• Dalam Kemajuan
 • Panas
6453

OOAK Hotel Suites (Kiara 163)

 • Kediaman Perkhidmatan
Kawasan:
710 kaki persegi - 1236 kaki persegi
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
Progres PembinaanTahap 2D
 
Gambaran keseluruhan

Gambaran Keseluruhan Hotel OOAK Suites

Mont Kiara; kemuncak kemewahan dan kemodenan yang terbaik. Terletak di sub-distrik Segambut, kawasan ini telah mendapat perhatian kedua-dua pemaju hartanah dan pembeli hartanah. Ini termasuk pembeli dari pelbagai diasporas dan kebangsaan kerana lokasi itu sendiri adalah sangat strategik dan menjadi pusat projek pembangunan utama sehingga kini. Setanding dengan kehebatan dan eksklusif Mont Kiara sendiri datang Kiara 163, sebuah projek pembangunan bersepadu yang terdiri daripada SOVO, sebuah pusat gaya hidup, dan suite hotel OOAK oleh pemaju terkenal, YNH Developers. Ini, secara amnya, melengkapkan pinggir bandar Mont Kiara yang pelbagai, berbudaya dan berwarna-warni.

Unit SOVO berusaha untuk menyediakan keseimbangan kerja-kehidupan yang sempurna dengan kemudahan luar biasa dalam unit seperti taman tematik dan akses lif gelembung. Di sisi lain, pusat gaya hidup tuan rumah menganjurkan gabungan komersil yang berbeza-beza khas untuk memenuhi kehendak pembeli projek-projek di sekeliling oleh YNH Developers.

Pengambilalihan utama Kiara 163 bagaimanapun, adalah suite hotel, The OOAK; kombinasi sempurna dari keselesaan dan kelas. Terdiri dari 2 blok apartmen servis 46 tingkat yang diletakkan di latar belakang persekitaran hijau yang rimbun, The OOAK adalah harta pegangan bebas, merangkumi 6 ekar tanah dengan jumlah 336 unit. Setiap unit direka dengan citarasa untuk menampung keperluan penduduk bandar, yang pasti lebih suka persekitaran yang tenang dan sibuk. Di samping itu, kemudahan satu-of-a-jenis yang disediakan oleh pemaju ditetapkan untuk menarik pembeli hartanah sama ada secara tempatan atau antarabangsa.

Oleh kerana kita hidup di era di mana eksklusif telah menjadi titik penjualan unik bagi sebarang produk, The OOAK akan benar-benar menjadi pusat perhatian pembeli harta tanah kerana fakta bahawa ia pasti merupakan "satu-of-a-kind" " pelaburan. Gaya hidup baru yang asli, dimasukkan dalam suasana yang penuh warna, terletak di pusat Mont Kiara, dan lebih khusus lagi, Jalan Kiara, The OOAK, pasti akan menjadi pelaburan yang layak. Ini dapat diatasi dengan jarak dekat dengan KLCC dan pusat hiburan utama di Lembah Klang yang tidak akan pernah membuat anda bosan.

Lokasi OOAK Hotel Suites

Terletak di tengah-tengah Mont Kiara, lekuran moden dan hiburan, tidak diragukan lagi bahawa The OOAK adalah projek pembangunan yang dirancang secara strategik. Untuk lebih spesifik, Mont Kiara biasanya dijuluki sebagai lokasi elit dengan sebahagian besarnya dikumpulkan oleh pelabur asing dan ekspatriat dengan demikian, mempertahankan profil dan gaya hidup demografi jiran.

Namun, Mont Kiara, yang terletak di tengah-tengah Segambut, tidak melengkapkan pembangunan harta tanah yang bersempadan dengan Segambut Dalam. Ini kerana harta tanah tersebut tidak mengandungi jumlah eksklusivitas yang sama dengan yang terdapat di kawasan Mont Kiara. Ini memberikan lingkungan yang tidak rata di sekitarnya sendiri, dengan pemandangan dan pencemaran menjadi 2 keprihatinan calon pembeli yang paling tinggi. Ini disebabkan oleh hakikat bahawa terdapat jarak dekat antara harta tanah yang bersempadan dengan Segambut Dalam dan Mont Kiara itu sendiri.

Selain itu, kesesakan adalah masalah kecil di kawasan Mont Kiara bagi mereka yang lebih suka menaiki halus. Ini disebabkan terutamanya oleh perkembangan pesat di kawasan Mont Kiara yang kebanyakannya terdiri daripada unit kediaman. Satu lagi dilema, yang merupakan masalah umum di sekitar Segambut adalah kesesakan lalulintas. Ini disumbangkan oleh jalan sempit, penguatkuasaan undang-undang yang lemah di kawasan yang membawa kepada pelanggar haram di tepi jalan, dan sudah tentu, perkembangan yang tidak dirancang di Mont Kiara itu sendiri.

Bagi pembeli yang mencari hiburan berterusan, The OOAK adalah tempat yang bagus untuk bersenang-senang, siang dan malam. Terletak dekat dengan sejumlah kemudahan dan pusat membeli-belah yang menakjubkan, 1 Mont Kiara, Hartamas Shopping Centre, Solaris Dutamas dan Publika masing-masing dalam radius 240 meter. Yang diperlukan hanyalah perjalanan singkat ke sana. Selain itu, kawasan sekitarnya penuh sesak dengan apa sahaja dan segala yang mungkin diperlukan untuk mengekalkan gaya hidup yang baik, sihat dan menyenangkan.

Kesambungan

Sama seperti projek perumahan lain di sekitarnya, The OOAK mudah dihubungkan melalui lebuh raya utama seperti Lebuhraya Sprint, Penchala Link, Kerinchi Link, Lebuhraya Lembah Klang Baru (NKVE) dan Jalan Duta-Sungai Buluh Highway juga. Ini seterusnya mengurangkan perjuangan pembeli dalam perjalanan dari satu tempat ke tempat lain, sehingga meningkatkan kepuasan mereka. Namun, jika anda lebih gemar menggunakan pengangkutan awam, jangan risau, ada bas RapidKL yang tersedia di kawasan ini yang menghubungkan ke tempat-tempat seperti Desa Sri Hartamas, KTM Segambut, Jalan Raja Laut, Jalan Ipoh, dan Jalan Tunku Abdul Rahman.

Calon pembeli tidak akan menyesal melabur dalam harta tanah ini kerana ia terletak di tengah-tengah Segambut dengan kadar aksesibilitas yang tinggi ke tempat-tempat utama sama ada tempat komersial, kediaman atau pelancongan. Kehadiran pengangkutan awam di kawasan Mont Kiara berfungsi sebagai makanan utama bagi penduduk The OOAK. Ini disebabkan oleh fakta bahawa sebilangan besar pusat membeli-belah dan hiburan di daerah sekitarnya dapat dicapai dalam jangka waktu minimum 15 menit.

Selalunya, calon pembeli tidak akan memilih pengangkutan persendirian dan secara paksa, menghadapi lalu lintas yang padat hanya untuk sampai ke lokasi yang diinginkan. Namun, perhatikan bahawa lebuh raya dan lebuh raya utama yang menghubungkan mereka dengan The OOAK akan sesak terutama pada waktu puncak.

Selain itu, kehadiran pengangkutan awam ke dan ke kawasan Mont Kiara pastinya akan memberi cahaya kepada penduduk yang berada dalam tenaga kerja sama ada pekerjaan berkolar putih atau pekerjaan berkolar biru. Fakta bahawa kemasukan pengangkutan awam mempromosikan konsep inklusiviti terhadap orang dari pelbagai latar belakang adalah nilai tambah yang besar.

Kemudahan

Perjalanan utama untuk The OOAK adalah hakikat bahawa hampir semua perkara dan segala sesuatu terletak jauh dari sana. Oleh itu, ini menjadikan The OOAK sebagai pelaburan hebat bukan sahaja untuk penduduk bandar tetapi juga untuk keluarga sama ada besar atau kecil. Dengan tempat hiburan utama dan kawasan pelancongan utama seperti KLCC, 1 Mont Kiara, Hartamas Shopping Centre, Solaris Dutamas dan Publika berada sekurang-kurangnya 30 minit dari The OOAK, rewinding dan bersantai setelah seharian bekerja di tempat yang lebih dekat. Ini akan sangat berguna untuk bermalam bersama rakan dan keluarga.

Selain itu, dengan adanya 163 Retail Park, projek anak syarikat oleh pemaju yang menempatkan banyak pilihan santapan dan kafe, anda tidak akan merasa lapar lagi. Juga, bagi mereka yang sangat ragu-ragu dalam percutian foodie mereka yang seterusnya, anda sentiasa boleh melihat-lihat apa yang sesuai dengan selera anda sambil menikmati pelbagai gerai yang disediakan di sana. Dari ini, dapat ditunjukkan bahawa pemaju mempunyai banyak penekanan pada keseimbangan kerja-kehidupan yang sempurna untuk memenuhi keperluan generasi milenial sekarang.

Terlepas dari banyak tempat hiburan, yang tidak akan berakhir, ibu bapa tidak perlu risau tentang kesulitan mencari pendidikan yang berkualiti untuk anak-anak mereka. Ini disebabkan oleh fakta bahawa terdapat sekolah-sekolah berprestij di sekitarnya seperti Mont'Kiara International School dan Garden International School.

Terletak kira-kira 10 km dari projek ini adalah Global Doctors Hospital dan Pusat Perubatan Kiara, 2 pusat perubatan yang sangat terkenal di kawasan Mont Kiara. Proses pemikiran pemaju mestilah memberikan pengalaman yang baik kepada penduduk The OOAK. Ini dapat dibuktikan dengan kemasukan pelbagai kemudahan asas dan mewah oleh pemaju.

Membeli-belah:

 • Pusat Bandaraya Kuala Lumpur (KLCC)
 • 1 Mont Kiara
 • Pusat Membeli-belah Hartamas
 • Solaris Dutamas
 • 163 Runcit Taman
 • Publika
 • Atria Shopping Centre
 • 1 Utama Shopping Centre
 • The Gardens Mall

Pendidikan:

 • Sekolah Antarabangsa Mont'Kiara
 • Garden International School
 • SK Seri Hartamas
 • SMK Seri Hartamas
 • Sekolah Perancis Kuala Lumpur
 • Sekolah Antarabangsa Cempaka Damansara Heights

Kemudahan Hospital dan Perubatan:

 • Hospital Doktor Global
 • Pusat Perubatan Kiara
 • Pusat Perubatan Park City
 • Hospital Pakar KPJ Damansara
 • Hospital Pantai Kuala Lumpur

Pelan Lantai OOAK Hotel Suites

OOAK terdiri daripada 2 blok apartmen servis percuma yang direka dengan bergaya yang terdiri daripada 584 unit suite hotel dengan 2 jenis unit; unit biasa dan unit dwi-utama. Unit-unit tipikal datang dalam 4 jenis yang berbeza manakala unit dwi-utama hanya datang satu jenis, yang akhirnya menambah sehingga keupayaannya ia membawa.

Unit-unit tipikalnya terdiri daripada saiz terbina dalam 696 kaki persegi hingga 816 kaki persegi. Sebaliknya, unit dwi-utama terdiri daripada saiz binaan 1016 kaki persegi. Merangkumi 6 ekar tanah yang dirancang dengan rapi dan direka oleh pemaju, The OOAK akan siap menjelang 2022, menurut YNH Property Bhd.

Memandangkan YNH Property Bhd memperkenalkan 5 jenis unit yang berbeza dengan 4 unit biasa dan 1 sebagai unit dua jenis, ini pastinya akan menjadikan pembeli berpecah untuk pilihan, dengan menambah keahlian yang dihasilkan projek itu. Berikut adalah kaki persegi jenis masing-masing:

Pelan Lantai OOAK Kiara 163 Jenis B2a

Taipkan B2a

Pelan Lantai OOAK Kiara 163 Jenis B2b

Taipkan B2b

Pelan Lantai OOAK Kiara 163 Jenis B2c

Taipkan B2c

Pelan Lantai OOAK Kiara 163 Jenis B3

Taipkan B3

Pelan Lantai OOAK Kiara 163 Jenis C1

Taipkan C1

Pelan Lantai OOAK Kiara 163 Jenis C2a

Taipkan C2a

Pelan Lantai OOAK Kiara 163 Jenis C2b

Taipkan C2b

Pelan Lantai OOAK Kiara 163 Type C3

Taipkan C3

Pelan Lantai OOAK Kiara 163 Jenis C4a

Taipkan C4a

Pelan Lantai OOAK Kiara 163 Type C4c

Taip C4c

 

Secara umum, unit yang ideal untuk bujangan yang baru memasuki tenaga kerja atau ingin mencapai tahap yang lebih tinggi dalam kerjaya mereka adalah Jenis A1b atau Jenis A2b dengan mempertimbangkan hakikat bahawa ia menyediakan ruang kecil tetapi selesa yang memenuhi keperluan generasi milenium masa kini.

Bagi keluarga kecil yang ingin permulaan baru yang menyediakan mereka bukan sahaja dengan persekitaran yang santai tetapi juga yang sihat, Jenis A1a dan Jenis A2a harus menjadi unit pergi-ke mereka. Bagi keluarga yang lebih besar yang layak lebih besar, lebih selesa dan gaya hidup yang lebih baik, Jenis B1 pastinya pilihan mereka.

Selain itu, keluarga kecil yang merancang untuk berkembang menjadi keluarga yang lebih besar harus memilih unit ini. Secara keseluruhan, The OOAK pasti memenuhi masyarakat yang terus berkembang sekarang dan kemampuannya untuk memenuhi pelbagai lapisan masyarakat menjadikan unit-unit ini menjadi lebih diinginkan.

Kemudahan dan kemudahan OOAK Hotel Suites

Sebagai sebahagian daripada usaha mereka untuk memberikan pengalaman hidup yang unik, kemudahan dan kemudahan di The OOAK, dikendalikan secara khusus dan bijaksana untuk memenuhi keperluan dan kehendak masyarakat yang kini terus berubah. Sebagai sebahagian daripada titik penjualan unik mereka, YNH Property Bhd telah menyediakan kemudahan yang luar biasa seperti gim berdinding kaca, kolam renang dan kolam wading. Ini kebanyakannya melayani penduduk yang ingin bersantai dengan berjalan cepat di treadmill atau meluangkan masa bersama anak-anak mereka di tepi kolam renang setelah seharian bekerja.

Untuk kemudahan penduduk, terdapat kawasan dobi dan tempat letak kereta bawah tanah bertingkat untuk penghuni dan pengunjung, menjadikannya projek mesra penduduk. Bilik fungsi juga disediakan oleh pemaju dan ini menjimatkan banyak masa bagi penduduk yang ingin mengatur perjumpaan kecil dari keselesaan di tempat mereka sendiri.

OOAK tidak mempunyai sistem keselamatan yang baik. OOAK dilengkapi dengan keselamatan 24-jam dan pemantauan CCTV teratas dengan adanya kad akses untuk memasuki bangunan. Faktor-faktor ini menjadikan OOAK semua lebih selamat bagi penduduk.

Analisis Hartanah OOAK Hotel Suites

OOAK oleh YNH Properties Bhd., dengan Nilai Pembangunan Kasar (GDVbernilai RM250 juta, terdiri daripada 584 unit pangsapuri servis antara 616 hingga 1016 kaki persegi saiz binaan. Pangsapuri yang diservis mengalami kadar pengambilan 80%, beberapa di antaranya menjalani prosedur penjualan dan pembelian. Projek ini, secara keseluruhan, dijangka siap pada tahun 2022.

Harga unit di OOAK bermula dari RM 621,160 hingga RM1,029,260 dan sudah pasti norma untuk projek di Mont Kiara berharga seperti itu. Perlakuan utama yang melibatkan projek ini adalah fakta bahawa ia terletak di Mont Kiara, sebuah lokasi yang meninggalkan sebahagian besar rakyat jelata, dan ini membawa kepada kadar sambungan yang tinggi ke pusat hiburan berdekatan dan kawasan pelancongan utama.

Jika anda melihat kemudahan dan kemudahan yang disediakan oleh pemaju, mereka cukup mencukupi untuk menampung keperluan asas penduduk walaupun terdapat tanda harga yang tinggi. Kesesakan lalu lintas yang tinggi berlaku pada waktu puncak. Justeru, lebuh raya dan lebuh raya akan berpotensi memberi penduduk sakit kepala besar kecuali mereka memilih mod pengangkutan yang lebih mudah seperti pengangkutan awam. Walau bagaimanapun, kesesakan lalu lintas itu adalah sesuatu yang diharapkan apabila tinggal di rantau yang sibuk seperti Mont Kiara.

Di samping itu, bekalan lebihan unit kediaman di Mont Kiara juga menjadi isu di sini. Ini mungkin akan menghalang penduduk yang penuh kasih sayang daripada mengalami gaya hidup yang kurang berantakan kerana hakikat bahawa kawasan sekitarnya kebanyakannya terdiri daripada pencakar langit tinggi dan unit kediaman lain juga. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa penduduk perlu tinggal di tempat tinggal seperti burung merpati. Bangunan pencakar langit yang tinggi memberikan rasa bandar untuk tinggal di rantau Mont Kiara yang sering dijadikan sebagai salah satu kawasan kediaman mewah di Kuala Lumpur. Jenis persekitaran ini akan menjadi tempat yang berpotensi untuk pelancong bandar yang mencintai kesibukan dan kesibukan sebuah bandar.

Pasaran sasaran

Di tengah-tengah adanya harga yang meroket oleh pemaju hartanah serupa di sekitarnya, tidak diragukan lagi bahawa The OOAK, akan berada pada harga di atas daripada harga rata-rata. Ini, pada gilirannya, hanya mengakomodasi pembeli dari strata ekonomi yang lebih tinggi di seluruh negara, harganya. Oleh itu, ini jelas menggambarkan pasaran sasaran YNH Properties Bhd.

Selain itu, The OOAK juga akan menarik minat orang dewasa yang bekerja yang ingin mendapatkan keseimbangan kerja-kehidupan yang sempurna. Ini dapat dicapai melalui pusat hiburan utama di rantau ini. Sehubungan dengan ini, milenial yang bekerja di era ini kebanyakannya memilih unit yang lebih kecil kerana fakta bahawa mereka berisiko dari segi kewangan untuk melabur dalam unit yang lebih besar, terutama jika mereka baru saja mendapat posisi yang bereputasi dalam tenaga kerja .

Yang menghairankan, kumpulan sasaran yang lain mungkin akan wujud, dan itu akan menjadi calon pembeli yang ingin melabur, khususnya, dalam projek-projek yang terletak di rantau Mont Kiara, yang diberikan, prestij itu menegakkan nama. Tidak syak lagi bahawa kawasan ini memang berprestij kerana hakikat bahawa majoriti projek penting terletak di Mont Kiara.

Analisis pesaing

Pengembang hartanah utama di sekitar adalah YNH Properties Bhd., UEM Sunrise Bhd. Dan Ireka Development Management. Tidak dapat dinafikan bahawa syarikat-syarikat besar ini telah membina harta tanah mereka di kawasan yang sangat maju seperti Mont Kiara, menjadi hab utama urbanisasi dan pemodenan.

wdt_ID NAME PRICE PSF HARGA SIZE BUILT-UP (SQ FT) TANAH TANAH TAJUK TANAH
1 OOAK (YNH Properties) RM 868 RM 621,160 - RM1,029,260 710 - 1,236 Freehold Komersial
2 1Mont Kiara (Pengurusan Pembangunan Ireka) RM 800.28 RM 500,000 hingga RM 1,361,280 725 - 1701 Freehold Kediaman
3 Arcoris Mont Kiara (阳光有限公司) RM 1097 RM493,800 - RM 989,500 450 - 2000 Freehold Komersial

Walaupun semua perbezaan yang berlaku oleh pemaju dan projek masing-masing, seseorang pasti sangat yakin bahawa harga purata untuk setiap unit pasti tidak dapat diterima oleh pembeli dari strata ekonomi rendah atau sederhana. Berbanding dengan projek oleh semua 3 pemaju, agak jelas bahawa The OOAK masih memenangi perlumbaan terutama, dari segi harga.

Arcoris Mont 'Kiara by UEM Sunrise terdiri dari 366 unit hotel dan 275 kediaman dengan servis yang tersedia dalam pelbagai ukuran biasanya, dari 450 kaki persegi hingga 2000 kaki persegi. Ini berharga dari RM493,800 hingga RM 989,500. Mengenai nisbah aspek ukuran unit dengan harga, memang jelas bahawa OOAK menawarkan harga yang lebih baik dari segi ukuran unitnya. Walaupun Arcoris Mont Kiara direka khas untuk memenuhi piawaian antarabangsa, The OOAK meletakkan ruang tamu yang mesra penduduk untuk calon pembeli.

1 Mont Kiara by Ireka Development Management di belakang adalah harta yang cukup mahal walaupun dikelilingi oleh harta tanah lain yang menawarkan unit kediaman berkualiti dengan harga yang lebih berpatutan. 1 Mont Kiara berharga dari RM 500,000 hingga RM1,361,280 untuk dijual dan RM1,900 hingga RM7,220 untuk disewa, dengan unit antara 725 kaki persegi hingga 1701 kaki persegi. Walaupun harganya lebih tinggi, OOAk tetap kompetitif terhadap 1 Mont Kiara dari status hartanah barunya dan kemudahan dan kemudahan canggih yang berkaitan dengannya.

The OOAK Hotel Suites’ Developer: YNH Properties Bhd.

Menjadi salah satu pelopor untuk perkembangan unik di Lembah Klang dan Perak, YNH Properties Bhd. mempunyai beberapa projek luar biasa yang mendapat sambutan yang tinggi dari pembeli mereka dan ini merangkumi projek-projek besar seperti Solasta Dutamas, Menara YNH dan tentu saja, Kiara 163. Syarikat pembangunan ini, yang dibentuk pada tahun 1970-an oleh Allahyarham Dato 'Yu Neh Huat memulai dengan besar dengan menjadi pelopor pembangunan Sitiawan, Perak, kemudian mengembangkan sayapnya ke Kuala Lumpur.

Terdapat banyak cabaran yang dihadapi kerana terdapat banyak pesaing hebat di Kuala Lumpur pada masa itu yang mempunyai permulaan untuk pembangunan di sekitar. YNH Properties, yang sentiasa berada di barisan hadapan untuk memperkayakan kehidupan dan masa depan rakyat, bukan hanya sebuah syarikat pembangunan lain. Kebudayaan mereka untuk membuat keputusan yang beretika dan bertanggungjawab untuk generasi akan datang selalu menjadi pengambilalihan utama mereka.

Ringkasan

This is a good investment if you are the type of buyer who cares about their surroundings and likes to live a life full of excitement. While The OOAK has a high price attached, the facilities in addition to the built up size and facilities provided more than make up for this.
The OOAK does have its fair share of pros and cons, but one may always expect good things from The OOAK, and being situated in such a prestigious location such as Mont Kiara, it is no doubt that you will have a fulfilling residential experience.

Baca lebih lanjut

Butiran
Tajuk Tanah:
Komersial
Tempoh:
Freehold
Jenis:
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
Status harta benda:
 • Panas
Harga:
RM1,250,000
Pemaju:
D'Kiara Place Sdn Bhd
Bilangan Tingkat:
40
Jumlah Unit:
382
Tahun Penyiapan:
2021
Kawasan Terbina (BUA):
710 kaki persegi - 1236 kaki persegi
Yuran penyelenggaraan:
RM0.40 平方英尺
Kemudahan
 • Penyaman udara
 • Kawasan Barbeque
 • Gimnasium
 • Jakuzi
 • Kolam renang
 • Deck kolam
 • Surau

Lokasi

Wilayah
 • Bukit Kiara,
 • Kuala Lumpur
Kejiranan

Pelan lantai

 • Dalam Kemajuan
Dari RM506,000
 • Kediaman Perkhidmatan,
 • SOFO
Katil:
2 - 3
Mandi:
2 - 3
452 ft² - 1111 ft²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM567,800
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2
813 kaki² - 1285 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM450,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2 - 3
732 kaki² - 1227 kaki²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM1,000,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 4
Mandi:
1 - 4
455 kaki² - 2455 kaki persegi
Dari RM1,250,000

Cadangan Jual Unik

Freehold Hotel Suites
Freehold, commercial hotel suites located in one of the busiest streets in Mont Kiara.
Expat's Ideal Location
Tucked in between a few international schools, shopping malls & offices making it one of the most desired locations by expats.
Amidst Thriving Neighborhoods
Easily accessible to PJ & KL via various highways.

Garis masa

2016

Awal 2016

Pelancaran Kiara 163 (Fasa I, Retail Mall)

2017

Awal 2017

Kiara 163 Sovo Launch

2018

Suku Pertama 2018

Pelancaran Pangsapuri Perkhidmatan Ooak

Suku Pertama 2018

Pelancaran Ooak Hotel Suites

November 2018

Fasa I Selesai (100% Disewa)

2019

Awal 2019

Kiara 163 Sovo Selesai

2021

Suku Pertama Tahun 2021

Penyelesaian Pangsapuri Perkhidmatan Ooak (100% Habis Terjual)

Suku Pertama Tahun 2021

Penyelesaian The Ooak Hotel Suites (75% Dijual)

Pemandu Keputusan

Kesambungan
7
Kemudahan
9
Keselamatan
9
Konsep
7
Kemudahan
7
Nilai wang
8
Penilaian Pustaka24 Undi
8.3
7.8

Kalkulator Pinjaman Perumahan

Beli Rumah Seterusnya Anda dengan betul

✅ Jaminan Padanan Harga

Yakinlah bahawa anda akan sentiasa mendapat harga terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tawaran yang lebih murah di tempat lain, walaupun tidak mungkin, kami akan sepadan dengan harga!

🎁 Bonus & Ganjaran

Kami tidak mengenakan sebarang komisen atau yuran pembrokeran dari pelanggan kami. Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli rumah dengan kami akan menikmati bonus dan ganjaran tambahan yang tidak akan mereka dapati di tempat lain!

╯ Pengalaman Lancar AZ

Pasukan yang betul komited untuk membuat perjalanan membeli harta anda sebagai usaha yang mudah dan menyenangkan yang mungkin!

Dari penyelidikan ke tempahan, perunding yang berpengalaman dan ramah akan berada di sana untuk membantu anda setiap langkah.

* T & C Terapkan

Dari RM1,250,000

Sertailah dalam Kalangan Dalam Kami

untuk menerima tawaran eksklusif, berita pasaran terhangat, dan mendapatkan akses orang dalam ke tawaran istimewa khusus ahli kami!