Pintu Masuk Lobi Paradigma Sapphire
 • Selesai
2764

Paradigma Sapphire

 • Pangsapuri
Kawasan:
1001 kaki² - 1722 kaki persegi
Katil:
2 - 4
Mandi:
2 - 3
Progres PembinaanSelesai
Gambaran keseluruhan

Gambaran Keseluruhan Paradigma Sapphire

Sapphire Paradigm adalah pangsapuri servis 29 tingkat yang terletak di pinggir bandar Kelana Jaya. Pembangunan berkepadatan rendah oleh WCT Holdings Berhad terletak di sebelah pembangunan runcitnya yang berjaya, Paradigm Mall. Laluan tertutup yang menghubungkan Sapphire Paradigm ke Paradigm Mall memberikan kemudahan dan kemudahan kepada calon penghuni untuk kemudahan dan keperluan harian. Sapphire Paradigm adalah kediaman mewah yang dilengkapi dengan dek kemudahan gaya hidup atas bumbung untuk kesenangan para penghuninya. Pangsapuri ini siap dibina pada tahun 2018 berdasarkan konsep build-then-sell.

Oleh itu, Sapphire Paradigm disasarkan kepada pembeli rumah kontemporari yang ingin membeli kediaman siap sama ada untuk penginapan sendiri atau pelaburan. Pembangunan ini mempunyai lokasi yang sangat baik di tengah-tengah Petaling Jaya dengan akses lancar ke lebuh raya dan kawasan jiran yang terkenal seperti Damansara Utama dan Bandar Sunway. Pembangunan ini mempunyai 229 unit pegangan pajakan untuk dijual dengan luas bangunan antara 1,001 hingga 1,722 kaki persegi. Unit-unit tersebut dijual dengan harga mulai RM1,024,000.

Lokasi Paradigma Sapphire

Kelana Jaya adalah sebuah bandar yang berkembang pesat yang terletak di bandar Petaling Jaya, Selangor. Kawasan ini menempati tanah seluas 262 ekar yang terdiri dari beberapa kawasan kejiranan di Petaling Jaya, iaitu SS3, SS4, SS5, SS6, dan SS7. Lokasi strategik kawasan ini di tengah-tengah Petaling Jaya menempatkannya di sebelah pusat perindustrian Bandar Sunway dan pinggir bandar SS2 yang berdekatan serta Damansara Utama dan Damansara Jaya. Kesambungan bandar yang sangat baik ke pusat bandar raya Kuala Lumpur melalui lebuh raya dan pengangkutan awam telah menarik perhatian para pemaju, menyebabkan urbanisasi yang pesat selama ini. Kelana Jaya kini menjadi kawasan perumahan dan komersial yang padat dengan lebih daripada 2500 isi rumah. Walaupun tidak ada banyak tanah yang tersisa untuk pembangunan, penduduk akan terus melihat peningkatan pengembangan penggunaan campuran ketika para pemaju berusaha untuk memanfaatkan lokasi strategik kota dengan memanfaatkan setiap inci tanah di sekitarnya.

Paradigma Sapphire berada di SS7, kawasan kejiranan yang terkenal kerana kediaman mewah seperti New World PJ Hotel dan The Azure Residences yang terletak betul-betul di sebelah apartmen. SS7 juga terkenal dengan hartanahnya dengan peluang komersial dan rekreasi. Selain dari Pejabat Pendakian berstatus MSC bersebelahan, kawasan komersial lain seperti Kelana Square dan Zenith Corporate Park juga terletak di SS7. Penginapan kediaman lain boleh didapati di SS3, SS4, dan SS5 kerana kawasan sekitarnya banyak didiami oleh harta tanah seperti teres, rumah terpisah, dan banglo.

Lalu lintas di Kelana Jaya biasanya lebih berat pada waktu sibuk pagi dan petang terutama di lebuh raya popular seperti Lebuhraya Persekutuan, Lebuhraya Lembah Klang Baru (NKVE), dan Lebuhraya Damansara-Puchong (LDP). Jika tidak, keadaan lalu lintas biasanya dapat dikendalikan oleh penduduk dan pemandu kenderaan. Walau bagaimanapun, lalu lintas boleh berubah menjadi lebih buruk sekiranya keadaan cuaca buruk kerana hujan lebat akan mengakibatkan kesesakan lalu lintas yang terkenal di sepanjang jalan raya dan lebuh raya utama seperti kawasan Kelana Jaya LDP.

Perbandaran yang pesat dan kenaikan kos sara hidup telah menyebabkan kadar jenayah di Petaling Jaya secara keseluruhan lebih tinggi berbanding dengan bandar-bandar kuno lain di negara ini. Walaupun begitu, penduduk tidak boleh merasa terganggu selagi mereka berjaga-jaga ketika berada di jalanan dan mengamalkan langkah-langkah keselamatan untuk mengelakkan kejadian yang tidak diingini seperti ragut dan pencopet.

Kesambungan

Calon penduduk Sapphire Paradigm dapat menikmati hubungan lancar ke destinasi penting lain di Lembah Klang berkat jarak pembangunan yang dekat dengan beberapa lebuh raya. Pertama, pangsapuri ini terletak tidak jauh dari LDP yang melintasi seluruh bandar Kelana Jaya. Lebuh raya utama membuka pintu ke Bandar Sunway di Subang Jaya dan juga SS2 Petaling Jaya. Pusat bandar Kuala Lumpur terletak hanya 18 km melalui Lebuhraya Persekutuan, menjadikan perjalanan bandar menjadi lebih mudah dan bebas dari penghuni. Pembangunan ini juga berdekatan dengan Lebuhraya Sprint dan NKVE, sehingga meningkatkan kesambungan dan aksesibilitas di sekitar metropolis untuk pengguna lebuh raya yang kerap.

Penduduk yang lebih suka berulang-alik menggunakan pengangkutan awam boleh menuju ke stesen LRT Kelana Jaya yang hanya berjarak lima minit melalui LDP. Transit hujan bandar menjadikan perjalanan melalui pengangkutan awam mudah kerana hanya memerlukan sembilan perhentian untuk sampai ke KL Sentral dan 14 perhentian untuk sampai ke KLCC. Stesen LRT juga berfungsi sebagai hab bas untuk bas RapidKL tempatan yang mengangkut penumpang di sekitar Kelana Jaya dan Kota Damansara.

Bagi perjalanan udara, lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Subang yang berjarak 10 minit pemanduan. Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) terletak jauh tetapi masih boleh dikunjungi dalam masa 40 minit dengan kereta. Sebagai alternatif, penduduk boleh berjalan ke Paradigm Mall untuk menaiki perkhidmatan ulang-alik terus yang menuju ke KLIA dan KLIA 2.

Kemudahan

Sapphire Paradigm dikelilingi oleh pelbagai kemudahan yang sempurna melengkapkan gaya hidup masa lapang dan kesenangan bakal penghuni. Ini berkat Paradigm Mall yang berdekatan yang dihubungkan dengan kediaman melalui jalan tertutup. Penduduk akan mempunyai akses langsung ke jenama runcit teratas dan pasar raya besar kelas dunia tepat di depan pintu untuk memenuhi keperluan harian. Tidak ada kekurangan pilihan untuk berbelanja kerana terdapat juga Pasar Raya Raksasa yang terletak berdekatan dengan beberapa pusat membeli-belah yang terletak dalam jarak 3 km dari tempat tinggal.

Calon penduduk yang mempunyai anak kecil akan senang mengetahui pelbagai institusi pendidikan yang berlabuh di sekitar kawasan ini. Terdapat banyak pilihan sekolah umum dan swasta yang akan memenuhi keperluan pendidikan anak-anak dari semua peringkat usia. Sekolah berprestasi tinggi seperti Beaconhouse Sri Inai International School dan SK Kelana Jaya 1 & 2 memberi tumpuan kepada akademik di sekitarnya. Terdapat juga pelbagai tadika yang terletak di sekitar kawasan itu untuk memenuhi keperluan pelajar yang lebih muda.

Pemaju Paradigma Sapphire pasti mengingati kesihatan penduduk apabila memilih lokasinya sebagai perkhidmatan penjagaan kesihatan terdekat yang terdapat di Pusat Perubatan Kelana Jaya yang terletak dalam jarak empat minit perjalanan. Penduduk yang mencari bantuan perubatan juga boleh memilih perkhidmatan Pusat Perubatan Subang Jaya atau Klinik Kesihatan Kelana Jaya.

Bagi aktiviti rekreasi, Taman Rekreasi Kelana Jaya terletak berdekatan dengan penduduk yang mencari tempat yang sesuai untuk bersenam di luar. Taman ini adalah salah satu taman terbesar dan terkenal di Petaling Jaya. Ia lengkap dengan peralatan kecergasan luar dan mempunyai trek joging yang luas yang mengelilingi tujuh tasik. Selain itu, pemain golf yang gemar tidak perlu melakukan perjalanan jauh kerana Subang Golf Club dan Saujana Golf & Country Club keduanya berjarak 4 km dari tempat penginapan ini.

Penduduk juga akan menikmati pelbagai pilihan makanan yang ditawarkan oleh tempat makan di Kelana Jaya yang meriah. Sejajar dengan tujuan Sapphire Paradigm untuk memberikan gaya hidup berkualiti, penduduk dapat menikmati santapan di restoran di bumbung New World Hotel yang berdekatan. Jika tidak, penduduk boleh berjalan-jalan di Kelana Jaya yang menawarkan barisan restoran dan pusat penjaja yang menarik yang menawarkan masakan tempatan yang terbaik.

Berikut adalah senarai kemudahan yang boleh didapati di Sapphire Paradigm:

Membeli-belah dan Barangan runcit

 • Paradigm Mall
 • Giant Hypermarket Kelana Jaya
 • Kelana Mall
 • Evolve Concept Mall

Pendidikan

 • SK Sri Kelana
 • SK Kelana Jaya 1 & 2
 • SMK Kelana Jaya
 • SMK Taman SEA
 • SMK Sri Permata
 • SMK Lembah Subang
 • Sekolah Antarabangsa Sri Emas
 • Sekolah Antarabangsa Sri Inai Beaconhouse
 • Sekolah Antarabangsa Nobel
 • Pusat penetasan
 • Taska My Montessori

Kemudahan Hospital dan Perubatan

 • Pusat Perubatan Kelana Jaya
 • Pusat Perubatan Subang Jaya
 • Klinik Kesihatan Kelana Jaya

Sukan dan Rekreasi

 • Taman Rekreasi Kelana Jaya
 • Kelab Golf Subang
 • Kelab Golf & Desa Saujana

Kedai Makan

 • Hotel New World PJ
 • The Teddy Café & Restaurant
 • KWALI
 • Restoran Hup Soon
 • Restoran Subang Ria

Pelan Lantai Paradigma Sapphire

Sapphire Paradigm adalah kediaman yang disengajakan untuk memberikan rasa eksklusif kerana 229 unitnya dilengkapi dengan elegan untuk memenuhi selera moden penduduk moden. Lebih-lebih lagi, setiap unit dirancang untuk memaksimumkan ruang hidup untuk memberikan keselesaan dan privasi yang optimum kepada pembeli rumah. Unit ini terdapat dalam empat jenis susun atur yang terdiri dari dua hingga tiga bilik tidur yang disesuaikan dengan keperluan dan keinginan pembeli rumah yang pelbagai.

Jenis A, A1, A2, dan A3 adalah unit paling sederhana berukuran 1001 kaki persegi. Semua unit mempunyai susun atur yang sama kerana masing-masing dilengkapi dengan dua bilik tidur dan dua bilik mandi. Walaupun ukurannya terkecil, unit Jenis A menawarkan ruang tamu yang selesa yang cukup besar untuk memenuhi keperluan pembeli rumah tunggal, pasangan, dan keluarga kecil.

Unit Jenis B dan B1 memiliki jumlah bilik tidur dan bilik mandi yang serupa dengan Jenis A, tetapi pada kapasiti ruang yang lebih besar. Setiap unit Jenis B memiliki ukuran keseluruhan 1173 kaki persegi yang menjadikannya cukup besar untuk mempunyai ruang belajar tambahan.

Satu langkah di atas unit Type B adalah unit Type C dan C1 yang berukuran 1572 kaki persegi. Unit Type C mempunyai semua tawaran rakan sejawat Type B di samping bilik tidur tambahan untuk menampung keluarga yang lebih besar.

Pembeli rumah yang menginginkan pengalaman hidup terbaik yang ditawarkan oleh Sapphire Paradigm dapat melihat unit Type D dan D1 yang luas yang menempati kawasan seluas 1722 kaki persegi. Unit Type D memberikan keselesaan paling banyak dengan ruang tamu terbesar yang ada. Unit Type D juga dilengkapi dengan dua bilik utiliti sedangkan unit lain hanya mempunyai satu bilik.

Perbezaan lain yang ketara ialah kedua-dua unit Jenis C dan Jenis D mempunyai ruang serbuk tambahan yang tidak terdapat di susun atur Jenis A dan B. Semua jenis unit termasuk halaman selain ruang tamu umum, dewan makan, dan dapur . Unit-unitnya juga dilengkapi dengan kabinet dapur, pemanas air di semua bilik mandi, serta penghawa dingin di ruang tamu, kamar tidur, dan ruang belajar.

Kemudahan dan Kemudahan Paradigma Sapphire

Kemudahan Sapphire Paradigm akan memastikan penduduk menjalani gaya hidup yang elegan dan selesa. Kediaman yang diservis dilengkapkan dengan Sijil Penyelesaian dan Pematuhan (CCC), memastikan bahawa pembangunan dibina dengan selamat dan sesuai untuk tinggal. Pangsapuri ini mempunyai lantai kemudahan khusus di Tingkat 3A ditambah dengan kemudahan tambahan di tingkat atas bumbung Tingkat 29. Tingkat 3A adalah di mana kebanyakan kemudahan berpusatkan kanak-kanak seperti taman asuhan kanak-kanak, bilik membaca, dan kawasan permainan kanak-kanak terletak bersama dengan bulu tangkis gelanggang, bilik serbaguna dan bilik mesyuarat untuk kegunaan penghuni.

Ciri yang paling hebat dari Sapphire Paradigm adalah dek kemudahan setinggi langitnya yang eksklusif dengan persembahan riadah kelas atas. Dengan ketinggian 29 tingkat, penduduk dapat menikmati percutian sesaat dari hiruk pikuk kota di bawah dan mengagumi pemandangan cakrawala Petaling Jaya yang menakjubkan sambil berenang di kolam renang infiniti. Kolam renang juga memiliki area yang dangkal untuk memastikan setiap orang berpeluang untuk mengambil bahagian dalam kenikmatan berasaskan air. Gim langit membolehkan penduduk melakukan senaman yang baik sambil menikmati pemandangan kota. Dek atas bumbung juga mempunyai sebuah balai cerap yang merangkumi ruang duduk dan ruang BBQ, menjadikannya tempat yang sesuai untuk berkumpul dengan rakan dan keluarga. Infrastruktur di atas bumbung dihiasi dengan sentuhan kehijauan, memberikan tempat teduh dan kelonggaran yang sejuk bagi para penduduk untuk bersantai di bawah langit yang cerah.

Kemudahan dan kemudahan:

Lantai Kemudahan (Tingkat 3A)

 • Gelanggang badminton
 • Bilik serbaguna
 • Ruang untuk taska
 • Bilik permainan / Membaca
 • Mahkamah skuasy
 • Tandas
 • Lobi angkat
 • Lobi lif api
 • Bilik mesyuarat
 • Surau
 • Kawasan permainan kanak-kanak

Kemudahan Bumbung (Tingkat 29)

 • Kolam renang
 • Gazebo
 • Tangga ke bilik ganti
 • Dek Yoga
 • Kolam infiniti
 • Kolam spa
 • Dek kolam
 • Lobi lif api
 • Lobi angkat
 • Gimnasium langit
 • Ruang terapung / membaca
 • Kolam reflektif
 • Kawasan kosong
 • Kawasan pancuran mandian
 • Paviliun BBQ
 • Dek BBQ

Analisis Harta Paradigma Sapphire

Sapphire Paradigm adalah penginapan yang menarik bagi pembeli rumah yang mahukan gaya hidup mewah dan selesa. Titik penjualan utama adalah lokasi utamanya di sebelah Paradigm Mall yang terkenal, sebuah pusat membeli-belah yang merangkumi semua keperluan dan permintaan penduduk. Lokasi pusat hartanah di tengah-tengah Petaling Jaya juga menyediakan akses mudah ke lebuh raya yang terkenal dan sambungan yang baik ke pusat bandar Kuala Lumpur dan juga ke bahagian lain di Lembah Klang. Unit siap yang dilengkapi dengan segera juga akan menarik minat pelabur sebagai pelaburan saraan.

Pasaran sasaran

Paradigma Sapphire adalah pembangunan yang ditujukan kepada penduduk kota yang makmur yang ingin membeli kediaman mewah siap pakai di Petaling Jaya. Pembangunan ini sangat sesuai untuk pembeli rumah yang ingin membeli hartanah yang sudah siap sama ada untuk pelaburan atau untuk penginapan sendiri.

Oleh kerana unit dirancang untuk mengoptimumkan ruang dan keselesaan dan bukan untuk menampung penghunian yang lebih tinggi, pangsapuri yang diservis ini secara khusus dipasarkan kepada profesional yang bekerja, keluarga muda dan warga tua yang ingin mengecilkan atau menginginkan penginapan yang mempunyai kemudahan dan kemudahan serba lengkap. Keistimewaan 229 unitnya menjadikannya pembangunan berkepadatan rendah, sesuai untuk penduduk yang lebih suka tinggal di persekitaran yang lebih intim dan peribadi. Selain itu, lokasi strategik pembangunan di sebelah Paradigm Mall dan entiti komersial yang mapan seperti The Ascent Office Tower menjadikannya pelaburan yang menguntungkan untuk menyewa dan menjual. Pilihan pemaju untuk mengikuti konsep build-then-sell adalah kemenangan bagi pelabur yang bersemangat kerana unit dapat disewakan dengan segera.

Analisis pesaing

Kawasan di sekitar Sapphire Paradigm adalah harta tanah yang sangat digemari kerana pusatnya dan hubungannya dengan pelbagai kemudahan dan kemudahan. Oleh itu, terdapat pelbagai harta tanah di sekitarnya yang bersaing untuk pasar Sapphire Paradigm. Dua perkembangan terkini telah dipilih sendiri untuk perbandingan dan analisis bersama dengan Sapphire Paradigm.

Panorama Residences adalah pengembangan yang akan datang oleh Loh & Loh Corporation Berhad yang terletak di kejiranan SS7 yang sama dengan Sapphire Paradigm. Ia mempunyai unit bersaiz lebih kecil daripada Paradigma Sapphire, menjadikannya kurang sesuai untuk keluarga besar. Kondominium ini menawarkan kemudahan khas untuk bangunan tinggi perdana dan bahkan menawarkan jakuzi. Unit ini dijual pada harga hampir serupa dengan Paradigma Sapphire pada harga RM738 per kaki persegi. Namun, yang berbeza dengan Sapphire Paradigm adalah hak milik pegangan bebasnya yang mungkin menarik minat pembeli rumah yang mahukan pemilikan sepenuhnya atas kediaman tetap.

HighPark Suites mempunyai tanda harga paling mahal per kaki persegi dalam senarai. Pangsapuri yang diservis ini menawarkan unit dengan kawasan binaan terkecil dalam senarai, yang berkisar antara 452 kaki persegi hingga 840 kaki persegi. Ini menjadikan pembangunan oleh Gamuda Land lebih sesuai untuk mereka yang berpendapatan tinggi dan pasangan yang tidak keberatan mengecilkan ruang hidup untuk gaya hidup yang bergaya dan canggih Walaupun HighPark Suites adalah pengembangan yang lebih baru dibandingkan dengan Sapphire Paradigm dan memiliki hak milik bebas, ia tidak menawarkan privasi yang dilakukan oleh Sapphire Paradigm kerana ia merupakan pembangunan berkepadatan tinggi yang terdiri dari 1067 unit.

Secara keseluruhan, Sapphire Paradigm memiliki kelebihan dari segi kemudahan kerana tidak ada pesaingnya yang mempunyai tahap akses yang sama ke pusat membeli-belah di sebelahnya. Walaupun merupakan pembangunan tertua, Paradigma Sapphire menawarkan kepada penduduk unit paling komoditi dan kemudahan hidup terbaik dari segi ruang dan privasi. Oleh itu, Sapphire Paradigm adalah pilihan yang wajar bagi pembeli rumah yang berminat untuk melabur dalam kualiti hidup yang baik.

wdt_ID Pembangunan Saiz Built-Up (kaki persegi) Harga jualan Harga PSF Tempoh Tanah Tahun Siap
1 Paradigma Sapphire 1001 kaki persegi - 1722 kaki persegi Dari RM 1,024,000 Dari RM 781 Pajakan 2018
2 Kediaman Panorama 749 kaki persegi - 1030 kaki persegi Dari RM 553,000 Dari RM 738 Freehold 2022
3 Suite HighPark 452 kaki persegi - 840 kaki persegi Dari RM 378,520 Dari RM 806 Freehold 2019

Pembangun Sapphire Paradigm: WCT Holdings Berhad

WCT Holdings Berhad ditubuhkan pada tahun 1981 dan kemudian mendapat penyenaraiannya di Bursa Malaysia pada tahun 1995. Selama bertahun-tahun, WCT telah berkembang dari syarikat satu mesin yang terlibat dalam kerja tanah menjadi salah satu syarikat kejuruteraan dan pembinaan terkemuka di Malaysia, dan pemaju harta tanah. WCT telah berjalan jauh sejak permulaannya yang sederhana kerana kini merupakan jenama global yang diiktiraf kerana penyampaian produk dan perkhidmatan yang berkualiti. Syarikat ini menjalankan tiga perniagaan teras, khususnya kejuruteraan dan pembinaan, pembangunan harta tanah dan pelaburan harta tanah, dan pengurusan.

WCT’s engineering and construction expertise includes runways, F1 race circuits, dams and water supply schemes, expressways, civil works, and rail-based infrastructure works. In addition, the company offers a wide variety of property development services including townships, luxury homes, high-rise residences, office towers, hotels, and shopping malls.

WCT Holdings Berhad juga memperoleh beberapa penghargaan untuk usaha terbarunya dalam pembinaan lestari, seperti Green Building Index (GBI) Gold untuk Ibu Pejabat Kementerian Perdagangan Antarabangsa & Industri (MITI) dan GBI Certified for MyTOWN Shopping Centre. Beberapa pembangunan kediaman syarikat baru-baru ini termasuk Medini Signature, Waltz Residences, dan Impiria Residensi.

Baca lebih lanjut

Butiran
Tajuk Tanah:
Komersial
Tempoh:
Pajakan
Jenis:
 • Pangsapuri
Katil:
2 - 4
Mandi:
2 - 3
Harga:
RM858,000 - RM1,510,000
Pemaju:
Jelas Puri Sdn Bhd
Bilangan Tingkat:
32
Jumlah Unit:
229
Tahun Penyiapan:
2018
Kawasan Terbina (BUA):
1001 kaki² - 1722 kaki persegi
Yuran penyelenggaraan:
RM0.40 平方英尺
Kemudahan
 • Gimnasium
 • Kawasan Barbeque
 • Bilik mesyuarat
 • Dewan Serbaguna
 • Taman permainan
 • Kolam renang
 • Bilik bacaan
 • Bilik Yoga / Deck

Lokasi

Wilayah
 • Selangor,
 • Petaling Jaya
Kejiranan

Video

Pelan lantai

Jelajah 3d

 • Dalam Kemajuan
Dari RM782,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
454 kaki² - 882 kaki²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM377,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
500 kaki² - 700 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM1,000,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 4
Mandi:
1 - 4
455 kaki² - 2455 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM400,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 3
Mandi:
1 - 2
653 kaki² - 1232 kaki²
Dari RM858,000

Cadangan Jual Unik

 
 1. Kemudahan di sebelah
  Paradigm Mall dan Pusat Perubatan Kelana Jaya berada dalam jarak berjalan kaki
 2. Pembangunan penggunaan campuran berketumpatan rendah
  229 unit yang dibuat dengan baik tersebar di 32 tingkat.
 3. Selesai pembangunan
  Unit yang dilengkapi untuk bergerak tanpa gangguan dalam proses

Garis masa

2018

27 Oktober 2018

WCT Holdings Melancarkan Paradigma Sapphire

WCT Holdings telah mengumumkan bahawa mereka akan melancarkan Sapphire Paradigm pada 27 Oktober 2018. Perkembangan ini berdasarkan konsep “build-then-sell”. 

 

Pemandu Keputusan

Kesambungan
8.5
Kemudahan
9
Keselamatan
8
Konsep
6
Kemudahan
8
Nilai wang
7
Penilaian Pustaka29 Undi
7.5
7.8

Kalkulator Pinjaman Perumahan

Beli Rumah Seterusnya Anda dengan betul

✅ Jaminan Padanan Harga

Yakinlah bahawa anda akan sentiasa mendapat harga terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tawaran yang lebih murah di tempat lain, walaupun tidak mungkin, kami akan sepadan dengan harga!

🎁 Bonus & Ganjaran

Kami tidak mengenakan sebarang komisen atau yuran pembrokeran dari pelanggan kami. Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli rumah dengan kami akan menikmati bonus dan ganjaran tambahan yang tidak akan mereka dapati di tempat lain!

╯ Pengalaman Lancar AZ

Pasukan yang betul komited untuk membuat perjalanan membeli harta anda sebagai usaha yang mudah dan menyenangkan yang mungkin!

Dari penyelidikan ke tempahan, perunding yang berpengalaman dan ramah akan berada di sana untuk membantu anda setiap langkah.

* T & C Terapkan

Dari RM858,000

Sertailah dalam Kalangan Dalam Kami

untuk menerima tawaran eksklusif, berita pasaran terhangat, dan mendapatkan akses orang dalam ke tawaran istimewa khusus ahli kami!