Eaton Residence_Pool Menghadap
 • Dalam Kemajuan
3269

Eaton Residences

 • Kediaman Perkhidmatan
Kawasan:
635 kaki² - 2982 kaki persegi
Katil:
1 - 4
Mandi:
1 - 4
Progres PembinaanTahap 2E
Gambaran keseluruhan

Gambaran Keseluruhan Residences Eaton

Langit yang mengagumkan di Kuala Lumpur mengharapkan struktur besar baru; The Eaton Residences yang dibangunkan oleh GSH Corporation Limited

Kediaman memikat yang mempunyai 52 tingkat, dan terletak di sekitar Jalan Kia Peng akan siap pada akhir tahun 2020. Sudut Kuala Lumpur ini akan cukup jauh dari kerumitan kota untuk memberikan tahap ketenangan tertentu. tetapi cukup dekat untuk mengekalkan tahap kesambungan tertinggi. Boulevard ini juga mempunyai kediaman dan jalan raya yang lain seperti Jalan Conlay, Jalan Stonor, dan Jalan Eaton. Semua berada di nadi bandar yang bergetar dan jauh dari pelbagai tarikan utamanya.

Dengan kemewahan, kepemilikan yang canggih, kemudahan, dan keterhubungan yang disajikan dalam standard yang tidak dapat ditandingi, kediaman Eaton menawarkan pelbagai pilihan. Unit ini berada dalam jarak dari 635 kaki persegi hingga 2,982 kaki persegi dengan harga yang kompetitif sebanyak RM1,600 PSF.

Penduduk keajaiban ini akan menikmati komoditi mewah termasuk kolam langit berjambul tertinggi dan terpanjang pertama di Kuala Lumpur. Menetap di sini mungkin merupakan salah satu cara yang paling mengagumkan untuk benar-benar menikmati semua yang ditawarkan oleh 'Garden City of Lights'; nama Kuala Lumpur diperoleh kerana latar belakang metropolitannya yang luar biasa. Langit ini terus menarik minat para pemaju dan GSH Corporation Limited, Asia Tenggara, tidak terkecuali.

Lokasi Eaton Residences

Eaton Residences tidak menuju ke tempat-tempat tarikan utama di bandar ini, lebih dekat dari itu kerana ia dihubungkan terus ke kumpulannya. Jalan Eaton, jalan di mana kediaman itu akan dulunya dikenali sebagai jalan Eaton. Selain hubungan, jalan yang lebih besar, Jalan Kia Peng juga mempunyai kepentingan sejarah. Tersembunyi di belakang kediaman elit dan institusi adalah banglo-banglo yang dikelilingi oleh kehijauan di mana para pejabat tinggi pernah tinggal sebelum Perang Dunia kedua. Pemimpin kemerdekaan terkenal Tunku Abdul Rahman Putra Alhaj tinggal di No 1 Jalan Kia Peng.

Hari ini, jalan ini dikelilingi oleh tempat-tempat menarik yang dicari oleh pelancong bersama dengan jemaah kedutaan dan bangunan pejabat syarikat lain. Suruhanjaya Tinggi dan Kedutaan Amerika Syarikat terletak berhampiran Jalan Tun Razak, bersama dengan beberapa yang lain. Oleh kerana kawasan kejiranan mempunyai beberapa kedutaan dan tempat keutamaan utama yang lain, langkah keselamatan diambil dengan sangat serius. Lebih-lebih lagi, kerana kawasan ini juga berdekatan dengan destinasi pelancongan yang ramai dan tempat tinggal banyak pelancong, pegawai polis melakukan rondaan dengan tetap. Itu adalah untuk memastikan kesejahteraan dan keselamatan warganegara. Selain itu, kepadatan tinggi ekspatriat menandakan kawasan kejiranan sebagai komuniti yang pelbagai dan menarik.

Jalan Tun Razak terkenal dengan kesesakan lalu lintas pada waktu sibuk, tetapi kerana laluan MRT hampir berakhir pada tahun ini dan beberapa stesennya dapat diakses oleh penduduk, lalu lintas dijangka akan berkurang.

Kesambungan

Ini adalah tugas sebenar untuk menggariskan sepenuhnya bagaimana hubungan kediaman itu. Pertama, kediaman akan berdekatan dengan tiga jalan utama; Jalan Ampang, Jalan Sultan Yehya Petra, dan Jalan Sultan Ismail, yang semuanya menuju ke Duke Highway. Persiaran KLCC juga mudah untuk menggunakan jalan keluar dari Jalan Stonor. Ini, secara sederhana, bermaksud seseorang boleh melaju dengan pantas ke jalan-jalan utama dan jalan raya Kuala Lumpur dari kediaman Eaton tanpa banyak kerumitan.

Kedua, mengenai pengangkutan awam, sebilangan stesen kereta api terletak berdekatan. KL Sentral, terminal utama Malaysia terletak sekitar 6km dan stesen MRT Tun Razak Exchange hanya sejauh 2.7 km. Bukan itu sahaja, stesen monorel Raja Chulan, stesen LRT Ampang Park, KLCC dan Dang Wangi semuanya berada dalam jarak perjalanan yang singkat. Ini adalah tambahan kepada laluan MRT baru yang belum selesai untuk disiapkan tidak lama lagi. Sudah tentu laluan bas, teksi dan kereta ambil sangat aktif kerana lokasinya berada di pusat bandar yang semuanya memberi kemudahan kepada penduduk masa depan Eaton Residences.

Kemudahan

Secara semula jadi, jalan dan stesen yang disebutkan sebelumnya menunjukkan gambaran yang jelas tentang kehidupan yang sangat selesa kerana semua bentuk pengangkutan dipermudah oleh lokasi. Selain itu, terdapat pelbagai kedai dan restoran dan kemudahan yang luar biasa di dalam kediaman menjadikannya lebih selesa kerana tidak perlu meninggalkan bangunan untuk berjalan-jalan di alam semula jadi atau berenang di kolam renang.

Namun di luar bangunan, jalan-jalan yang ramai di Pavillion dan Segitiga Emas hanya berjarak 10 minit pemanduan. Jalan-jalan ini, bersama dengan Bukit Bintang, menempatkan pelbagai jenis restoran, kafe, dan kelab untuk bersantai bersama rakan atau keluarga. Pusat membeli-belah Berjaya Times Square, serta pusat membeli-belah Suria KLCC, menawarkan pengalaman unik seperti taman tema dalaman dan Petrosains atau Aquaria KLCC. Perlu disebutkan bahawa untuk semua pembeli yang bersemangat di luar sana, akan menjadi keputusan yang sukar untuk memilih antara semua pilihan di sekitarnya. Dari pusat membeli-belah besar seperti Fahrenheit 88 yang dipenuhi dengan jenama antarabangsa hingga pasar tempatan yang kaya dengan budaya dan sejarah seperti pasar pusat dan Chinatown, mereka yang gemar membeli-belah boleh bergembira.

Kemudahan yang diperlukan juga adalah panggilan singkat, memandu, atau berjalan kaki. Pusat Perubatan Prince Court adalah yang paling dekat diikuti oleh Pusat Perubatan Beverly Wilshire tepat di seberang Jalan Tun Razak. Kedua-dua kemudahan ini terkenal dengan penjagaan kesihatan perubatan mereka.

Untuk pendidikan, The Eaton Residences berada di lokasi yang menguntungkan kerana Jalan Kia Peng dikelilingi oleh institusi pembelajaran yang terkenal. Sebilangan besar daripadanya adalah sekolah atau kolej swasta dan antarabangsa seperti International School of Kuala Lumpur.

Membeli-belah

 • Petronas KLCC
 • Avenue K
 • Pavillion Mall
 • Berjaya Times Square
 • Fahrenheit 88
 • Plaza Low Yat

Pendidikan

 • Rumah Sekolah Eaton, Persiaran Stonor
 • Tree Top House, Jalan U-Thant
 • Rumah Kanak-kanak, Jalan Ampang Hilir
 • KL International Kids Club, Jalan U-Thant
 • Sekolah Iraq, Jalan Ampang
 • Sekolah Antarabangsa Sayfol, Jalan Ampang
 • Sekolah Antarabangsa Taylor, Cheras
 • Sekolah Alice Smith, Jalan Bellamy
 • International School of Kuala Lumpur (ISKL), Ukay Heights (Akan dipindahkan ke Ampang Hilir pada 2017/2018)

Kemudahan Kesihatan dan Perubatan

 • Pusat Perubatan Prince Court
 • Pusat Perubatan Beverly Wilshire

Pelan Lantai Eaton Residences

Susun atur projek ini memperlihatkan puncak seni bina moden kerana ia adalah pembangunan mewah 52 tingkat. Bukan hanya akan berdiri tinggi dan bangga, tetapi juga akan berdiri dengan indah dan unik kerana fasad kaca ultra-lux yang mempesona. Reka bentuknya diusahakan dengan kecanggihan halus yang jarang digunakan di bangunan kediaman. Bangunan ini merupakan keajaiban di dalam dan di luar, kerana fasad kaca berfungsi sebagai tingkap dari lantai ke lantai di dalam unit, yang memungkinkan matahari untuk memanaskan dalaman moden. Struktur yang dipikirkan dengan baik menyatukan yang terbaik dari dua dunia, teknologi moden perindustrian serta cahaya semula jadi dan udara segar yang tidak terhalang. Puncak kemewahan membuka diri dengan kemiringan susun atur bangunan tertentu sehingga semua unit menampilkan pemandangan menara KLCC atau ruang hijau yang subur di padang golf Royal Selangor.

Within the meticulously constructed and designed units, some furniture has been fitted according to ecological and proficient standards. The kitchen appliances are from Bosch, including the range hood. Groche and Roca provide the sanitary fittings. In addition, Eaton Residences will install an automated and advanced waste collection system in order to improve both safety and hygiene. Depending on the current availability, each unit will be provided with four parking spaces.

Susun atur yang tersedia adalah:

 • Jenis A1-A6 (1 Bilik Tidur, 635-861 kaki persegi)
 • Jenis B1-B11 (1 + 1 Bilik Tidur, 797- 872 kaki persegi)
 • Jenis C1-C3 (2 Bilik Tidur, 1,098-1,163 kaki persegi)
 • Jenis C4-C5 (2 + 1 Bilik Tidur 1.410-1,464 kaki persegi)
 • Jenis D1-D2 (3 Bilik Tidur, 1,550-1,572 kaki persegi)
 • Jenis D5-D6 (3 + 1 Bilik Tidur 1,668-1,722 kaki persegi)
 • Jenis P1-6 (Penthouse, 2,271-2,982 kaki persegi)

Prospek besar Eaton Residences adalah bagaimana ia mempunyai pilihan untuk pelbagai pembeli kerana unitnya mempunyai pelbagai pilihan dari satu unit bilik tidur yang sederhana dan selesa hingga ke penthouse indah yang luas. Terdapat 632 daripadanya. Beberapa ciri yang membezakan dalam unit termasuk bilik belajar yang disertakan dengan bilik induk di unit B1-B11. Juga, unit jenis C1-C3 dilengkapi dengan ensuite grandmaster, dua bilik tidur, dan bilik mandi lengkap antara pengunjung dan penyewa. Secara dalaman, unit diusahakan dengan memperhatikan keunikan setiap penduduk. Sebagai contoh, palet yang disenyapkan dengan warna seperti abu-abu dan putih dipilih untuk lantai, almari pakaian dan dinding yang dibuat khusus sehingga pemilik dapat menghiasi ruang secara unik. Dapur dibina dengan konsep terbuka untuk mendorong interaksi antara orang dalam unit dan memberikan pemandangan bandar yang tidak terhalang.

Kemudahan dan Kemudahan Eaton Residences

Kemudahan di kediaman Eaton akan memberi mereka yang tinggal di dalamnya pelbagai kemewahan dan pengalaman mewah. Di tingkat bawah, dan setelah melewati pintu masuk utama dan tiang-tiang yang menakjubkan, terdapat lobi umum. Oleh kerana kemudahan selalu diingat, kediaman ini akan merangkumi pusat jagaan kanak-kanak untuk anak-anak kecil. Walaupun untuk berjoging pagi, penduduk tidak perlu berkewajipan untuk keluar kerana jalan joging juga akan tersedia.

Terdapat di tingkat 8, taman permainan, taman, dan dewan. Di tingkat tiga puluh tiga, taman daybed dan lounge santai yang unik akan menjadi tempat bersantai yang sempurna untuk menikmati udara yang cepat. Kemudahan sukan seperti gimnasium, ruang yoga, dan ruang permainan semuanya ada di tingkat 50 dan akan mencukupi bila-bila masa untuk senaman lama yang kuat atau hanya sesi meditasi yang santai. Tingkat atas, yang ke-51, akan menempatkan ciri kediaman Eaton yang paling menarik dan membingungkan; Kolam lap tepi tanpa batas yang akan menjadi kolam langit kantilever tertinggi dan terpanjang di Kuala Lumpur. Kemudahan tersebut adalah sebab utama Eaton Residences menjadi kejayaan dunia mewah dan ketinggian.
Berikut adalah ringkasan kemudahan yang ada di Eaton Residences:

 • Jalan masuk besar
 • Penjagaan kanak-kanak
 • Lobi
 • Laluan Joging
 • Rumput pelbagai guna
 • Taman batu
 • Stesen kecergasan
 • Dek pelbagai guna
 • Dewan pelbagai guna
 • Taman permainan kanak-kanak
 • Pod BBQ
 • Ruang santai langit
 • Taman tempat tidur
 • Gim gim
 • Teres santai
 • Bilik yoga anti-graviti
 • Lounge
 • Bilik permainan
 • Bilik wap
 • Kolam renang
 • Kolam renang
 • Kolam gourmet
 • Bilik sauna

Analisis Harta Tanah Eaton Residence

Pasaran sasaran

Rangkaian ukuran unit yang tersusun menjadikan kediaman sebagai pilihan menarik untuk spektrum pelanggan. Keluarga yang ingin menetap di kota dan menikmati kehidupan moden, di satu pihak, boleh memilih Jenis C atau D bergantung pada pilihan dan ukuran keluarga. Sebaliknya, seorang pekerja tunggal mungkin lebih suka pilihan yang lebih kecil daripada unit Jenis A dan B. Seseorang atau keluarga dengan selera hidup mewah boleh memilih penthouse tetapi satu perkara boleh dikatakan pasti, semua penghuni akan menikmati kemudahan bertaraf dunia dan merasa tempat tinggal paling menyenangkan. Walaupun kediaman ini berada di kawasan yang cukup dewasa kerana gaya dan kemasan perindustriannya, keluarga dengan anak-anak juga merasa menarik kerana kemudahan yang memenuhi keperluan mereka. Walaupun Eaton Residences ditetapkan untuk menargetkan pemilik tunggal dan keluarga, susun atur unit yang paling popular dan dicari adalah 1 Bilik Tidur dengan luas 635 kaki persegi. Ini menunjukkan bahawa kediaman Eaton melayani lebih banyak pemilik tunggal atau pasangan yang tidak mempunyai anak berbanding dengan keluarga yang lebih besar. Unit satu bilik berserta unit bilik tidur ditambah bilik belajar membentuk 62% dari semua 632 unit.
Secara keseluruhan, kediaman Eaton mensasarkan pembeli berpendapatan tinggi yang mencari kehidupan yang mewah, terhubung dan selesa atau pelabur yang ingin memperoleh pelaburan pintar.

Analisis pesaing

Pesaing yang dinanti-nantikan termasuk kediaman seperti The Manor 3, Stonor, dan Aria KLCC kerana mereka masih dalam proses pembinaan dan mempunyai harga pelancaran yang serupa sebanyak 1.3 juta ringgit. Walaupun kediaman Eaton menawarkan pemegangan pegangan pajak, mereka semua menawarkan pegangan bebas, yang mungkin disukai oleh beberapa calon pembeli. Beberapa kediaman mewah yang ada ialah Suria Stonor, 3 Kia Peng, dan Ampersand.
Apa yang meletakkan kediaman Eaton di atas pesaingnya dengan beberapa cara, adalah bahawa ia mempunyai lebih banyak unit yang membolehkan pelbagai pilihan unik. Juga, dalamannya, serta kemudahannya yang membingungkan, tiada tandingannya. Ketua Pegawai Eksekutif dan pengarah eksekutif GSH menyatakan bahawa pemandangan dari tingkat 51 dimaksudkan untuk menandingi SkyPark, Marina Bay yang menakjubkan di Singapura. Kemewahan yang sengaja disempurnakan inilah yang membezakan Eaton Residences daripada syarikat lain. Walaupun begitu, julat harganya jatuh hampir dengan julat harga yang ditawarkan oleh pesaingnya. Oleh itu, dijangka siap pada akhir tahun 2020, ia masih memberikan pilihan yang hebat walaupun di kalangan pesaing yang kuat.

wdt_ID Pembangunan Harga jualan Saiz Built-Up (kaki persegi) Harga PSF Tempoh Tanah Bilangan Tingkat & Unit Yuran penyelenggaraan
1 Eaton Residences Bermula dari RM 1.45 juta 635 - 2,982 RM 1,600 Pajakan 52 tingkat / 632 unit RM 0.60 psf
2 The Manor Bermula dari RM 3.1 juta 2,426 - 15,290 RM 1,300 Freehold 46 tingkat / 212 unit RM 0.60 psf
3 Stonor 3, KLCC Bermula dari RM 1.1 juta 649 - 1,232 RM 1,650 Freehold 41 tingkat / 400 unit RM 0.55 psf

Pembangun Eaton Residences: GSH Corporation Limited

The GSH Corporation Limited adalah pemaju harta tanah yang semakin meningkat dengan pelbagai pendekatan di Asia Tenggara. Mereka disenaraikan di Papan Utama Bursa Singapura dan mempunyai projek yang telah dibina seperti Sutera Harbour Resort di Kota Kinabalu, bersama dengan dua hotel lima bintang dan Pacific Sutera dan Magellan Sutera Resort, marina dan padang golf kejuaraan hotel 27 lubang.
Projek GSH Corporation Limited yang akan datang meliputi Teluk Coral di Sutera, Sabah, dan The Point, juga terletak di Sabah. Pada tahun 2016, GSH Corporation Limited dianugerahkan 'Best Luxury High Rise Development' bersama dengan anugerah 'Best International Development' oleh iProperty.

Baca lebih lanjut

Butiran
Tajuk Tanah:
Kediaman
Tempoh:
Pajakan
Jenis:
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 4
Mandi:
1 - 4
Harga:
RM1,349,277 - RM6,331,676
Pemaju:
Perbadanan GSH
Bilangan Tingkat:
52
Jumlah Unit:
632
Tahun Penyiapan:
2021
Kawasan Terbina (BUA):
635 kaki² - 2982 kaki persegi
Yuran penyelenggaraan:
RM0.60 平方英尺
Kemudahan
 • Nursery
 • Kawasan Barbeque
 • Gimnasium
 • Intercom
 • Trek joging
 • Taman berlandskap
 • Dewan Serbaguna
 • Kolam renang
 • Deck kolam
 • Sauna
 • Lihat
 • Bilik Yoga / Deck

Lokasi

Wilayah
 • Bukit Bintang,
 • Kuala Lumpur
Kejiranan

Video

Pelan lantai

Jelajah 3d

 • Dalam Kemajuan
Dari RM506,000
 • Kediaman Perkhidmatan,
 • SOFO
Katil:
2 - 3
Mandi:
2 - 3
452 ft² - 1111 ft²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM567,800
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2
813 kaki² - 1285 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM450,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2 - 3
732 kaki² - 1227 kaki²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM1,000,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 4
Mandi:
1 - 4
455 kaki² - 2455 kaki persegi
Dari RM1,349,277

Cadangan Jual Unik

 
 1. Pemandangan yang menakjubkan
  Semua unit mempunyai pemandangan menara KLCC atau pemandangan padang golf Royal Selangor.
 2. Harta yang memenangi anugerah
  Pemenang Pembangunan Berkembang Tinggi Mewah Terbaik.
 3. Lokasi yang hebat
  Terletak di tempat yang paling dicari - The Golden Triangle Kuala Lumpur.
 4. Kolam renang yang elegan
  Kolam Langit Cantilever tertinggi dan terpanjang di Kuala Lumpur.
   

Garis masa

2016

21 September 2016

Eaton Residences oleh GSH Corporation Dilancarkan

GSH Corporation Ltd, pemaju Singapura, baru-baru ini melancarkan pembangunan pertamanya di Kuala Lumpur, Eaton Residences. 150 unit telah dijual sebelum ini semasa acara persendirian.

 

Pemandu Keputusan

Kesambungan
9
Kemudahan
9
Keselamatan
9
Konsep
7
Kemudahan
8
Nilai wang
6
Penilaian Pustaka4 Undian
9.4
8

Kalkulator Pinjaman Perumahan

Beli Rumah Seterusnya Anda dengan betul

✅ Jaminan Padanan Harga

Yakinlah bahawa anda akan sentiasa mendapat harga terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tawaran yang lebih murah di tempat lain, walaupun tidak mungkin, kami akan sepadan dengan harga!

🎁 Bonus & Ganjaran

Kami tidak mengenakan sebarang komisen atau yuran pembrokeran dari pelanggan kami. Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli rumah dengan kami akan menikmati bonus dan ganjaran tambahan yang tidak akan mereka dapati di tempat lain!

╯ Pengalaman Lancar AZ

Pasukan yang betul komited untuk membuat perjalanan membeli harta anda sebagai usaha yang mudah dan menyenangkan yang mungkin!

Dari penyelidikan ke tempahan, perunding yang berpengalaman dan ramah akan berada di sana untuk membantu anda setiap langkah.

* T & C Terapkan

Dari RM1,349,277

Sertailah dalam Kalangan Dalam Kami

untuk menerima tawaran eksklusif, berita pasaran terhangat, dan mendapatkan akses orang dalam ke tawaran istimewa khusus ahli kami!