Pintu Masuk Waltz Residences
 • Selesai
2058

Waltz Residences

 • Kondominium
Kawasan:
948 kaki² - 1691 kaki persegi
Katil:
3 - 3
Mandi:
2 - 4
Progres PembinaanSelesai
Gambaran keseluruhan

Gambaran Keseluruhan Waltz Residences

Waltz Residences adalah kenaikan tinggi eksklusif oleh WCT Holdings Berhad yang akan mengubah landskap pinggir bandar Taman OUG menjadi mewah dan elegan. Pembangunan tetap sesuai dengan namanya kerana infrastruktur dan kemudahannya dirancang untuk memberikan gaya hidup keanggunan dan kehalusan yang mudah untuk penghuninya. Ia menggabungkan seni bina bandar dan kemudahan yang mudah dijangkau untuk memberikan kesenangan hidup yang terbaik kepada penduduk. Kondominium pegangan bebas ini menampung sejumlah 419 unit di dua menara masing-masing 38 dan 33 tingkat. Waltz Residences adalah pembelian yang menarik bagi pembeli rumah sama ada untuk penginapan sendiri atau pelaburan dengan unit tunggal dan dwi-kunci yang direka dengan canggih yang bervariasi dari ukuran 948 kaki persegi hingga 1691 kaki persegi.

Waltz Residences adalah sebahagian daripada fasa pertama projek pembangunan seluas 63 ekar yang luas oleh WCT Holdings Berhad di Taman OUG. Projek ini, apabila selesai, akan menempatkan Waltz Residences secara strategis dalam jarak berjalan kaki ke pelbagai kemudahan, perdagangan, kemudahan gaya hidup dan terapi runcit. Waltz Residences dijangka siap pada tahun 2020 dan mempunyai julat harga dari RM814,000 hingga RM1,315,000.

Lokasi Waltz Residences

Waltz Residences terletak di pinggir bandar perkotaan yang matang Taman OUG. Untuk lebih spesifik, ia unik terletak di Paradigm Garden City, sebuah pembangunan seluas 63 ekar yang terdiri daripada kediaman, pejabat korporat, kedai runcit dan hotel. Projek pelan induk oleh WCT Holdings Berhad sedang dijalankan dengan Waltz Residences menerajui fasa pertama pembangunan. Projek besar ini merangkumi kedua-dua sisi Jalan Awan Besar, jalan utama di OUG yang menghubungkan Jalan Klang Lama ke Bukit Jalil. Waltz Residences diletakkan di satu sisi Jalan Awan Besar sementara kawasan kejiranan emas yang lain diletakkan di seberang jalan. Dua bahagian pembangunan akan disatukan melalui jambatan penghubung.

Taman OUG, atau lebih dikenali sebagai OUG (Overseas Union Garden), adalah sebuah bandar yang berkembang pesat yang terletak di atas bukit di daerah Seputeh di barat daya Kuala Lumpur. Kawasan perumahan yang terletak di sepanjang Jalan Klang Lama dibuka pada tahun 1970-an untuk memenuhi pasaran kelas pekerja. Maju cepat hingga setengah abad kemudian, Taman OUG telah muncul sebagai harta tanah yang mekar dengan harta tanah di sekitarnya dijual pada harga rata-rata RM 381,500. Kawasan kejiranan yang majoriti orang Cina kebanyakannya dihuni oleh kediaman bertanah seperti rumah satu dan dua tingkat.

Waltz Residences akan menjadi pengembangan kelas atas yang revolusioner yang akan membawa sentuhan kilang ke pinggir bandar OUG. Hab komersial OUG terletak di Jalan Hujan Rahmat, jalan di mana penduduk tempatan sering mengunjungi pelbagai kedai, pasar, dan restoran. Perbandaran ini terletak di sebelah daerah jiran Sri Petaling, Bukit Jalil, Kuchai Lama dan Taman Desa. Pinggir bandar ini ditempatkan secara strategik setengah jam dari Lembah Klang dan 11km dari Kuala Lumpur.

Keadaan lalu lintas di Taman OUG adalah khas dari mana-mana pinggir bandar di Kuala Lumpur dengan keadaan lalu lintas jam sibuk menjadi sebahagian daripada gaya hidup metropolitan. Walau bagaimanapun, penduduk harus memperhatikan lalu lintas yang sangat lebat yang dijangka berlaku di Jalan Klang Lama kerana jalan arteri bertindak sebagai persimpangan utama antara beberapa bandar selain menghubungkan Kuala Lumpur ke Pelabuhan Klang.

Taman OUG mempunyai kadar jenayah yang relatif lebih tinggi daripada kawasan lain di Lembah Klang untuk ragut. Oleh kerana itu, banyak kediaman telah menubuhkan komuniti berpagar dan menjaga keselamatan yang tinggi dan menangkis penjenayah yang berpotensi. Walau apa pun, calon penduduk Waltz Residences boleh yakin kerana pembangunan ini mempunyai beberapa langkah keselamatan untuk melindungi keselamatan penghuninya.

Kesambungan

Waltz Residences memberi peluang kepada calon penghuni untuk hubungan yang baik ke pelbagai bahagian di Lembah Klang. Ini kerana dikelilingi oleh jalan-jalan yang berfungsi sebagai jalan utama yang menghubungkan Taman OUG ke daerah-daerah jiran di daerah Seputeh dan juga ke Kuala Lumpur.

Sebagai contoh, penduduk dapat dengan mudah sampai ke kawasan berdekatan Bukit Jalil dengan menyusuri Jalan Awan Besar yang akhirnya akan menghubungkan ke Jalan Jalil Perkasa 1, jalan raya yang menuju ke pinggir bandar yang pesat membangun. Menuju arah bertentangan dengan Jalan Awan Besar akan membawa penduduk ke Jalan Gembira yang melalui bandar OUG. Jalan Gembira juga menghubungkan ke Jalan Klang Lama yang membuka pintu ke Kuchai Lama dan Taman Desa.

Selain itu, bakal penduduk Waltz Residences dapat menikmati akses ke lebuh raya utama seperti Lebuhraya Shah Alam (KESAS), Lebuhraya Sungai Besi dan Lebuhraya Pantai Baru (NPE). Oleh itu, penduduk yang pergi ke dan dari ibu kota akan mempunyai banyak laluan perjalanan untuk dipilih. Melintasi Taman OUG adalah Lebuhraya Maju (MEX) yang menjadikan perjalanan udara dapat dilakukan oleh penduduk kerana Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dapat dicapai dalam 40 minit pemanduan.

Perjalanan melalui pengangkutan awam adalah pilihan lain untuk perjalanan kerana stesen LRT terdekat, yang merupakan stesen LRT Awan Besar, terletak hanya 1.2 km dari Waltz Residences. Perjalanan selama 50 minit memerlukan waktu untuk sampai ke KL Sentral melalui LRT yang merupakan sebahagian dari laluan Sri Petaling. Stesen LRT juga berfungsi sebagai hab bas untuk bas RapidKL bernombor 651 dan 652 yang melayani kawasan sekitar Taman OUG sebelum tiba di perhentian terakhir di Pasar Seni.

Kemudahan

Waltz Residences terletak di kawasan pusat membeli-belah untuk memenuhi keperluan runcit pembeli yang gemar. Selain peruncit yang akan datang yang akan memenuhi Paradigm Garden City yang akan siap dibina, terdapat beberapa kompleks membeli-belah yang terkenal di sekitar Waltz Residences yang boleh dikunjungi oleh penduduk dengan mudah untuk membeli barang runcit dan barang keperluan. Kompleks membeli-belah terdekat adalah Plaza OUG dan Pearl Point Shopping Mall yang terletak dalam jarak 3 km dari kondominium.

Kebolehcapaian perkhidmatan kesihatan bukanlah masalah dengan Waltz Residences kerana terdapat banyak hospital yang terletak di sekitar Taman OUG. Selain dari klinik kesihatan yang berdekatan, kemudahan perubatan terdekat adalah Assunta Hospital PJ yang dapat dicapai dalam jarak 10 minit perjalanan.

Pembeli rumah dengan anak-anak akan gembira mengetahui bahawa Taman OUG mempunyai banyak institusi pendidikan mulai dari tadika hingga kolej. Terdapat sebilangan besar sekolah awam dan swasta di sekitar kawasan sekitar yang matang untuk memenuhi keperluan pendidikan masyarakat.

Peminat senaman yang gemar bersenam di kawasan luar yang menyegarkan boleh menuju ke Taman Rekreasi Bukit Jalil yang terletak sejauh 11 minit. Taman seluas 80 hektar ini adalah tempat rekreasi yang popular di wilayah selatan Kuala Lumpur kerana ia mempunyai laluan joging, tempat berkelah, taman permainan, stesen latihan, dan taman antarabangsa. Penduduk yang suka bermain golf tidak perlu berjalan jauh kerana Bukit Jalil Golf & Country Resort terletak di seberang taman.

Berikut adalah senarai kemudahan yang boleh didapati di sekitar Waltz Residences:

Membeli-belah dan barangan runcit

 • Midvalley Mega Mall
 • Pusat Beli-belah Pearl Point
 • The Gardens Mall
 • NU Sentral
 • Plaza OUG

Kemudahan hospital dan perubatan

 • Hospital Pantai Kuala Lumpur
 • Hospital Beacon
 • Hospital Assunta PJ
 • Pusat Perubatan Universiti Malaya

Pendidikan

 • Pusat Pelajar Able
 • Tadika Montessori Emas
 • Sekolah Antarabangsa Tzu Chi
 • Sekolah Antarabangsa Sri Damesh
 • Sekolah Kebangsaan Seri Indah
 • SMK Taman Yarl
 • SMK Petaling
 • SJK (C) Choong Wen
 • Kolej Brickfields Asia (BAC 2)
 • SEGi College Kuala Lumpur

Sukan dan Rekreasi

 • Taman Rekreasi Bukit Jalil
 • Bukit Jalil Golf & Country Resort

Pelan Lantai Waltz Residences

Waltz Residences merangkumi dua ekar tapak projek Paradigm Garden City dengan dua menara. Menara Utara mempunyai 38 tingkat sedangkan Menara Selatan mempunyai 33 tingkat. Setiap menara mempunyai sembilan tingkat tempat parkir yang diperuntukkan untuk penduduk kerana setiap pembeli rumah berhak mendapat dua tempat letak kenderaan percuma per unit. Pembangunan ini mempunyai sejumlah 419 unit yang dilengkapi sepenuhnya yang dibahagikan mengikut empat jenis susun atur umum.

Jenis A mempunyai luas bangunan 948 kaki persegi dengan tiga bilik tidur dan dua bilik mandi. Ia adalah unit terkecil yang tersedia dan cukup selesa untuk memenuhi keperluan keluarga kecil.

Jenis B berkongsi susun atur yang lebih kurang sama dengan Jenis A, tetapi dengan sedikit perbezaan. Pertama, Jenis B menawarkan kawasan binaan yang lebih besar seluas 1088 kaki persegi. Jenis B juga mempunyai ruang utiliti tambahan yang dapat ditukar menjadi bilik tidur kecil. Perbezaan lain ialah Type B mempunyai dapur kering dan dapur basah yang terpisah untuk memasak yang mudah dan kemas.

Jenis C mempunyai bilangan bilik tidur yang sama dengan Jenis B tetapi mempunyai bilik mandi tambahan. Sekali lagi, bilik utiliti berfungsi sebagai bilik tidur tambahan, memberikan Jenis C sebanyak empat bilik tidur. Berbanding dengan Jenis A dan B, Jenis C menyediakan ruang tamu yang lebih luas dan bilik yang lebih besar pada 1250 kaki persegi.

Jenis D adalah unit paling komoditi yang tersedia dengan ukuran 1691 kaki persegi. Unit ini juga unik kerana pembeli rumah mempunyai pilihan untuk membelinya sebagai unit biasa (Jenis D2) atau sebagai kunci dua (Jenis D1). Susun aturnya boleh dibahagikan kepada unit yang lebih besar yang merangkumi dapur dan ruang tamu, dan unit studio yang dilampirkan. Unit yang lebih besar mempunyai dua bilik tidur satu dan tiga bilik mandi. Sama dengan jenis unit lain, bilik tidur plus satu adalah bilik utiliti yang boleh ditukar. Adapun unit studio yang dilampirkan, hanya berisi kamar tidur dan bilik mandi. Selanjutnya, Jenis D mempunyai dua balkoni, oleh itu membezakannya dari unit lain yang hanya mempunyai satu.

Secara keseluruhan, unit Waltz Residences sangat sesuai untuk keluarga malah unit terkecil menampung tiga bilik tidur walaupun dalam ruang yang lebih terhad. Walaupun begitu, Waltz Residences akan tetap menggembirakan khalayak ramai yang menginginkan gaya hidup mewah kerana setiap unit dirancang secara eksklusif untuk memberikan penginapan yang mewah dan selesa tanpa mengira ukuran unit.

Kemudahan dan Kemudahan Waltz Residences

Waltz Residences bercita-cita untuk menyediakan gaya hidup elegan dan kilang kepada para penduduk. Oleh itu, kondominium ini menempatkan lebih daripada 20 kemudahan untuk kesenangan dan kesenangan para penghuni. Terdapat empat tingkat yang merangkumi dua menara kondominium yang dikhaskan untuk kemudahan, iaitu Tingkat G, 7, 31, dan 33.

Tingkat G mengandungi kemudahan mesra keluarga seperti zon permainan interaktif dan pusat jagaan kanak-kanak. Terdapat juga kemudahan seperti dobi dan pasar mini untuk keselesaan penduduk. Tingkat 7 adalah tempat yang tepat bagi para penghuni untuk berehat dan berehat kerana terdapat kawasan rehat bersama jalan refleksologi, cabana, geladak yoga dan bermain rumput. Tingkat 31 menonjolkan kolam renang tanpa batas di mana penduduk boleh berenang sambil menikmati pemandangan Kuala Lumpur. Tingkat juga memiliki cabana terapung, ruang istirahat BBQ, sauna dan tab mandi spa.

Level 33 lebih menyeronokkan dan bermain untuk penduduk kerana ia mempunyai kawasan permainan khusus dan gimnasium langit. Tingkat ini juga mempunyai dewan serbaguna yang dapat digunakan penduduk untuk menganjurkan acara apa pun. Lebih-lebih lagi, keselamatan dan keselamatan Waltz Residences terjamin melalui sistem keselamatan lima peringkat. Sistem yang komprehensif melibatkan pengurusan pengunjung, kawalan kenderaan, pengawasan CCTV, akses kad, dan sistem rondaan. Terbukti, kemudahan dan perkhidmatan perdana yang ditawarkan oleh Waltz Residences memenuhi tubuh, minda, dan jiwa penduduk.

Kemudahan dan kemudahan Waltz Residences:

Tahap G

 • Zon permainan interaktif
 • Launderette
 • Pasar mini
 • Pusat jagaan kanak-kanak
 • Jalan masuk kereta
 • Lobi perkhidmatan
 • Tandas
 • Kedai
 • Pusat perniagaan
 • Pejabat pengurusan
 • Pondok pengawal
 • Lobi

Tahap 7

 • Ruang rehat
 • Laluan refleksologi
 • Cabana
 • Dek Yoga
 • Main rumput

Tingkat 31

 • Kolam pusingan tanpa had
 • Cabana terapung
 • Kolam renang
 • Dek matahari
 • Dek fungsi
 • Ruang rehat kopi
 • Ruang istirahat BBQ
 • Ruang rehat di tepi kolam renang
 • Mandi spa
 • Sauna
 • Bilik wap
 • Gelanggang skuasy

Tingkat 33

 • Dewan serbaguna
 • Kemudahan bilik ganti
 • Gimnasium langit
 • Kawasan permainan
 • Lobi perkhidmatan
 • Lobi angkat

Analisis Harta Waltz Residences

Sebagai pembangunan perintis di bawah rancangan induk Paradigm Garden City, WCT Holdings Berhad secara strategik menempatkan Waltz Residences untuk berjalan kaki dari sejumlah kemudahan. Kemudahan yang ditawarkan oleh Waltz Residences dititikberatkan oleh barisan kemudahan gaya hidupnya. Harta tanah kediaman ini juga mempunyai hubungan dan akses yang baik ke lebuh raya dan pengangkutan awam. Kondominium eksklusif ini akan menjadi pencetus trend di kawasan sekitar Taman OUG kerana ia akan menjadi ikon hidup mewah di komuniti bandar yang berkembang pesat. Waltz Residences menampilkan dirinya sebagai pembelian yang menarik bagi pembeli rumah yang berminat dengan kediaman perdana sama ada untuk pekerjaan sendiri atau pelaburan.

Pasaran sasaran

Waltz Residences disasarkan kepada anggota masyarakat makmur yang mencari kediaman mewah yang dilengkapi dengan kemudahan dan kemudahan untuk melengkapkan gaya hidup keselesaan dan kesenangan. Waltz Residences memenuhi spektrum bandar dan pelabur yang bergaya dengan unit tunggal dan dwi-kunci yang direka dengan canggih yang bervariasi dari 948 kaki persegi hingga 1691 kaki persegi. Unitnya yang luas yang dilengkapi dengan minimum tiga bilik tidur akan menjadi popular pilihan untuk pembeli keluarga. Tambahan lagi, ketersediaan unit dua kunci adalah kelebihan bagi pembeli rumah yang ingin membeli harta tanah untuk tujuan pelaburan. Lebih-lebih lagi, pelabur harta tanah akan gembira dengan penghargaan modal yang tinggi terhadap pembangunan tersebut sebagai sebahagian daripada fasa pertama projek Paradigm Garden City yang revolusioner. Hasilnya, Waltz Residences akan menjadi pelaburan yang tepat untuk memperoleh hasil harta tanah yang lumayan.

Analisis pesaing

Kediaman bertingkat tinggi telah popular di pasaran harta tanah, terutamanya di Kuala Lumpur. Oleh itu, beberapa pembangunan mewah pegangan bebas di sekitar Waltz Residences, khususnya di Bukit Jalil, telah dipilih untuk perbandingan dan analisis yang lebih dekat.

Antara pesaing dalam senarai, The Link 2 Residences mempunyai harga paling berpatutan iaitu RM700 per kaki persegi. Ini mungkin disebabkan oleh fakta bahawa ia juga merupakan pengembangan tertua di antara rakan sejawatnya, dengan tahun siapnya pada tahun 2018. Hartanah ini adalah kondominium komersial dan kediaman campuran pangsapuri servis yang dibangunkan oleh Berjaya Group. Ia menempatkan sejumlah 369 unit di 36 tingkatnya.
The Park Sky Residence @ Bukit Jalil agak serupa dengan Waltz Residences dari segi ukuran unit yang ditawarkan dan harga per kaki persegi. Unit terbesar (1565 kaki persegi) juga dilengkapi dengan kemudahan dwi-kunci untuk menampung lebih banyak penyewa. Walaupun begitu, Waltz Residences memiliki kelebihan dari segi kemudahan baru dengan tahun siap kemudian.

Skyluxe On The Park, Bukit Jalil adalah kediaman perkhidmatan kontemporari dengan seni bina yang inovatif dan unik yang mencerminkan Alam Ibu. Setiap unit dilengkapi dengan kabinet dapur, tudung, kompor, peti sejuk, dan penghawa dingin di setiap kamar. Ini dapat menjelaskan mengapa Skyluxe adalah pesaing termahal dengan harga RM921 per kaki persegi walaupun siap pada tahun yang sama dengan Waltz Residences.

In summary, Waltz Residences offers the largest number of units as well as being the latest development in the area. Consequently, it has a higher value in terms of space and state-of-the-art facilities, which makes it a suitable option for families seeking the maximum amount of living comfort that money can purchase.

wdt_ID Pembangunan Kawasan Terbina (kaki persegi) Harga jualan Harga PSF Tempoh Tanah Tahun Siap
1 Waltz Residences 948 - 1691 kaki persegi Dari RM814,000 Dari RM 858 Freehold 2020
2 The Link 2 Residences 667 - 1218 kaki persegi Dari RM466,900 Dari RM700 Freehold 2018
3 The Park Sky Residence @ Bukit Jalil City 868 - 1565 kaki persegi Dari RM700,000 Dari RM806 Freehold 2019
4 Skyluxe On The Park, Bukit Jalil 661-1224 kaki persegi Dari RM609,000 Dari RM921 Freehold 2020

Waltz Residences’ Developer: WCT Holdings Berhad /h2>

WCT Holdings Berhad adalah salah satu syarikat kejuruteraan dan pembinaan terkemuka di Malaysia, dan pemaju hartanah. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1981 dan kemudian mendapat penyenaraiannya di Bursa Malaysia pada tahun 1995. Selama bertahun-tahun WCT telah berkembang dari syarikat satu mesin yang terlibat dalam kerja tanah menjadi jenama global yang diiktiraf kerana penyampaian produk dan perkhidmatan berkualiti. Syarikat ini menjalankan tiga perniagaan teras, khususnya kejuruteraan dan pembinaan, pembangunan harta tanah dan pelaburan harta tanah, dan pengurusan. Kepakaran kejuruteraan dan pembinaan WCT merangkumi lapangan terbang, litar lumba F1, skim bekalan empangan dan air, lebuh raya, kerja sivil, dan kerja-kerja infrastruktur berasaskan rel.

Selain itu, syarikat ini mempunyai portfolio pembangunan harta tanah yang luas yang terdiri daripada bandar, kediaman mewah, kediaman bertingkat, menara pejabat, hotel, dan pusat membeli-belah. WCT Holdings Berhad juga telah mendapat beberapa penghargaan untuk usaha baru-baru ini dalam pembinaan lestari, seperti Green Building Index (GBI) Gold untuk Ibu Pejabat Kementerian Perdagangan Antarabangsa & Industri (MITI) dan GBI Certified for MyTOWN Shopping Centre. Beberapa pembangunan kediaman syarikat baru-baru ini termasuk Medini Signature, Waltz Residences, dan Impiria Residensi.

Baca lebih lanjut

Butiran
Tajuk Tanah:
Kediaman
Tempoh:
Freehold
Jenis:
 • Kondominium
Katil:
3 - 3
Mandi:
2 - 4
Harga:
RM814,000 - RM1,315,000
Pemaju:
WCT OUG Development Sdn Bhd
Bilangan Tingkat:
38
Jumlah Unit:
419
Tahun Penyiapan:
2020
Kawasan Terbina (BUA):
948 kaki² - 1691 kaki persegi
Yuran penyelenggaraan:
RM0.38 平方英尺
Kemudahan
 • Cabana
 • Kawasan Barbeque
 • Tempat Letak Kereta
 • Gimnasium
 • Jakuzi
 • Taman berlandskap
 • Taman permainan
 • Kolam renang
 • Deck kolam
 • Sauna
 • Bilik Yoga / Deck

Lokasi

Wilayah
 • Taman OUG,
 • Kuala Lumpur
Kejiranan

Video

Pelan lantai

Jelajah 3d

 • Dalam Kemajuan
Dari RM506,000
 • Kediaman Perkhidmatan,
 • SOFO
Katil:
2 - 3
Mandi:
2 - 3
452 ft² - 1111 ft²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM567,800
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2
813 kaki² - 1285 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM450,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2 - 3
732 kaki² - 1227 kaki²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM1,000,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 4
Mandi:
1 - 4
455 kaki² - 2455 kaki persegi
Dari RM814,000

Cadangan Jual Unik

 1. Freehold
  Pelaburan besar untuk generasi akan datang
 2. Sistem keselamatan bertingkat
  Keselamatan maksimum sepanjang hari dan malam
 3. Lokasi yang hebat
  Akses mudah ke Jalan Awan Besar, Lebuhraya KESAS & MEX
 4. Susun atur yang luas
  Unit yang dirancang dengan teliti untuk keluarga yang semakin meningkat.

Garis masa

2016

14 September 2016

WCT Holdings Melancarkan Waltz Residences

WCT Holdings telah mengumumkan pelancaran Waltz Residences. Projek yang terdiri daripada dua menara; Tower North dan Tower South dijadualkan siap pada Julai 2020.

 

Pemandu Keputusan

Kesambungan
8.5
Kemudahan
7.5
Keselamatan
8
Konsep
7
Kemudahan
7
Nilai wang
7
Penilaian Pustaka3 Undian
7
7.5

Kalkulator Pinjaman Perumahan

Beli Rumah Seterusnya Anda dengan betul

✅ Jaminan Padanan Harga

Yakinlah bahawa anda akan sentiasa mendapat harga terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tawaran yang lebih murah di tempat lain, walaupun tidak mungkin, kami akan sepadan dengan harga!

🎁 Bonus & Ganjaran

Kami tidak mengenakan sebarang komisen atau yuran pembrokeran dari pelanggan kami. Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli rumah dengan kami akan menikmati bonus dan ganjaran tambahan yang tidak akan mereka dapati di tempat lain!

╯ Pengalaman Lancar AZ

Pasukan yang betul komited untuk membuat perjalanan membeli harta anda sebagai usaha yang mudah dan menyenangkan yang mungkin!

Dari penyelidikan ke tempahan, perunding yang berpengalaman dan ramah akan berada di sana untuk membantu anda setiap langkah.

* T & C Terapkan

Dari RM814,000

Sertailah dalam Kalangan Dalam Kami

untuk menerima tawaran eksklusif, berita pasaran terhangat, dan mendapatkan akses orang dalam ke tawaran istimewa khusus ahli kami!