Pemandangan Malam Core Residence
 • Dalam Kemajuan
3901

Core Residence @ TRX

 • Kediaman Perkhidmatan
Kawasan:
624 kaki² - 1022 kaki²
Katil:
1 - 3
Mandi:
1 - 2
Progres PembinaanTahap 2B
Gambaran keseluruhan

Tinjauan Kediaman Teras

Tun Razak Exchange seluas 70 ekar (TRX) dianggap sebagai pengembangan Segitiga Emas - Kuala Lumpurhab komersial, membeli-belah dan hiburan yang terkenal. Sebagai tempat yang menyatukan kerja dan riadah, TRX menawarkan bandar yang selesa dengan pusat gaya hidup yang besar, bangunan pejabat terkenal di dunia, kediaman moden dan banyak lagi. Kemudahan gaya hidup menentukan kadar kehidupan bandar di TRX. Jalan kaki sepanjang TRX secara keseluruhan tidak dapat dibayangkan dengan aliran kenderaan pelbagai peringkat dan sambungan pejalan kaki di permukaan tanah.

Menjadi pembangunan kediaman sulung yang terletak di TRX, Core Residence berusaha untuk menampung generasi bandar baru yang memerlukan kemudahan akses dan kemudahan untuk memenuhi keperluan gaya hidup moden mereka. Perabot dan kualiti di Core Residence dijamin oleh usaha sama antara dua syarikat pembinaan dan kejuruteraan yang paling berpengaruh di Malaysia dan China - China Communications Construction Group (CCCG) dan WCT Holdings Berhad. Dengan 700 unit kediaman di Core Residence, projek ini akan menjadi pameran salah satu tempat kediaman mewah bertingkat tinggi yang paling kontemporari di Malaysia sebaik sahaja pembinaannya selesai pada tahun 2023.

Lokasi Kediaman Teras

Core Residence terletak di tengah-tengah Kuala LumpurSegitiga Emas yang meliputi utara Jalan Pudu, selatan Jalan Ampang dan barat Jalan Imbi dan Jalan Tun Razak. Ia mewakili pusat membeli-belah, hiburan dan komersial paling sibuk di Kuala Lumpur. Segitiga Emas merangkumi kawasan membeli-belah di Bukit Bintang, menara pejabat Jalan Raja Chulan, jalur hotel lima bintang Jalan Sultan Ismail, jalan parti Jalan P. Ramlee, dan seluruh Pusat Bandaraya Kuala Lumpur (KLCC), yang menempatkan Menara Berkembar Petronas, pusat membeli-belah Suria KLCC, Pusat Konvensyen KLCC dan Taman KLCC.

Pada tahun 2010, pembangunan daerah kewangan dan perniagaan antarabangsa pertama di Malaysia - TRX diumumkan oleh kerajaan dalam rancangan Malaysia ke-10. Ini dilihat sebagai usaha pemerintah untuk menjadikan Kuala Lumpur sebagai hab kewangan antarabangsa di dunia kerana kekurangan daerah kewangan yang tepat di negara ini. Meliputi 70 ekar tanah di Segitiga Emas, projek pembangunan besar berharga RM 40 bilion yang ditujukan untuk mengumpulkan lebih dari 250 syarikat kewangan global tingkat atas dan akan mewujudkan 500,000 peluang pekerjaan. Dari transformasi kawasan yang menempatkan seperempat penjawat awam menjadi pusat kewangan global yang akan datang, TRX bersedia bertindak sebagai pemangkin pembangunan mega yang akan memacu pertumbuhan ekonomi dan membawa pertumbuhan semula bandar ke tahap tinggi yang baru.

Secara umum, TRX akan dilengkapi dengan bangunan pejabat kelas atas, hospital canggih, hotel, sistem pengangkutan yang luas, harta tanah komersial, pusat membeli-belah dan kawasan perumahan premium termasuk Core Residence. TRX dilihat sebagai lanjutan ke kawasan Bukit Bintang dan KLCC yang padat sekarang. Calon penduduk di kawasan ini akan dapat mengakses banyak kemudahan dan kemudahan ini secara percuma.

Syarikat-syarikat terkemuka di dunia seperti HSBC Bank Malaysia, Prudential Malaysia, Affin Bank dan China Communications Construction Co Ltd (CCCC) telah mengesahkan untuk menempatkan ibu pejabat mereka di TRX. Exchange 106 adalah bangunan pejabat setinggi 492.06 m di atas permukaan laut dengan jumlah 106 tingkat di dalam kawasan TRX. Sebagai bangunan mercu tanda di TRX, The Exchange 106 secara rasmi menjatuhkan Menara Berkembar Petronas sebagai bangunan tertinggi di Malaysia. Satu lagi ciri TRX yang terkenal ialah The Exchange Mall, sebuah pusat gaya hidup seluas 2 juta kaki persegi, yang terdiri daripada pusat beli-belah lebih dari 500 kedai, enam menara kediaman dan sebuah hotel mewah.

Jalan Tun Razak, one of the main arterial roads in Kuala Lumpur, where Core Residence is located, is known for its traffic congestion. The situation is expected to worsen once the TRX development project is completed. In an attempt to resolve this issue, Kuala Lumpur City Hall (DBKL) will implement the TRX external road to ensure effective traffic dispersion from TRX and incoming traffic from Bukit Bintang and Kampung Pandan.

Kesambungan

Terletak di tengah-tengah KLCC, Core Residence menikmati kesambungan dan akses yang serba boleh dengan jalan raya dan lebuh raya utama seperti Jalan Tun Razak, Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail, Jalan Ampang - Jalan Pinang, Jalan Raja Chulan, Jalan Kampung Pandan, Maju Lebuhraya Lebuhraya (MEX) dan Lebuhraya Pantai Setiawangsa (SPE) (dalam pembinaan).

Mengelilingi bandar besar dengan berjalan kaki dari Core Residence adalah keseronokan bagi penghuninya. Mereka akan mempunyai akses masuk ke Stesen MRT TRX, yang membolehkan sambungan ke stesen lain di Laluan MRT Sungai Buloh - Kajang (SBK) seperti Bukit Bintang, Pasar Seni dan Taman Tun Dr Ismail dalam satu arah sementara Cochrane, Taman Connaught, Batu 11 Cheras dan Stadium Kajang ke arah lain. Juga, Stesen MRT TRX akan berfungsi sebagai persimpangan antara Laluan SBK dan Sungai Buloh - Serdang - Putrajaya (SSP), di mana Laluan SSP akan melalui tulang belakang Lembah Klang dan menghubungkan bahagian utara dan selatan di rantau ini. Selain Stesen MRT TRX, Stesen MRT Bukit Bintang, Cochrane dan Conlay juga terdapat berdekatan dengan Core Residence, di mana Stesen MRT Conlay adalah salah satu stesen di Laluan SSP yang akan datang.

Pengangkutan

 • Stesen MRT Tun Razak Exchange (TRX)
 • Stesen MRT Bukit Bintang
 • Stesen MRT Cochrane
 • Stesen MRT Conlay (dalam pembinaan)

Kemudahan

Beberapa sekolah antarabangsa yang berprestij seperti International School Kuala Lumpur, EtonHouse International School dan banyak lagi terdapat di Core Residence yang berdekatan. Ini adalah titik tambah terutama bagi keluarga atau keluarga baru yang tinggal di pembangunan kerana ibu bapa gemar menghantar anak mereka ke sekolah berhampiran rumah.

Calon penduduk Core Residence boleh memilih dari pelbagai destinasi membeli-belah. Dari pusat beli-belah moden Pavilion Kuala Lumpur, Suria KLCC, The Exchange Mall dan banyak lagi ke tempat-tempat membeli-belah bersejarah seperti Central Market, para penduduk akan sentiasa dapat mencari barang yang mereka cari.

Sejumlah kemudahan perubatan yang mapan dapat dicapai dari pembangunan dalam 7 - 13 minit dengan kereta. Ini pastinya melegakan berita bagi mereka yang sedar akan kesihatan mereka.

Pendidikan

 • Sekolah Antarabangsa Kuala Lumpur
 • Sekolah Antarabangsa Sayfol
 • Sekolah Antarabangsa Taylor Kuala Lumpur
 • Sekolah Tatabahasa Antarabangsa Mutiara
 • Sekolah Antarabangsa EtonHouse
 • Sekolah Antarabangsa St. John

Membeli-belah

 • The Exchange Mall (dalam pembinaan)
 • Pavilion Kuala Lumpur
 • Suria KLCC
 • Pusat Beli-Belah Lot 10
 • Fahrenheit 88 Mall
 • Berjaya Times Square
 • Pasar Pusat
 • Pusat Beli-Belah MyTown

Hospital

 • Pusat Perubatan Prince Court
 • Gleneagles Kuala Lumpur
 • Institut Jantung Negara
 • Pusat Perubatan HSC
 • Hospital Cina Tung Shin
 • Hospital Kuala Lumpur

Pelan Lantai Kediaman Teras

Core Residence dibina di atas tanah seluas 1.65 ekar di TRX. Projek pegangan bebas terdiri daripada tiga menara 700 unit kediaman dengan ukuran binaan antara 624 - 1022 kaki persegi. Unit lengkap dengan tujuh susun atur (Jenis A1, A2, B1, B2, B3, B4 dan C1) tersedia untuk ambil di Core Residence. Pembangun menekankan pada elemen selesa, luas dan berkualiti tinggi di Core Residence. Sebagai contoh, pembangunan menggunakan sistem aliran penyejuk berubah-ubah (VRF) di unit dalaman tertutup. Unit ini kelihatan lebih menyenangkan secara estetik dan sistem VRF hanya berfungsi pada kadar yang diperlukan, sehingga memungkinkan penjimatan tenaga yang besar. Kelengkapan produk di unit ini mempunyai jenama multinasional seperti Teka, Yale, Grohe dan banyak lagi untuk memastikan produk berkualiti. Semua susun atur menggunakan konsep dapur terbuka di mana dapur, ruang makan dan ruang tamu dihubungkan tanpa partisi untuk menjadikan rumah lebih luas.

Jenis A1 (624 kaki persegi) dan A2 (688 kaki persegi) adalah dua unit terkecil yang ditawarkan di Core Residence. Unit Type A1 mempunyai bilik tidur utama dan bilik mandi di dalamnya. Sama seperti Type A1, unit Type A2 juga memiliki bilik tidur utama tetapi bilik mandi terletak di luar bilik. Unit Type A2 juga mempunyai ruang tambahan yang dapat dijadikan ruang belajar. Oleh itu, penduduk yang tinggal di unit Jenis A2 akan mempunyai rasa privasi yang lebih tinggi daripada mereka yang menginap di unit Jenis A1, terutama pada waktu ada pengunjung di unit tersebut. Kedua-dua unit Jenis A1 dan A2 sesuai untuk pengantin baru dan profesional yang bekerja kerana saiznya yang ringkas dan reka bentuk susun atur minimalis.

Susun atur reka bentuk unit Jenis B1 (817 kaki persegi) dan B2 (839 kaki persegi) hampir sama dengan perbezaan yang halus dari segi ukuran dan susunan susun atur dapur. Selain daripada itu, kedua-dua jenis unit mempunyai dua bilik tidur dan dua bilik mandi, di mana salah satu bilik mandi dikongsi di dalam unit.

Jenis B3 (925 kaki persegi) dan B4 (1011 kaki persegi) memiliki dua bilik tidur dan dua bilik mandi dengan ruang tamu, ruang makan dan dapur yang terletak di antara bilik tidur. Terdapat dua perbezaan utama antara susun atur kedua-dua jenis unit ini. Pertama, Jenis B3 merangkumi ruang belajar yang tidak dimiliki oleh Jenis B4. Kedua, susun atur unit Jenis B3 hampir persegi sementara unit Jenis B4 mempunyai susun atur segi empat tepat.

Jenis C1 (1022 kaki persegi) adalah unit terbesar yang menawarkan tiga bilik tidur dan dua bilik mandi di Core Residence. Bilik tidur utama dan dua bilik tidur Jenis C1 yang lain terpisah antara satu sama lain dengan ruang tamu, ruang makan dan dapur memenuhi ruang di tengah-tengah unit.
Secara amnya, unit Jenis B1, B2, B3 dan B4 sangat sesuai dengan keluarga bersaiz kecil yang terdiri daripada tiga hingga empat orang. Namun, mereka tidak sesuai dengan mereka yang ingin mengembangkan unit keluarga mereka kerana mereka hanya mempunyai dua bilik tidur. Sebaliknya, unit Type C1 melayani keluarga kecil dan sederhana yang menghargai privasi dan keselesaan berbanding perkara lain.

Kemudahan dan Kemudahan Kediaman Teras

Menjadi pembangunan kediaman pertama di TRX, Core Residence menempatkan kemudahan menarik yang hanya dapat anda kagumi untuk menginap. Lokasi kemudahan di kediaman dirancang dengan teliti agar dapat memaksimumkan pengalaman menyenangkan para penghuni di dalam hotel. Ruang serbaguna, ruang membaca, ruang permainan dalaman, ruang istirahat dan taman rekreasi semuanya terletak di lanskap yang subur di Tingkat 7. Penduduk akan mempunyai banyak peluang untuk berinteraksi dengan ahli keluarga dan rakan mereka dengan menggunakan sepenuhnya kemudahan tersebut. Penduduk yang cenderung dari atlet boleh menikmati kemudahan seperti gimnasium, kolam rendam, kolam renang dan geladak kolam renang, yang diletakkan di atas kediaman (Tingkat 50). Apa pun, semua penduduk di Core Residence dapat menikmati pemandangan indah menghadap TRX Central Park seluas 10 ekar, Kelab Golf Royal Selangor dan juga kawasan pusat perniagaan Kuala Lumpur yang sentiasa sibuk.

Salah satu sistem keselamatan berlapis paling moden digunakan oleh Core Residence untuk menjamin keselamatan penghuninya. Sistem pengecaman wajah dipasang di kediaman dan bukannya sistem kad akses biasa yang digunakan di kebanyakan kondominium. Ciri keselamatan lain ialah unit akan mempunyai kunci pintar lima arah di pintu masuk mereka.

Kemudahan (terletak di Tingkat 7 dan 50)

 • Dewan fungsi
 • Bilik bacaan
 • Bilik permainan dalaman
 • Ruang santai luaran
 • Taman rekreasi
 • Gimnasium
 • Kolam renang
 • Kolam renang
 • Dek kolam

Analisis Harta Tanah Kediaman Teras

Pembangunan Core Residence berharga RM 1.4 bilion dan dijangka siap pada tahun 2023 sebagai projek kediaman pertama di TRX. Hartanah di KLCC secara semula jadi mengalami kenaikan nilai selama bertahun-tahun dan trend dijangka berterusan kerana perkembangan pesat di rantau ini. Sebagai sebahagian daripada kawasan di KLCC, TRX mendapat manfaat daripada proses pembangunan berterusan yang sedang dijalankan di kawasan tersebut. Contohnya ialah adanya Stesen MRT TRX, di mana harta tanah berhampiran stesen MRT akan mendapat permintaan tinggi. Pembangunan komersil dan kediaman yang akan datang di TRX akan mengubah landskap kawasan dan menyumbang kepada peningkatan nilai harta tanah berhampiran Stesen MRT TRX.
Tidak hairanlah bahawa kawasan TRX akan mempunyai anggaran nilai pembangunan kasar sebanyak RM 40 juta kerana potensi harta tanah yang baik. Secara keseluruhan, lokasi utama dan kesambungannya ditambah dengan banyak kemudahan dan kemudahan menjadikannya kediaman yang didambakan di kawasan ini.

Pasaran sasaran

Selain China, pemaju Core Residence menyasarkan pembeli dari negara-negara Asia Tenggara seperti Malaysia, Indonesia dan Singapura. Lebih khusus lagi, Core Residence bertujuan untuk memenuhi keperluan pasangan, keluarga kecil dan sederhana serta profesional yang bekerja dari golongan berpendapatan tinggi. Kumpulan penduduk ini kemungkinan besar bekerja di pusat bandar dan menikmati gaya hidup mewah di bandar tinggi. Ibu bapa keluarga kecil dan sederhana dari negara asing mungkin tertarik dengan sistem pendidikan yang sangat baik dan / atau peluang pekerjaan yang lumayan di Malaysia. Oleh itu, mereka mungkin merancang untuk berpindah ke Malaysia dan Core Residence adalah pilihan yang baik untuk mereka tinggal. Terakhir tetapi tidak kalah pentingnya, Core Residence hadir sebagai pilihan yang baik untuk pelabur kerana potensi peningkatan modal harta tanah di rantau ini.

Analisis pesaing

Tiga kediaman dilayan berdekatan Core Residence, iaitu, YOO8 @ 8 Conlay, Eaton Residences dan 8 Kia Peng dipilih sendiri untuk perbandingan dan analisis. Kediaman ini berada berdekatan antara satu sama lain dan dapat dicapai dari Core Residence dalam jarak 10 minit pemanduan. Core Residence mempunyai kelebihan berbanding kediaman lain dari segi lokasinya. Sebagai projek kediaman pertama yang dibangunkan di TRX, bakal penghuni Core Residence menikmati rasa tinggal di persekitaran yang eksklusif dan unggul. Kediaman yang lain semuanya dibina di kawasan yang sama, menjadikan kawasan itu agak sesak dengan penduduk. Eaton Residences membawa tanda harga paling berpatutan di antara semua tempat penginapan. Walau bagaimanapun, ia adalah harta pegangan pajak berbanding dengan harta tanah pegangan bebas. Apabila dibandingkan dengan projek pegangan bebas lain, dapat dikatakan bahawa Harga PSF untuk Core Residence adalah kompetitif (serupa dengan 8 Kia Peng) dan jauh lebih berpatutan berbanding dengan YOO8 yang dijual dengan harga sekitar RM 3,290 PSF.

Core Residence adalah pembangunan kediaman terbaru yang akan diselesaikan sementara penghunian pemindahan di sisa kediaman dijangka tahun ini. Ini adalah salah satu faktor yang dapat memikat calon pembeli untuk tinggal di Core Residence sekiranya mereka tidak tergesa-gesa mencari tempat tinggal baru. Unit yang ditawarkan di Core Residence adalah saiz sederhana berbanding dengan tempat kediaman lain. Tambahan pula, harga jualan unit di Core Residence agak berpatutan, yang hanya dilampaui oleh YOO8 @ 8 Conlay.

Akhir sekali, unit Core Residence dapat menampung orang perseorangan dan juga keluarga, berbanding dengan 8 Kia Peng yang mungkin hanya sesuai untuk penyewa bandar tunggal kerana susun atur reka bentuk unit.

wdt_ID Pembangunan Saiz terbina dalam Harga jualan Harga PSF Tempoh Tanah Tahun Siap
1 Core Residence (CORE Precious Development Sdn Bhd) 624 - 1022 kaki persegi Dari RM 1.44 juta Dari RM 1,900 Freehold 2023
2 YOO8 @ 8 Conlay (KSK Land) 700 - 1308 kaki persegi Dari RM 2.3 juta Dari RM 3,290 Freehold 2020
3 Eaton Residences (GSH Corporation Limited) 635 - 1772 kaki persegi Dari RM 1.13 juta Dari RM 1,780 Pajakan 2020
4 8 Kia Peng (I Marcom Sdn bhd) 716 - 987 kaki persegi Dari RM 1.3 juta Dari RM 1,820 Freehold 2020

Core Residence: CORE Precious Development Sdn Bhd

Core Residence adalah projek kediaman sulung yang dilancarkan oleh CORE Precious Development Sdn Bhd, usaha sama antara dua syarikat gergasi di China dan Malaysia - Kumpulan Pembinaan Komunikasi China (CCCG) dan WCT Holdings Berhad. Syarikat ini dimiliki oleh 80% oleh CCCG dan 20% yang lain dimiliki oleh WCT.

Di antara 500 syarikat teratas di dunia oleh majalah Fortune pada tahun 2019, CCCG terlibat dalam pelbagai perkembangan yang berkaitan dengan pembinaan melalui anak syarikat yang dimiliki sepenuhnya atau dikendalikan di lebih daripada 120 negara. Ini termasuk pelabuhan, jalan raya, jambatan, terminal, landasan kereta api, terowong, produk infrastruktur awam, pelaburan infrastruktur pengangkutan, perniagaan pembangunan harta tanah dan banyak lagi. Beberapa projek terkenal di bawah pembangunan CCCG adalah Jiangsu Sutong Yangtze River Highway Bridge (China), Hong Kong - Zhuhai - Macau Bridge (China), Suramadu Bridge (Indonesia), Penang Second Bridge (Malaysia), Colombo International Financial City (China) Sri Lanka) dan The Grand (Los Angeles, AS). Oleh itu, syarikat tersebut telah memperoleh reputasi terkenal sebagai pemaju kompleks bandar dan pelabur antarabangsa.

Ditubuhkan pada 14 Januari 1981, WCT adalah salah satu syarikat pemegangan pelaburan yang paling mapan di Malaysia. WCT terlibat dalam perkhidmatan Kejuruteraan dan Pembinaan, Pembangunan Harta dan Pelaburan & Pengurusan Harta. Dengan rekod prestasi yang kukuh selama 39 tahun, WCT telah membina portfolio yang mengagumkan dari segi pembangunan harta tanah dan kejuruteraan dan pembinaan. Yang pertama meliputi bandar, kediaman bertingkat tinggi, pembangunan komersial bersepadu, rumah mewah, menara pejabat, hotel dan pusat membeli-belah. Waltz Residences (OUG Kuala Lumpur) dan Sapphire Paradigm (Petaling Jaya) hanyalah dua contoh kejayaan pembangunan kediaman di bawah WCT. Selama bertahun-tahun, WCT telah berkembang menjadi salah satu syarikat kejuruteraan & pembinaan terkemuka dan pemaju hartanah di Malaysia. Kumpulan ini juga telah berjaya memasuki pentas global dengan menandakan kehadirannya di enam negara termasuk Malaysia, Qatar, UAE, Bahrain, India dan Vietnam.

Ringkasan

Pada amnya, bakal penyewa Core Residence dapat menikmati gaya hidup berkualiti tinggi bertaraf lima bintang kerana pengembangan yang luas dalam TRX. Tempat penginapan ini akan dilengkapi dengan kemudahan dan kemudahan terkemuka dan sangat sesuai untuk para penaik taraf yang ingin berada di pusat semua kesibukan - kawasan kewangan, hiburan, makan, taman dan riadah.

Baca lebih lanjut

Butiran
Tajuk Tanah:
Komersial
Tempoh:
Freehold
Jenis:
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 3
Mandi:
1 - 2
Harga:
RM1,284,745 - RM4,131,474
Pemaju:
Core Precious Development Sdn Bhd
Bilangan Tingkat:
50
Jumlah Unit:
700
Tahun Penyiapan:
2023
Kawasan Terbina (BUA):
624 kaki² - 1022 kaki²
Yuran penyelenggaraan:
RM0.80 平方英尺
Kemudahan
 • Bilik Fungsi
 • Gimnasium
 • Park
 • Kolam renang
 • Bilik bacaan

Lokasi

Wilayah
 • Kuala Lumpur,
 • Bukit Bintang
Kejiranan

Video

Pelan lantai

Jelajah 3d

 • Dalam Kemajuan
Dari RM506,000
 • Kediaman Perkhidmatan,
 • SOFO
Katil:
2 - 3
Mandi:
2 - 3
452 ft² - 1111 ft²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM782,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
454 kaki² - 882 kaki²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM377,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
500 kaki² - 700 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM567,800
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2
813 kaki² - 1285 kaki persegi
Dari RM1,284,745

Cadangan Jual Unik

 1. Pertukaran MRT berganda
  Perkembangan pertama dengan dua barisan pertukaran MRT: MRT 1 & 2.
 2. Persekitaran yang lestari
  Jalan bebas kenderaan dan pejalan kaki yang menghubungkan seluruh kawasan.
 3. Lokasi yang hebat
  Terletak di daerah kewangan antarabangsa Malaysia - Tun Razak Exchange (TRX).
 4. Persijilan hijau global
  Sijil hijau berganda dengan GBI & Peringkat Leed.

Garis masa

2019

25 November 2019

Core Residence @ TRX Dilancarkan

Core Precious Development Sdn Bhd, sebuah JV antara China Communications Construction Group (CCCG) dan WCT Holdings Bhd, melancarkan Core Residence di Tun Razak Exchange (TRX). Core Residence mempunyai GDV RM 1.4 bilion dan menawarkan 700 unit kediaman.

 

Pemandu Keputusan

Kesambungan
8
Kemudahan
7.5
Keselamatan
9
Konsep
9
Kemudahan
8
Nilai wang
7
Penilaian Pustaka7 Undian
7.9
8.1

Kalkulator Pinjaman Perumahan

Beli Rumah Seterusnya Anda dengan betul

✅ Jaminan Padanan Harga

Yakinlah bahawa anda akan sentiasa mendapat harga terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tawaran yang lebih murah di tempat lain, walaupun tidak mungkin, kami akan sepadan dengan harga!

🎁 Bonus & Ganjaran

Kami tidak mengenakan sebarang komisen atau yuran pembrokeran dari pelanggan kami. Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli rumah dengan kami akan menikmati bonus dan ganjaran tambahan yang tidak akan mereka dapati di tempat lain!

╯ Pengalaman Lancar AZ

Pasukan yang betul komited untuk membuat perjalanan membeli harta anda sebagai usaha yang mudah dan menyenangkan yang mungkin!

Dari penyelidikan ke tempahan, perunding yang berpengalaman dan ramah akan berada di sana untuk membantu anda setiap langkah.

* T & C Terapkan

Dari RM1,284,745

Sertailah dalam Kalangan Dalam Kami

untuk menerima tawaran eksklusif, berita pasaran terhangat, dan mendapatkan akses orang dalam ke tawaran istimewa khusus ahli kami!