Akasa Cheras South Facade
 • Dalam Kemajuan
2311

Akasa Cheras Selatan

 • Kediaman Perkhidmatan
Kawasan:
850 kaki² - 2048 kaki²
Katil:
2 - 4
Mandi:
2 - 5
Progres PembinaanTahap 3
Gambaran keseluruhan

Tinjauan Akasa Cheras Selatan

Dulunya dikenali sebagai Serdang New Village, Seri Kembangan telah banyak berubah selama bertahun-tahun. Kawasan yang pernah popular untuk industri kotej seperti perkhidmatan pembuatan kasut dan pengaturan jenis sekarang mempunyai bangunan pencakar langit tinggi dan projek kediaman mewah. Sehubungan dengan itu, Akasa Cheras South, sebuah projek pembangunan mewah seperti resort, pasti akan menambah kelebihan yang ditawarkan Seri Kembangan. Dibangun di seberang tanah pegangan bebas seluas 430.000 kaki persegi, projek oleh Hap Seng Land ini dirancang untuk mewujudkan kedamaian yang diinginkan oleh sebuah resort kepada rakan-rakannya. Terletak di Jalan Balakong yang merupakan jalan persekutuan perindustrian, penyambungan ke pelbagai lokasi baik berdekatan dan di daerah-daerah lain di Selangor semestinya tidak menjadi masalah.

Dengan "Live, Play and Have Fun" sebagai tagline mereka, sudah pasti Akasa Cheras South akan memenuhi harapannya. Para pemaju memberi penekanan besar untuk mewujudkan impian untuk memiliki kediaman mewah yang berpatutan bagi mereka yang mempercayai kemudahan mewah dan bercita-cita untuk mendapatkan taraf hidup yang tinggi. Ini pasti akan menarik bagi penduduk yang menginginkan gaya hidup yang selesa dan santai tanpa melanggar bank. Ringkasnya, melabur di Akasa Cheras South adalah pilihan yang baik bagi mereka yang percaya untuk meningkatkan gaya hidup mereka dengan kos yang lebih rendah.

Lokasi Akasa Cheras Selatan

Lokasi Akasa Cheras Selatan di Jalan Balakong cukup strategik memandangkan ia sangat sesuai bagi orang-orang dari pelbagai lapisan masyarakat untuk menikmati faedah memiliki kediaman yang bersambung dengan baik. Dengan kediaman yang dilayan ini berada di kawasan bandar, seluruh kawasan penuh sesak dengan restoran-restoran tempatan dan antarabangsa serta kafe. Foodies tidak akan kecewa dengan melabur di dalamnya kerana ia akan memuaskan keinginan mereka terutamanya, dengan berada di kawasan ini. Lokasi ini juga memberi peluang kepada peminat kecergasan untuk merangkul aktiviti luar yang luar biasa sambil menjalankan rejimen kecergasan mereka. Ini kerana terdapat beberapa taman rekreasi dan tempat di sekitarnya seperti Lembah Danau dan Taman Rekreasi Bandar Mahkota Cheras. Keseimbangan kerja-kehidupan yang baik dapat dicapai dengan mudah dengan adanya kemudahan luaran ini.

Selain itu, dengan semua keriuhan yang dapat ditanggung oleh kawasan bandar, kawasan Seri Kembangan juga terkenal dengan kehidupan malamnya, sama dengan rakan-rakan bandarnya yang lain seperti Bangsar. Terdapat banyak tempat hiburan dalam bentuk pusat membeli-belah dan bar yang dapat memuaskan kumpulan keluarga dan juga anak-anak muda yang akan menyukai minuman dengan rakan-rakan mereka.

Kesambungan

There are a number of ways to travel to and from Akasa Cheras South, as it is located in Seri Kembangan, be it in Kuala Lumpur or even to the South of Peninsular Malaysia. The residents of this serviced residence will definitely benefit from being well-connected, especially those who enjoy sightseeing and travelling. The area is located at the intersection of three toll roads; PLUS E2, Besraya E9 and KLS E37. This township is located near the western edge of the Maju Expressway E20. KESAS E5 and MRR2 are nearby. Therefore, Seri Kembangan is known to motorists traveling from southern Selangor, Negeri Sembilan, Malacca or Johor as the southern gateway to Kuala Lumpur.

Dari segi pengangkutan awam, terdapat stesen keretapi di Seri Kembangan dan stesen utama yang melayani kawasan ini adalah KTM Serdang. Sebagai alternatif, seseorang juga boleh memilih perkhidmatan LRT, seperti Stesen LRT Sungai Besi yang terletak kira-kira 4km ke utara dari Seri Kembangan. Untuk lebih memudahkan pengguna pengangkutan awam, stesen MRT baru akan dibina di kawasan di bawah projek KVMRT2. Selain itu, dengan populariti perkhidmatan e-hailing seperti Grab dan MyCar, perjalanan berulang-alik tidak akan menjadi kerumitan.

Kemudahan

Dari pusat membeli-belah yang sangat selesa hingga ke kawasan rekreasi yang menyeronokkan, kemudahan yang akan anda dapat dari kawasan seperti Seri Kembangan tidak ada habisnya. Ini akhirnya akan memberikan pengalaman hidup yang sihat kepada sesama penghuninya. Penduduk ini tidak akan merasa bosan di lokasi seperti Seri Kembangan terutamanya, kerana Akasa Cheras South terletak di pusat bandar.

Berkenaan dengan pusat membeli-belah, terdapat banyak pusat membeli-belah utama di sekitarnya seperti AEON Mall Cheras Selatan, AEON Big, Amerin Mall, The Mines Shopping Center dan BMC Mall. Ini akan berguna untuk membeli-belah bulanan dengan keluarga atau bahkan untuk bersantai bersama keluarga tersayang. Pusat membeli-belah ini hanya memerlukan masa minimum 6 minit untuk dicapai. Untuk membeli barang runcit kecil, terdapat pelbagai pasar mini yang tersedia untuk memenuhi keperluan penduduk. Restoran di kawasan ini yang terdiri dari makanan tempatan hingga masakan antarabangsa juga menjadi tumpuan utama terutamanya kerana kawasan ini terkenal dengan makanan jalanannya.

Dalam bidang pendidikan, kawasan Seri Kembangan dilengkapi dengan sekolah-sekolah hebat baik kerajaan dan antarabangsa. Antara sekolah di sekitarnya ialah Kingsgate International School, Australian International School Malaysia, Alice Smith School, SMK Seri Kembangan, Hua Xia Private School, SJK (C) Bukit Serdang dan Integrated Islamic School Bukit Jalil. Sekolah-sekolah ini terletak kira-kira 9 minit dari Akasa Cheras South.

Terdapat juga beberapa kemudahan kesihatan yang tersedia sekiranya berlaku kecemasan. Antara kemudahan penjagaan kesihatan tersebut ialah Columbia Asia Hospital, Pusat Rawatan TCM NG dan Golden Forest Healthcare.

Membeli-belah

 • AEON Mall Cheras Selatan
 • AEON Besar
 • Amerin Mall
 • Pusat Beli Belah Mines
 • Pusat Beli Belah BMC

Pendidikan

 • Sekolah Antarabangsa Kingsgate
 • Australian International School Malaysia
 • Sekolah Alice Smith
 • SMK Seri Kembangan
 • Sekolah Swasta Hua Xia
 • SJK (C) Bukit Serdang
 • Sekolah Islam Bersepadu Bukit Jalil

Hospital dan Kemudahan Perubatan

 • Hospital Columbia Asia
 • Pusat Rawatan TCM NG
 • Penjagaan Kesihatan Hutan Emas

Pelan Lantai Selatan Akasa Cheras

Akasa Cheras South terdiri daripada 998 unit yang dirancang dengan menarik dalam 3 menara. Menara ini, iaitu Menara A, Menara B dan Menara C masing-masing mempunyai bilangan unit dan tingkat yang berbeza. Menara A mempunyai 35 tingkat dengan 614 unit. Menara B dan C masing-masing mempunyai 29 tingkat dan 192 unit. Menara A mempunyai ketumpatan tertinggi jika dibandingkan dengan Menara B dan Menara C. Ini kerana Menara A terdiri daripada 22 unit setiap tingkat sementara Menara B dan C hanya mempunyai 9 unit setiap tingkat. Setiap unit berharga antara RM482,888 hingga RM1,207,888. Terdapat 7 susun atur yang berbeza untuk dipilih dan susun atur ini berkisar antara 850 hingga 2048 kaki persegi.

 • Jenis A: 850 kaki persegi, 2 bilik tidur, 2 bilik mandi, 1 bilik utiliti
 • Jenis A1: 850 kaki persegi, 2 bilik tidur, 2 bilik mandi, 1 bilik utiliti
 • Jenis B: 1,000 kaki persegi, 3 Bilik Tidur, 2 Bilik Air
 • Jenis C: 1,155 kaki persegi, 3 Bilik Tidur, 2 Bilik Air, 1 Bilik Utiliti
 • Jenis C1: 1,155 kaki persegi, 3 Bilik Tidur, 2 Bilik Air, 1 Bilik Utiliti
 • Jenis D: 1,500 kaki persegi, 4 Bilik Tidur, 3 Bilik Air, 1 Bilik Utiliti
 • Jenis E: 2,048 kaki persegi, 4 Bilik Tidur, 4 Bilik Air, 1 Bilik Utiliti
 • Jenis F: 1,421 kaki persegi, 4 bilik tidur, 3 bilik mandi, 1 bilik utiliti
 • Jenis G: 2,000 kaki persegi, 4 bilik tidur, 5 bilik mandi, 1 bilik pembantu rumah, 1 bilik belajar

Dengan pelbagai unit yang ada, penghuni dimanjakan dengan pilihan. Menganalisis keperluan penduduk mengikut ukuran keluarga, dapat dikatakan bahawa unit yang ideal untuk bujang adalah Jenis A kerana ruang yang sedikit kecil tetapi selesa yang dihasilkannya. Begitu juga, pasangan pengantin baru dan pasangan yang berkahwin boleh memilih Jenis A dan Jenis B kerana unit ini dapat menyediakan persekitaran yang baik sebagai rumah permulaan yang hebat.

Untuk keluarga yang akan berkembang, unit dari Jenis C, C1, D dan F akan menampung keperluan keluarga yang lebih besar dan tidak akan ada masalah dengan jarak dalam hal itu. Mengenai keluarga besar atau keluarga yang mempunyai keluarga tua, keluarga ini boleh memilih unit dari Jenis E dan G. Salah satu ciri khas unit dari Jenis G ialah kenyataan bahawa ada bilik pembantu rumah dan ruang belajar yang akan masing-masing bermanfaat untuk keluarga dengan pembantu rumah dan keluarga dengan anak yang bersekolah. Bilik ini juga dapat digunakan sebagai ruang tamu.

Kemudahan dan Kemudahan Akasa Cheras Selatan

Diilhamkan oleh persekitaran seperti resort, para pengembang telah berusaha keras untuk menjadikan keseluruhan konsep menjadi kenyataan. Kemudahan dan kemudahan mewah di Akasa Cheras South terletak di 3 tingkat iaitu Tingkat 7, 29 dan 36. Calon penduduk tidak akan pernah merasa bosan di tempat seperti itu. Kemudahan di harta tanah ini memenuhi keperluan pelbagai golongan tanpa mengira usia atau jantina. Setanding dengan pengalaman seperti resort, beberapa kemudahan termasuk pantai berpasir, cabana dan taman tempat tidur gantung. Peminat kecergasan boleh menggunakan pelbagai kemudahan yang disediakan seperti trek joging, meditasi dan zon tenang, gimnasium, bilik seni mempertahankan diri dan kolam pusingan Olimpik. Terdapat kemudahan di mana orang tua dapat melakukan aktiviti yang kurang berat seperti tali pinggang refleksologi dan Taman Zen. Selain itu, bagi anak-anak yang ingin berehat setelah seharian dan melelahkan, terdapat geladak santai, sudut membaca dan ruang santai. Zon Hiburan Kanak-kanak akan berfungsi sebagai tambahan yang baik untuk kanak-kanak yang suka bertemu dengan rakan sebaya dan bersenang-senang dengan mereka. Ini sangat sesuai untuk meningkatkan kemahiran komunikasi seseorang. Keistimewaan unik kemudahan di Akasa Cheras South adalah adanya geladak bintang. Ini akan sangat bermanfaat untuk berkencan malam tanpa perlu bersusah payah pergi ke luar. Penggemar bintang yang gemar juga akan sangat gembira.

Kemudahan dan Kemudahan

Tahap 7

 • Kolam Riadah
 • Kolam Wading
 • Pantai berpasir
 • Cabana
 • Taman Hammock
 • Zon Keseronokan Kanak-kanak
 • Taman Zen
 • Pancuran luar
 • Chit Chat Lounge
 • Sudut Wifi
 • Trek joging
 • Tali pinggang Refleksologi
 • Zon Meditasi & Ketenangan
 • Dek yang Lazat
 • Gimnasium
 • Bilik Seni Mempertahankan Diri
 • Kolam Lap sepanjang Olimpik
 • Sudut BBQ & Berkelah
 • Dewan Serbaguna
 • Tempat menukar pakaian
 • Bilik Wap
 • Bilik Aktiviti
 • Dobi yang dikendalikan sendiri
 • Surau
 • Buka Dek

Tingkat 29

 • Sudut Membaca
 • Ruang Bersantai
 • Zon Hiburan Kanak-kanak
 • Bilik TV / Audio
 • Dewan Muzik
 • Bintang Gazing Deck
 • Gelanggang Badminton

Tingkat 36

 • Tempat Bersantai Chill-Out
 • Tali pinggang Refleksologi
 • Dek Cahaya Bulan
 • Membaca Pavilion
 • Sky Lounge
 • Dapur Gourmet
 • Atrium Tempat Makan Peribadi
 • Ruang Permainan

Analisis Harta Tanah Akasa Cheras Selatan

Akasa Cheras South terdiri daripada 7 jenis unit yang direka secara unik untuk memenuhi harapan bakal penghuni rumah yang selesa dan moden tanpa perlu memecah belah bank. 998 unit di harta tanah mewah ini mempunyai saiz binaan antara 850 hingga 2048 kaki persegi dengan harga antara RM 482,888 hingga RM 1,207,888.

Kawasan Seri Kembangan mempunyai aura yang berbeza sama sekali. Meskipun dikelilingi oleh pemandangan kota yang ramai, ia juga sangat mengutamakan kehidupan hijau. Dalam kes ini, ia dapat ditunjukkan oleh sifat-sifat yang dikembangkan di sekitarnya yang entah bagaimana berjaya menggabungkan kehidupan bandar dan hijau bersama-sama. Dengan unit terkecil berharga RM 482,888 dan unit terbesar berharga RM 1,207,888, unit kediaman sememangnya mewah di kawasan yang berdaya saing seperti Kuala Lumpur. Oleh itu, ia adalah pelaburan yang berharga untuk dibuat terutamanya oleh calon pembeli dari spektrum ekonomi rata-rata. Oleh kerana ia dibina di atas tanah pegangan bebas, pelaburan ini akan seumur hidup dan juga akan menguntungkan generasi pelabur pada masa akan datang. Dilengkapi dengan kemudahan luar biasa yang dapat dimanfaatkan oleh seseorang untuk melabur dalam harta tanah ini, calon pelabur pasti tidak akan menyesal dengan pelaburan ini. Percutian seperti tempat peranginan di tempat tinggal seseorang adalah peluang sekali seumur hidup bagi pembeli.

Satu-satunya masalah dengan kawasan itu ialah kesesakan lalu lintas. Namun, ketika datang ke Kuala Lumpur sendiri, kesesakan lalu lintas adalah perkara biasa. Secara logiknya, semakin banyak kawasan bandar, semakin banyak kesesakan lalu lintas yang harus ditanggung untuk melakukan perjalanan ke dalam dan sekitar kawasan tersebut. Nasib baik, ada perkhidmatan pengangkutan awam yang dapat mengurangkan kerumitan harian penduduk.

Pasaran sasaran

Terdapat jelas 2 kumpulan sasaran utama untuk Akasa Cheras South. Yang pertama adalah calon penduduk dari spektrum ekonomi rata-rata. Calon penduduk ini pastinya menganggap projek ini sangat menarik kerana harganya berpatutan. Diisi dengan pinjaman perumahan, seseorang dapat memiliki unit kediaman di kediaman terinspirasi seperti resort untuk harga yang berpatutan. Unit terkecil berharga RM 568 per kaki persegi dan terdiri daripada 2 bilik tidur, 2 bilik mandi dan 1 bilik utiliti. Ini mencukupi untuk kumpulan penghuni ini sebagai keluarga yang semakin meningkat dari segi fizikal dan kewangan. Kumpulan sasaran kedua untuk harta tanah ini adalah penghuni masa depan yang suka bersantai di kediaman mereka sendiri. Struktur Akasa Cheras South, seperti yang disebutkan di atas, didasarkan pada konsep yang diilhami oleh resort. Dengan kemudahan dan kemudahan yang disediakan yang disesuaikan dengan keperluan konsep ini, seseorang dapat dengan mudah mendapatkan relaksasi di dalam kediaman.

Analisis pesaing

Pemaju hartanah utama di sekitarnya ialah Hap Seng Land Sdn. Bhd., Bludream City Development Sdn. Bhd. Dan Hua Yang Bhd. 3 pemaju ini telah mengukir nama mereka sendiri di lokasi pembangunan hartanah di Kuala Lumpur. Kesemuanya sama profesional dan berprestij. Namun, ada beberapa faktor yang menjadikan Akasa Cheras South oleh Hap Seng Land Sdn. Bhd. Lebih diinginkan daripada projek lain. Faktor-faktor ini terutama berkisar pada ukuran bawaan, berbagai jenis tata letak yang ditawarkannya, jenis tanah dan harga per kaki persegi.

Sebagai perbandingan dengan Akasa Cheras South oleh Hap Seng Land Sdn. Bhd. Dan Dream City oleh Bludream City Development Sdn.Bhd, Akasa Cheras South masih berada di atas. Ini kerana ia mempunyai hak milik tanah pegangan bebas sementara Dream City memiliki hak milik tanah pegangan pajak selama 99 tahun. Ini menunjukkan bahawa Akasa Cheras South adalah pelaburan sepanjang hayat yang dapat memberi banyak manfaat kepada generasi masa depan. Selain itu, kemudahan yang disediakan oleh Akasa Cheras South lebih luas berbanding dengan Dream City. Walaupun Akasa Cheras South menyediakan kemudahan yang diilhamkan oleh resort, Dream City mempunyai kemudahan yang tidak peduli dengan projek pembangunan lain di sekitarnya. Faktor lain yang berbeza antara 2 projek ini ialah harga setiap kaki persegi. Dalam kes ini, Akasa Cheras South mempunyai harga minimum per kaki persegi RM 568 sementara Dream City mempunyai harga minimum per kaki persegi RM 600. Ini membuktikan bahawa Akasa Cheras South lebih berpatutan. Namun, jika dilihat pada ukuran unit, unit terbesar Dream City berukuran 2560 kaki persegi sementara unit terbesar di Akasa Cheras South adalah 2048 kaki persegi. Dream City dan Akasa Cheras South juga terdiri daripada pelbagai susun atur unit yang menarik. Dapat diandaikan bahawa nilai kedua-dua unit ini sangat mirip dengan hak milik tanah masing-masing.

Menuju perbandingan antara Akasa Cheras South dan Zeta Residence @ One South oleh Hua Yang Bhd, dapat dilihat bahawa Zeta Residence @ One South juga dibangun di atas tanah pegangan pajak. Untuk tata letak, kedua-dua sifat mempunyai sebilangan besar pilihan. Harus diingat bahawa Zeta Residence @ One South adalah projek pembangunan campuran, jadi terdapat juga unit SOHO yang tersedia. Harga Zeta Residence @ One South bermula dari RM 751,755. Ini bermaksud bahawa harga per kaki persegi adalah RM578 per kaki persegi. Ia sedikit lebih mahal jika dibandingkan dengan Akasa Cheras South. Kemudahannya sangat umum dan juga dapat dilihat di kawasan lain yang serupa.

Berikut adalah jadual untuk menegaskan lagi tanggapan bahawa Akasa Cheras South masih mendahului tempat:

wdt_ID Pembangunan Saiz Built-Up (kaki persegi) Harga jualan Harga PSF Yuran penyelenggaraan Hakmilik Tanah
1 Akasa Cheras South oleh Hap Seng Land Sdn. Bhd. Jenis A1: 850 kaki persegi

Jenis B: 1,000 kaki persegi

Jenis C: 1,155 kaki persegi

Jenis C1: 1,155 kaki persegi

Jenis D: 1,500

Jenis E: 2,048 kaki persegi

Jenis F: 1,421 kaki persegi

Jenis G: 2,000 kaki persegi
RM 482,888 hingga RM 1,207,888 RM 568 RM 0.25 psf Freehold
2 Dream City oleh Bludream City Development Sdn. Bhd. Satu Bilik Tidur: 550 kaki persegi

Dua Bilik Tidur: 1,100 kaki persegi


Tiga Bilik Tidur (Sky Villa): 1,430 kaki persegi


Penthouse Junior: 1,630 kaki persegi


Penthouse A: 1,900 kaki persegi


Penthouse B: 2,560 kaki persegi
Dari RM330,000 RM 600 RM0.30 psf Pajakan
3 Zeta Residence @ One South oleh Hua Yang Bhd Jenis A: 1,055 + 258 kaki persegi

Jenis A1: 1,055 + 245 kaki persegi

Jenis B: 1,184 + 173 kaki persegi

Penthouse (Bawah): 2,247 kaki persegi

Penthouse (Atas): 1.625 kaki persegi
Dari RM751,575 RM 578 RM0.35 setiap kaki persegi untuk unit RM0.10 sekaki persegi. untuk kawasan lobi Pajakan

Akasa Cheras South’s Developer: Hap Seng Land Sdn. Bhd

Hap Seng Land adalah syarikat pembangunan berprestij yang menjunjung tinggi kemodenan dan keperluan bakal pembeli mereka. Syarikat ini merupakan pemain hartanah bersepadu yang terlibat dalam pembangunan harta tanah dan juga pelaburan harta tanah. Walaupun Hap Seng Land mempunyai sejarah pendek di Malaysia Barat, kini syarikat pemenang anugerah dengan reputasi kualiti dan inovasi. Antara beberapa anugerah yang dimenangi ialah Asia Pacific Property Awards 2016, Highly Commended Residential High-rise Development Malaysia for Aria Luxury Residence, 2009 FIABCI Award for Menara Hap Seng Office Development Category dan FIABCI Malaysia Property AwardTM 2017 Winner of Residential (High Naik) Kategori. Beberapa projek pemenang anugerah mereka adalah Aria Luxury Residence, Nadi Bangsar Service Residence, The Horizon Residences dan D'Alpinia, Puchong.

Ringkasan

Ringkasnya, Akasa Cheras South adalah pelaburan yang bermanfaat memandangkan harga dan kemudahan yang disediakan. Ia pasti memenuhi sebilangan besar pembeli dan ini juga akan menjadi milik utama negara pada tahun-tahun akan datang. Dalam jangka panjang, ini pastinya merupakan pelaburan yang tidak akan disesali oleh mana-mana pembeli kerana penekanan pada keselesaan dan gaya hidup bandar.

Baca lebih lanjut

Butiran
Tajuk Tanah:
Komersial
Tempoh:
Freehold
Jenis:
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2 - 5
Harga:
RM482,888 - RM1,207,888
Pemaju:
Hap Seng Land
Bilangan Tingkat:
35
Jumlah Unit:
998
Tahun Penyiapan:
2021
Kawasan Terbina (BUA):
850 kaki² - 2048 kaki²
Yuran penyelenggaraan:
RM0.25 平方英尺
Kemudahan
 • Kawasan Barbeque
 • Mahkamah Badminton
 • Cabana
 • Gimnasium
 • Trek joging
 • Dewan Serbaguna
 • Kolam renang
 • Deck kolam
 • Surau

Lokasi

Wilayah
 • Selangor,
 • Seri Kembangan
Kejiranan

Video

Pelan lantai

 • Dalam Kemajuan
Dari RM506,000
 • Kediaman Perkhidmatan,
 • SOFO
Katil:
2 - 3
Mandi:
2 - 3
452 ft² - 1111 ft²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM567,800
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2
813 kaki² - 1285 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM450,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2 - 3
732 kaki² - 1227 kaki²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM1,000,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 4
Mandi:
1 - 4
455 kaki² - 2455 kaki persegi
Dari RM482,888

Cadangan Jual Unik

 
 1. Kemewahan berpatutan
  Resort mewah yang tinggal di Cheras Selatan dengan harga yang berpatutan
 2. 150,000 kaki persegi ruang kemudahan yang luas
  Kemudahan untuk orang tua dan muda, semuanya dari keselesaan tempat tinggal anda
 3. Salah satu kemudahan yang baik
  Kemudahan pantai buatan manusia pertama di Cheras South

Garis masa

Pemandu Keputusan

Kesambungan
8.5
Kemudahan
8.5
Keselamatan
7
Konsep
7
Kemudahan
9
Nilai wang
8
Penilaian Pustaka33 Undi
7.4
8

Kalkulator Pinjaman Perumahan

Beli Rumah Seterusnya Anda dengan betul

✅ Jaminan Padanan Harga

Yakinlah bahawa anda akan sentiasa mendapat harga terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tawaran yang lebih murah di tempat lain, walaupun tidak mungkin, kami akan sepadan dengan harga!

🎁 Bonus & Ganjaran

Kami tidak mengenakan sebarang komisen atau yuran pembrokeran dari pelanggan kami. Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli rumah dengan kami akan menikmati bonus dan ganjaran tambahan yang tidak akan mereka dapati di tempat lain!

╯ Pengalaman Lancar AZ

Pasukan yang betul komited untuk membuat perjalanan membeli harta anda sebagai usaha yang mudah dan menyenangkan yang mungkin!

Dari penyelidikan ke tempahan, perunding yang berpengalaman dan ramah akan berada di sana untuk membantu anda setiap langkah.

* T & C Terapkan

Dari RM482,888

Sertailah dalam Kalangan Dalam Kami

untuk menerima tawaran eksklusif, berita pasaran terhangat, dan mendapatkan akses orang dalam ke tawaran istimewa khusus ahli kami!