi keluarga kecil yang berharap untuk memperluaskan keluarga mereka dalam masa terdekat, mereka lebih dialu-alukan untuk melabur dalam Jenis B. Jenis B adalah unit yang paling sesuai untuk keluarga yang merancang untuk mempunyai keluarga yang lebih besar dalam masa terdekat. Jenis A, sebaliknya, adalah unit terbesar dan sesuai untuk 2 jenis kumpulan; mereka yang mempunyai keluarga besar dan mereka yang mempunyai sejumlah besar tetamu yang melawat rumah mereka secara teratur. Jenis A1 dan A2 pasti memberikan pengalaman hidup yang memuaskan dan bermanfaat bagi calon pembeli yang melabur dalam 2 unit ini.

Terdapat juga 8 unit penthouse yang terletak di puncak 4 menara projek, masing-masing terdiri daripada 9989 kaki persegi setiap satu.

Kemudahan dan Kemudahan D'Rapport Residences

Mengingat hakikat bahawa D'Rapport Residences adalah pangsapuri mewah, kemudahan yang disediakan setara dengan standard dan harga setiap unit juga. Dicipta khas untuk membolehkan penduduk mendapat pengalaman yang menyeronokkan dan menggembirakan, projek pembangunan yang dirancang dengan baik ini juga mempunyai banyak kemudahan unik. Setiap unit berhawa dingin sepenuhnya, lengkap dengan almari pakaian, kabinet dapur, peralatan dan kelengkapan cahaya juga. Ini menjadikan kehidupan calon penghuni menjadi lebih senang kerana berpindah tidak akan menjadi masalah sekarang.

China Railway Engineering Corporation (M) Sdn Bhd (CREC) dan Bismark Construction & Engineering Sdn Bhd pasti meletakkan bar tertinggi dalam dunia pembangunan hartanah dengan pengenalan lebih daripada 50 kemudahan bertaraf dunia. Ini termasuk dek rekreasi seluas 280,000 kaki persegi yang akan menjadi salah satu yang terbesar di negara ini. Dek ini dilengkapi dengan kemudahan sukan dan sukan komunal seluas 70,000 kaki persegi, sesuai untuk peminat kecergasan yang sememangnya ingin mengamalkan gaya hidup sihat dalam keselesaan di persekitaran mereka sendiri.

Di atas semua terletak dek langit 18,000 kaki persegi di tingkat ke-38, yang terdiri dari bar langit, kolam langit, taman langit dan dek partai yang kelihatan seperti mimpi menjadi kenyataan bagi penduduk yang suka masa lama yang lama bersandar sementara menonton pemandangan kota.

Kemudahan dan kemudahan:

 • Gelanggang bola keranjang
 • Walkways yang Dilindungi
 • Kolam Lap
 • Gelas Encik Gymnasium
 • Jakuzi
 • Promenade
 • Taman Permainan Kanak-kanak
 • Stesen Latihan
 • Gelanggang Tenis + Meninjau Dek
 • Kafe
 • Jalan raya bertingkat
 • Pavilion Balai Cerap
 • Central Park + Fountain
 • Wall Whispering
 • Kolam Renang 76m
 • Bilik-bilik mencuci + Bilik-bilik yang berubah-ubah
 • Hutan Landsekap + Gazebo
 • Pavilions fungsi
 • Spa
 • Terbuka Air Teras
 • Pit BBQ
 • Kolam Dipping
 • Sala
 • Kolam Lap Glass
 • Lounge Luar
 • Ciri Air

Kemudahan Dalaman (Tahap 2 Atas):

 • Julat Memandu Dalaman
 • Meletakkan Garde
 • Stimulator Golf
 • Kafe
 • Gimnasium
 • Sauna

Kemudahan Dalaman (Tahap 2):

 • Gelanggang Badminton
 • Mahkamah Skuasy
 • Bilik Internet
 • Pejabat Pengurusan
 • Lounge
 • Bilik mesyuarat
 • Bilik permainan
 • Bilik Karaoke
 • Bilik Pemeriksaan / Perpustakaan
 • Dewan Serbaguna

Sky Deck:

 • Sky Bar
 • Sky Pond
 • Sky Park
 • Deck Parti

Analisis Harta Tanah D'Rapport Residences

D'Rapport Residences, dengan jumlah nilai pembangunan kasar (GDV) berjumlah RM3.5 bilion, terdiri daripada 1099 unit kondominium dengan kawasan binaan seluas 1108 kaki persegi hingga 2238 kaki persegi. Para pemaju, Acmar International, China Railway Engineering Corporation (M) Sdn Bhd (CREC) dan Bismarck Construction & Engineering Sdn Bhd mengharapkan kadar pengambilan yang baik kerana ciri-ciri klasik harta tanah itu dihiasi dengan kemudahan gaya hidup kontemporari. D'Rapport Residences selesai pada pertengahan 2017.

Bagi kawasan Ampang Hilir, dan secara umum, Ampang kaya dengan kepelbagaian dan penuh dengan gembar-gembur dan kehidupan. Perkara ini tidak dapat disangkal lagi dengan adanya pusat hiburan utama dan projek kediaman yang berprestij yang berfungsi sebagai landskap utama kawasan itu sendiri. Kawasan ini sangat sesuai untuk mereka yang lebih suka pandangan yang lebih urban daripada kehidupan dan juga untuk calon pembeli yang menginginkan akses mudah ke kemudahan asas.

However, this area does have a few, but very common drawbacks. One of these is the fact that traffic jams are common during peak hours. For those who would prefer peace and quiet, a sub-urban area might not be suitable. Many of these most unavoidable traffic jams are the result of rapid property development in the area, as well as the mushrooming of retail outlets and similar projects.

Isu lain yang dapat dilihat di kawasan itu ialah kenaikan kos hidup. Kebanyakan penduduk di kawasan itu adalah warga asing dan seperti yang anda lihat, sebahagian besar projek pembangunan memang disasarkan kepada kumpulan pembeli ini. Oleh itu, tidak ada keraguan bahawa perbelanjaan hidup, berbanding dengan bahagian lain di negeri ini, boleh di akhir pricier. Walau bagaimanapun, semua isu ini sememangnya agak kecil disebabkan oleh fakta bahawa ia agak biasa terutama di bandaraya bandar seperti Ampang Hilir.

Pasaran sasaran

Salah satu tarikan utama di D'Rapport Residences adalah hakikat bahawa terdapat kemudahan mewah yang digabungkan dalam pemandangan bandar. Ini diakhiri dengan luas bangunan yang lebih besar dari setiap unit, menjadikannya pilihan yang sangat diinginkan untuk calon pembeli harta tanah di luar sana. Penetapan tempat tinggal yang damai dan tenang terhadap pemandangan kota akan lebih menarik bagi penduduk bandar. Ini disebabkan oleh fakta bahawa jenis pembeli ini akan sangat menikmati persekitaran bandar yang sibuk.

Meski demikian, tempat tinggal ini akan menarik perhatian pembeli yang tidak mempunyai waktu untuk bekerja dan bersantai. D'Rapport Residences, sebagai projek pembangunan yang memfokuskan pada penyediaan keseimbangan kerja-kehidupan yang sempurna, telah merangkumi banyak kemudahan menyenangkan yang dapat memenuhi keperluan penduduk dari semua lapisan masyarakat.

Walau bagaimanapun, di sebalik kemudahannya yang banyak, D'Rapport Residences memang berada di hujung perkara yang lebih mahal. Dengan setiap unit berharga antara RM2,049,000 hingga RM12,017,000, ia pasti merupakan projek pembangunan yang bertujuan untuk calon pembeli dari kawasan ekonomi yang lebih tinggi. Ini mungkin merupakan keburukannya, namun demikian, ia patut dibeli kerana fakta bahawa ia mempunyai saiz binaan yang lebih besar dan kemudahan kelas dunia yang disediakan. Ada kemungkinan bahawa pembeli dari strata ekonomi yang lebih rendah akan berkecil hati untuk membelinya kerana harga yang tinggi.

Analisis pesaing

Pemaju hartanah utama di kawasan Ampang Hilir adalah Acmar Malaysia, Global Oriental Bhd., Land & General Bhd, dan Mayland. Pemaju dan projek mereka berbeza antara satu sama lain terutama dari segi sasaran pasaran, titik penjualan dan harga yang unik. Walau bagaimanapun, semua syarikat ini, yang mempunyai harta tanah di Ampang Hilir, mempunyai harapan tertentu untuk dilaksanakan, terutamanya di kalangan pemaju dan projek perintis lain di kawasan ini. Dalam kes ini, D'Rapport Residences memenangi perlumbaan kerana hakikatnya harganya sebanding dengan kemudahan dan kemudahan di kediaman yang pastinya bertaraf dunia.

Pavilion Embassy oleh Global Oriental Bhd. Terdiri dari 3 menara, yang terdiri dari 3 menara suite korporat dan 2 menara suite kediaman. Unit-unit, khususnya unit kediaman, mempunyai 588 unit di menara 42 tingkat, sementara 222 unit lagi di menara 36 tingkat. Dibina di kawasan seluas 5.75 ekar, unit pegangan bebas ini boleh didapati dalam 2 saiz; 1100 kaki persegi dan 1200 kaki persegi. Unit ini berharga dari RM 1.65 juta hingga RM 1.8 juta. Berkenaan dengan nisbah aspek ukuran unit dengan harga, sangat jelas bahawa Pavilion Embassy menawarkan harga yang lebih baik berbanding dengan D'Rapport Residences, namun demikian, ini dapat diatasi dengan kenyataan bahawa D'Rapport Residences menyediakan rangkaian yang luas kemudahan kepada penghuninya.

Seterusnya adalah The Elements by Land & General Bhd. Dan Mayland. Harta tanah ini sememangnya lebih murah jika dibandingkan dengan D'Rapport Residences dengan setiap unit berharga antara RM 390,000 hingga RM 1.2 juta. Terdiri dari 655 unit masing-masing dengan kawasan binaan dari 610 kaki persegi hingga 1460 kaki persegi, harta tanah ini masih malap berbanding dengan D'Rapport Residences. Ini terutama disebabkan oleh fakta bahawa unit-unit di D'Rapport Residences memiliki kawasan binaan yang jauh lebih besar dibandingkan dengan unit The Elements. Faktor-faktor ini, secara keseluruhan, menjadikan D'Rapport Residences lebih diinginkan sebagai harta tanah teratas di sekitar Ampang Hilir.

Di bawah ini adalah jadual untuk menguatkan lagi tanggapan bahawa D'Rapport Residences masih mendahului tempat di kawasan yang kompetitif seperti Ampang:

Pembangun D'Rapport Residences:

Acmar International

Sebagai salah satu pemaju hartanah bersepadu terkemuka di Malaysia, Acmar International sudah pasti syarikat pengembangan harta tanah anda. Mereka sentiasa fokus pada visi mereka untuk menjadi pemaju bertaraf dunia. Dengan pengembangan utamanya di Klang, khususnya Bandar Baru Klang, tidak diragukan lagi bahawa Acmar International adalah salah satu pemaju yang paling mapan dan berprestij di sekitar Kuala Lumpur. Perkembangan mereka, yang terdapat dalam berbagai macam, komersial, perhotelan, kediaman dan selanjutnya membuktikan kemampuan mereka untuk memenuhi kebutuhan sekumpulan besar penduduk. Ini disebabkan oleh fakta bahawa mereka benar-benar memahami keperluan pelanggan mereka yang datang dari semua lapisan masyarakat.

China Railway Engineering Corporation (M) Sdn Bhd (CREC)

Apa yang dimulakan sebagai kumpulan penyediaan projek untuk mengambil bahagian dalam projek keretapi di selatan Malaysia, berkembang menjadi sesuatu yang jauh lebih besar dan lebih baik. Itulah yang berlaku dalam kes China Railway Engineering Corporation (M) Sdn Bhd (CREC). Dengan modal wp-signup.phped RM 100 juta, CREC memiliki kelebihan daya saing dalam penyelenggaraan, pelaksanaan, pengurusan, dan pelaburan projek pembinaan antarabangsa. Ini membuktikan pengalaman mereka yang kaya dalam memberikan yang terbaik untuk pelanggan mereka. Semua usaha mereka memberikan fokus yang pasti pada visi mereka iaitu, "Berani Mengatasi Kesukaran dan Mengejar Kecemerlangan". Ini termasuk mencabar diri mereka untuk mencapai tahap yang lebih tinggi.

Bismarck Construction & Engineering Sdn Bhd.

Pada Bismark Construction & Engineering Sdn. Bhd., mereka meletakkan kepentingan eksklusif untuk kebertanggungjawaban, kebolehpercayaan, dan integriti, menjadikannya salah satu syarikat pembinaan yang paling dipercayai di negara ini. Kualiti adalah salah satu faktor yang paling dihargai di syarikat ternama ini dan ini membuktikan bahawa Bismark Construction & Engineering Sdn. Bhd berusaha untuk memberikan kerja terbaik kepada pelanggan mereka.

Ringkasan

Secara keseluruhan, D'Rapport Residences memang merupakan pelaburan yang baik. Walaupun mempunyai unit yang mahal, calon pembeli juga harus mempertimbangkan kemudahan yang disediakan oleh Acmar International untuk meringankan kehidupan seharian dan membolehkan mereka menikmati keseimbangan kerja-kehidupan yang sempurna. Ia mempunyai keburukan tetapi secara umum, kelebihannya melebihi mereka dalam banyak cara. Tidak diragukan lagi bahawa D'Rapport Residences akan menjadi rumah yang sempurna bagi mereka yang mencari kedamaian dan kemewahan.

Baca lebih lanjut

Butiran
Tajuk Tanah:
Kediaman
Tempoh:
Pajakan
Jenis:
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2 - 5
Status harta benda:
Harga:
RM2,049,000 - RM12,017,000
Pemaju:
Acmar Malaysia
Bilangan Tingkat:
38
Jumlah Unit:
1099
Tahun Penyiapan:
2020
Kawasan Terbina (BUA):
1108 ft² - 2238 ft²
Yuran penyelenggaraan:
RM0.50 平方英尺
Kemudahan
 • Gelanggang bola keranjang
 • Mahkamah Badminton
 • Kawasan Barbeque
 • Cafeterias / Eateries
 • Bilik Fungsi
 • Padang golf
 • Gimnasium
 • Jakuzi
 • Taman berlandskap
 • Bilik mesyuarat
 • Bilik Muzik / Studio
 • Kolam renang
 • Bilik bacaan
 • Sauna
 • Gelanggang tenis
 • Lihat

Lokasi

Wilayah
 • Ampang Hilir,
 • Kuala Lumpur
Kejiranan

Video

Pelan lantai

 • Dalam Kemajuan
Dari RM506,000
 • Kediaman Perkhidmatan,
 • SOFO
Katil:
2 - 3
Mandi:
2 - 3
452 ft² - 1111 ft²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM782,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
454 kaki² - 882 kaki²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM377,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
500 kaki² - 700 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM567,800
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2
813 kaki² - 1285 kaki persegi
Dari RM2,049,000

Cadangan Jual Unik

Exclusive Residential Development
An upscale, leasehold project located in a prime location along Embassy road in Jalan Ampang.
Convenience At Every Turn
There is an abundance of amenities and conveniences such as education institutions, hospitals and shopping malls, all within 5-8 minutes walking distance.
A Safety-Fueled Environment
Security is assured by the presence of embassies in close proximity to the project.

Garis masa

Pemandu Keputusan

Kesambungan
7
Kemudahan
9
Keselamatan
9
Konsep
8
Kemudahan
9
Nilai wang
9
Penilaian Pustaka25 Undi
7.8
8.5

Kalkulator Pinjaman Perumahan

Beli Rumah Seterusnya Anda dengan betul

✅ Jaminan Padanan Harga

Yakinlah bahawa anda akan sentiasa mendapat harga terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tawaran yang lebih murah di tempat lain, walaupun tidak mungkin, kami akan sepadan dengan harga!

🎁 Bonus & Ganjaran

Kami tidak mengenakan sebarang komisen atau yuran pembrokeran dari pelanggan kami. Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli rumah dengan kami akan menikmati bonus dan ganjaran tambahan yang tidak akan mereka dapati di tempat lain!

╯ Pengalaman Lancar AZ

Pasukan yang betul komited untuk membuat perjalanan membeli harta anda sebagai usaha yang mudah dan menyenangkan yang mungkin!

Dari penyelidikan ke tempahan, perunding yang berpengalaman dan ramah akan berada di sana untuk membantu anda setiap langkah.

* T & C Terapkan

Dari RM2,049,000

Sertailah dalam Kalangan Dalam Kami

untuk menerima tawaran eksklusif, berita pasaran terhangat, dan mendapatkan akses orang dalam ke tawaran istimewa khusus ahli kami!