Facade Residence Duta Park
 • Dalam Kemajuan
10287

Duta Park Residence

 • Kediaman Perkhidmatan
Kawasan:
858 kaki persegi - 1618 kaki persegi
Katil:
3 - 4
Mandi:
2 - 3
Progres PembinaanTahap 2A
Gambaran keseluruhan

Tinjauan Kediaman Taman Duta

Dengan selesai disasarkan untuk berada di 2H 2022, Duta Park Residences merangkumi tiga menara kediaman yang mempesona dan murni dengan anggaran nilai pembangunan kasar hampir RM1 bilion. Terletak di sepanjang Jalan Kuching, pangsapuri yang diservis ini menikmati pemandangan cakrawala Kuala Lumpur yang menakjubkan sambil tetap berhubungan dengan alam semula jadi. Kemudahan dan aksesibiliti adalah kad truf harta tanah ini, dan kemampuan unitnya di hujung bawah julat harga membuat perjanjian.

Lokasi Kediaman Taman Duta

Berpasir di antara Jalan Kuching yang ramai dan Sungai Batu yang tenang (tidak boleh dikelirukan dengan yang ada di Kedah), Duta Park Residences dibina di atas tanah utama di tengah-tengah Kuala Lumpur. Terletak hanya 10-15 minit dari Segitiga Emas Kuala Lumpur, Duta Park Residences adalah tempat yang ideal untuk penduduk bandar yang cerdas.

Pembangunan itu berjiran dengan Bukit Tunku (kawasan perumahan kelas atas dengan pertalian alam) dan Jalan Ipoh. Bergantung pada unit yang dipilih, penduduk dapat menikmati pemandangan KLCC yang megah atau kehijauan di Bukit Tunku. Melihat lebih jauh, penduduk disambut dengan lebih banyak tanaman hijau dari Kenny Hills dan Lake Gardens, dan hamparan bandar Kuala Lumpur yang menakjubkan.

Jalan Ipoh terkenal dengan dua perkara utama: makanan tepi jalan yang enak dan butik perkahwinan yang berpatutan. Dengan perut yang bahagia dan perkahwinan yang bahagia, penyewa Duta Park Residences mempunyai beberapa perkara untuk dikeluhkan. Namun, disarankan untuk tetap waspada karena kegiatan mencuri rampasan tidak jarang berlaku di kawasan ini.

Kesambungan

Duta Park Residences mempunyai akses ke dua jalan utama di Kuala Lumpur: Jalan Kuching dan Jalan Ipoh. Ini memberikan kesambungan yang luar biasa kepada mereka yang memandu, kerana kedua-dua jalan ini memberi akses lebih jauh ke jalan arteri lain di pusat bandar. Melalui jalan-jalan ini, pusat bandar hanya sejauh 7 kilometer. Pinggir bandar lain di Lembah Klang juga mudah diakses: Taman Tun Dr Ismail, kawasan kejiranan yang terkenal dan makmur, berjarak hanya 13 kilometer jauhnya, sementara Ampang terletak sekitar 14 kilometer dari kediaman ini.

Mereka yang tidak mempunyai kereta, jangan risau, kerana Duta Park Residences dihubungkan dengan baik melalui pengangkutan awam. Perjalanan dengan kereta api tentunya merupakan pilihan yang sesuai, dengan KTM (stesen Putra, 1 kilometer jauhnya), LRT (stesen PWTC, sejauh 2.3 kilometer), dan MRT2 (Sentul West, sejauh 3.3 kilometer) semuanya berada dalam jarak jangkauan. Dengan adanya laluan kereta api ini, penduduk dapat dengan mudah sampai ke KL Sentral, hab pengangkutan utama di pusat bandar.

By linking Duta Park Residences with Jalan Ipoh, the developer plans to give residents quick access to the MRT2 station. As a result, the distance to the station will be reduced to less than 1 kilometer, making the station a more attractive option. This boon may, however, have some caveats since the bridge (and the MRT line) have not yet been built (see Analysis section).

For commuters who prefer to travel by road rather than rail, taxis and Grab rides aren’t the only options. You can access the bus service from Duta Park Residences through KL 609 Taman Golden, Hentian Putra, and Darul Naim Express stations, which are all located close Duta Park. Be wary of taking the bus, as Malaysian buses tend to be riskier than other modes of public transportation.

Kemudahan

Pembeli yang berminat akan mendapatkan makanan, kerana banyak pusat membeli-belah mudah diakses dari Duta Park Residences. Dengan Sunway Putra Mall dan Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) hanya 3 minit perjalanan, belanja runcit akan menjadi mudah! Mereka yang mencari variasi tidak perlu melihat lebih jauh, dengan banyak pusat membeli-belah lain (contohnya Quill City, Sogo, LuLu Hypermarket) tidak lebih dari 10 minit. Pembeli yang lebih muda juga akan senang, dengan kawasan Mont Kiara yang bergaya (misalnya 163 Retail Park, Publika, Plaza Mont Kiara) juga dekat. Untuk majlis-majlis khas atau sekadar lawatan untuk memanjakan diri, kawasan membeli-belah Bukit Bintang yang mewah akan memakan masa tidak lebih dari 15 minit untuk sampai.

Penjagaan kesihatan seharusnya tidak menjadi perhatian, kerana pusat perubatan yang boleh dipercayai seperti KPJ Tawakkal Specialist Hospital, Hospital Kuala Lumpur, dan pusat pakar jantung Institut Jantung Negara (IJN) semuanya dekat dengan rumah. Namun, perjalanan ke pusat-pusat perubatan ini tidak mungkin dilakukan, kerana penduduk Duta Park Residences mempunyai banyak peluang untuk berolahraga dan berhubung kembali dengan alam. Taman Tasik dan Taman Tasik Titiwangsa adalah tempat popular untuk berjoging dan berkelah, sementara Taman Tugu dan KL Forest Eco Park adalah tempat perlindungan hijau untuk berundur untuk ketenangan di tengah-tengah sebuah metropolis yang sibuk.

Mereka yang mempunyai anak boleh yakin dengan pendidikan berkualiti untuk masa depan yang cerah, dengan banyak institusi pendidikan untuk semua peringkat umur di sekitarnya. Terutama, tumpuan sekolah menengah yang terkenal dapat ditemukan dalam jarak dekat, menjadikan Duta Park Residences tempat tinggal yang menarik untuk keluarga dengan anak-anak remaja. Sebagai tambahan, lawatan keluarga boleh menjadi kejadian biasa dengan banyak tempat budaya untuk dikunjungi, yang menyediakan hiburan dan pendidikan kepada golongan muda dan tua.

Pendidikan:

 • Madrasah Kampung Simpang Batu
 • Sekolah Menengah Sains Seri Puteri
 • Universiti Antarabangsa Malaya-Wales
 • Sekolah Rendah Sri Dhandayuthapani
 • SMK Sentul Utama
 • Sekolah Menengah Methodist Sentul
 • SJK (T) Sentul
 • SJK (C) Sentul
 • Wesley Methodist School Kuala Lumpur
 • SMK La Salle Sentul
 • SJK (T) Thamboosamy Pillai
 • SMK Maxwell
 • Sekolah Islam Antarabangsa Spectrum

Hiburan

 • Pusat Seni Persembahan Kuala Lumpur (KLPAC)
 • Filharmonik Dewan KLCC
 • Muzium numismatik Sasana Kijang
 • Galeri Seni Negara
 • Istana Budaya

Pelan Lantai Kediaman Duta Park

Malton menyediakan pelbagai pilihan untuk menarik calon pembeli Duta Park Residences, menawarkan 4 jenis unit yang berukuran antara 858 kaki persegi hingga 1.538 kaki persegi. Terdapat juga versi yang diperluas dari jenis unit ini (umumnya melalui pengembangan balkoni), namun, ini tidak diiklankan di laman web rasmi Malton dan oleh itu tidak akan diliputi dalam artikel ini.

Duta Park Residences terdiri daripada pangsapuri yang diservis dan terletak di sebidang tanah pegangan pajak 99 tahun, seluas 4.97 ekar. Hak milik tanah adalah komersial dan jatuh ke wilayah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Walau bagaimanapun, ia dilindungi di bawah Akta Pembangunan Perumahan (HDA), yang penting bagi pembeli rumah (dibincangkan di bawah).

Tempat penginapan ini disusun dalam 3 blok, dengan jumlah keseluruhan 1,376 unit. Blok A (56 tingkat, 576 unit) dan B (59 tingkat, 572 unit) kelihatan menara di atas rakan sebayanya, Blok C (40 tingkat, 268 unit). Menariknya, hanya Blok A dan B yang mempunyai kemudahan bumbung, yang akan dibincangkan di bawah. Dengan struktur setinggi itu, lif sangat penting dalam memastikan pengalaman hidup yang baik, terutama bagi penyewa di tingkat yang lebih tinggi. Blok A dan B masing-masing mempunyai 4 lif (ditambah 1 lif perkhidmatan dan 1 lif api), sementara Blok C mempunyai 2 lif (ditambah 1 lif / servis api) untuk memenuhi penghuninya.

Unit Jenis A berukuran 957 kaki persegi, dengan 2 + 1 bilik tidur dan 2 bilik mandi. Jenis unit A dan D sangat serupa, dengan satu-satunya perbezaan ialah unit Jenis A mempunyai balkoni sementara unit Jenis D tidak. Dalam hal ini, unit Jenis A sedikit lebih mewah daripada rakan sejenisnya Jenis D kerana mempunyai ruang luaran tambahan untuk bersantai dan pergi ke luar rumah.

Unit Jenis B sedikit lebih besar (1,129 kaki persegi), dengan 3 + 1 bilik tidur dan 2 bilik mandi. Jenis unit ini lebih sesuai untuk keluarga yang lebih besar, kerana susun aturnya yang luas dan lebih banyak ruang untuk privasi individu.

Unit Jenis C adalah yang terbesar di antara lot, seluas 1,538 kaki persegi dengan 3 + 1 bilik tidur dan 3 bilik mandi. Menariknya, ia juga satu-satunya jenis unit yang mempunyai konsep dua kunci. Bagi mereka yang tidak biasa dengan konsep, harta kunci dua biasanya mempunyai dua segmen dalam unit (studio dan apartmen utama). Kedua-dua segmen, sementara berada dalam unit yang sama, terpisah antara satu sama lain dan tidak mempunyai ruang bersama selain dari lorong masuk. Konsep dwi kunci sesuai untuk pemilik yang ingin menyewa segmen yang lebih kecil atau untuk keluarga yang ingin tinggal bersama sambil menjaga beberapa tahap privasi (contohnya anak atau datuk dan nenek yang sudah dewasa).

Unit Jenis D berukuran 858 kaki persegi (sedikit lebih kecil daripada rakan sejawatnya Jenis A kerana ketiadaan balkoni). Setiap unit mempunyai 2 + 1 bilik tidur dan 2 bilik mandi juga, tetapi unit Type D akan menjimatkan untuk keluarga kecil yang tidak memerlukan ruang luaran tambahan.

Semua unit dilengkapi dengan kelengkapan asas, seperti jubin porselin, lantai kayu berlamina, dan kemasan dinding dan siling. Perlu diingat bahawa Blok C mengandungi semua unit jenis D, sementara dua blok yang lain menempatkan semua jenis unit yang lain. Ini memberi unit Jenis A kelebihan lain berbanding unit Jenis D: Unit Jenis A mempunyai kemudahan bumbung tambahan yang tidak dimiliki oleh unit Jenis D. Setiap unit dilengkapi dengan sekurang-kurangnya satu tempat letak kereta, yang terletak di salah satu daripada 3 tingkat tempat letak kereta bawah tanah atau 9 tingkat tempat letak kenderaan bertingkat.

Kemudahan dan Kemudahan Duta Park Residence

Kemudahan Duta Park Residences semestinya memenuhi syarat untuk julat harganya, menjanjikan kualiti hidup bagi penduduk bandar moden. Seperti yang dinyatakan sebelumnya, kemudahan di atas bumbung (tingkat 56 untuk Blok A, tingkat 59 untuk Blok B) tidak tersedia untuk penduduk di Blok C. Walau bagaimanapun, kemudahan tingkat 10 yang merupakan sebahagian besar faedah yang ditawarkan tersedia untuk semua penduduk tanpa mengira blok itu.

Tingkat 10

Seluruh tingkat 10 dikhaskan untuk menyediakan kemudahan dan kemudahan yang sudah biasa dilakukan di pangsapuri dan kondominium kontemporari. Dengan ketinggian 10 tingkat, kemudahan ini disertakan dengan pemandangan yang terhormat dan rasa terpisah dari tanah, yang membolehkan penghuni untuk bersantai dan bersantai.

Di antara pelbagai kemudahan yang ditawarkan, beberapa tema utama menonjol. Banyak kemudahan yang berkaitan dengan alam semula jadi, seperti lounge Tree & Fern, Water Curtains, dan BBQ Bamboo Garden, semuanya bertujuan untuk menimbulkan suasana zen dan mendorong penduduk untuk melarikan diri dari hutan konkrit untuk penangguhan sementara. Tema alam juga bergema dengan "Green Lung" Kuala Lumpur di sekitarnya (seperti Bukit Tunku dan Taman Tasik). Dengan ruang yoga dan sauna, Duta Park Residences dengan jelas menjadikan dirinya terpisah sebagai tempat perlindungan untuk merenungkan, meremajakan, dan menemui semula diri.

Bersosial adalah satu lagi tema yang jelas, yang akan menarik minat penduduk Duta Park Residences yang lebih keluar. Kemudahan berkumpul seperti Dewan Serbaguna, Ruang Mesyuarat, Paviliun Hiburan, BBQ Bamboo Garden, banyak ruang rehat, dan tempat duduk santai semuanya mendorong persahabatan dan komuniti di kalangan keluarga, rakan, dan jiran.

Bumbung

Kemudahan bumbung untuk Blok A dan B adalah simetri dan mengandungi kemudahan dan kemudahan yang sama. Ia terdiri daripada taman, kolam infiniti tambahan, jakuzi, dan ruang hiburan. Ini mengukuhkan tema utama yang dinyatakan sebelumnya; ketenangan di tengah-tengah kota yang sibuk dan komuniti yang terjalin dengan orang lain. Kolam infiniti juga terkenal kerana ketinggiannya, memberikan perenang pemandangan kota yang menakjubkan.

Seluruh kediaman menikmati perlindungan keselamatan 3-tingkat 24-jam, yang menjamin keselamatan penduduknya. Dua rumah jaga mengawasi dua pintu masuk ke premis (Jalan Kuching dan jambatan Jalan Ipoh). Bagi pelawat dan pengaturan pengangkutan, perlu diperhatikan bahawa Blok A akan mempunyai kawasan drop-off khusus sementara Blok B dan C berkongsi ruang legar yang sama.

Analisis Harta Tanah Duta Park Residence

Titik penjualan utama Duta Park Residences dapat disaring menjadi satu kata: lokasi. Aksesibilitas dan jaraknya yang dekat dengan pusat bandar Kuala Lumpur menarik bagi orang dewasa yang bekerja dan bandar moden, dengan banyak pengangkutan awam yang tersedia. Jalan Kuching, pusat akses utamanya, secara meluas dianggap sebagai salah satu pintu masuk utama ke tengah-tengah Kuala Lumpur. Banyak pusat membeli-belah dan tempat-tempat menarik di sekitarnya hanya menambah senarai titik tambah Duta Park Residences.

Tidak menghairankan bahawa tanah di mana ia dianggap sebagai plot utama. Wilayah Jalan Ipoh, dan Sentul yang berdekatan, perlahan-lahan bergerak maju, dengan perkembangan baru seperti M Singura Mah Sing dan Sentul Point Kumpulan UOA. Sebagai tambahan, lokasinya yang unik memberikan pemandangan indah dari latar langit Kuala Lumpur yang ikonik atau pemandangan yang tenang dari tempat perlindungan alam di bandar ini, bergantung pada unit yang dipilih.

Namun, forte Duta Park Residences adalah pedang bermata dua; kedekatannya dengan Jalan Kuching membawa kebimbangan terhadap kesesakan lalu lintas dan pencemaran bunyi yang berlaku. Terutama pada waktu puncak, Jalan Kuching menjadi terlalu banyak digunakan, dengan lalu lintas berhenti. Calon pembeli juga disarankan untuk meninjau laman web ini, kerana beberapa laluan berjalan kaki dari kediaman ke stesen pengangkutan awam mungkin tidak menarik dan tidak dijaga dengan baik.

Jambatan akses baru yang dicadangkan diharapkan dapat menyelesaikan masalah ini, tetapi pembeli harus memastikan laluan berjalan kaki tetap sedap. Penganalisis juga menyatakan bahawa Duta Park Residences agak terpencil, kerana dikelilingi oleh sungai di satu sisi dan jalan raya yang sibuk di seberang. Ini menyebabkan Duta Park Residences dekat tetapi terasing dari semua yang lain.

Penyertaan Duta Park Residences di bawah HDA memberi manfaat kepada pemilik rumah secara besar-besaran; tanpa liputan HDA, calon pembeli mungkin mengalami masalah dan perangkap yang sah. HDA adalah peruntukan undang-undang yang melindungi pembeli rumah dan biasanya merangkumi harta kediaman sahaja (iaitu biasanya tidak termasuk harta tanah yang diberi hak milik komersial). HDA memperuntukkan, antara lain: "tempoh jaminan" untuk kecacatan rumah, penjadualan pembayaran, tarikh akhir penyelesaian yang mengikat secara sah, dan pelan lantai harta tanah yang tetap.

Pasaran sasaran

Dengan 4 jenis unit, Duta Park Residences mensasarkan pelbagai jenis pelanggan. Pencari rumah anggaran akan tertarik dengan unit Jenis D, sementara keluarga kecil dan sederhana akan mendapati unit Jenis A dan B menarik. Unit Jenis C menarik minat sekumpulan pelanggan yang unik: mereka yang mempunyai keluarga besar dan mereka yang mencari pulangan pelaburan tambahan melalui pendapatan sewa. Bagi mereka yang berhasrat untuk menyewa segmen yang lebih kecil dari unit Jenis C sambil tinggal di segmen yang lebih besar, pemantauan dan penyelenggaraan unit penyewaan dibuat lebih mudah.

Secara lebih luas, lokasi Duta Park Residences sangat menarik perhatian penduduk bandar yang bekerja di Kuala Lumpur kerana ia membolehkan mereka memendekkan waktu perjalanan dengan ketara. Milenial muda dengan kecenderungan untuk acara sosial dan tempat membeli-belah juga akan gembira di kediaman ini. Bagi keluarga muda, pemilihan pendidikan berkualiti untuk anak-anak mungkin banyak mempengaruhi keputusan untuk membeli.

Analisis pesaing

wdt_ID Jenis Unit Bilik-bilik Tempoh Saiz (kaki persegi) Harga Harga / persegi. ft. Yuran penyelenggaraan / persegi. ft.
1 Duta Park Residences (Jenis A) 2+1 Pajakan 957.00 ~ RM450,000- RM1,322,000 ~ RM500-RM652 ~ RM0.29-RM0.35
2 Duta Park Residences (Jenis B) 3+1 Pajakan 1,129.00 ~ RM450,000- RM1,322,000 ~ RM500-RM652 ~ RM0.29-RM0.35
3 Duta Park Residences (Jenis C) 3+1 Pajakan 1,538.00 ~ RM450,000- RM1,322,000 ~ RM500-RM652 ~ RM0.29-RM0.35
4 Duta Park Residences (Jenis D) 2+1 Pajakan 858.00 ~ RM450,000- RM1,322,000 ~ RM500-RM652 ~ RM0.29-RM0.35
5 Platinum Suites 3 Freehold 1,325.00 ~ RM2,100,000 ~ RM1,584 RM0.35
6 Regalia 2 Freehold 1,163.00 ~ RM750,000 ~ RM645 RM0.33
7 Flexus 1 Freehold 563.00 ~ RM473,000 ~ RM840 RM0.40
8 Caper 3+1 Freehold 1,381.00 ~ RM770,000 ~ RM557 RM0.45
9 Adas 3 Freehold 1,237.00 ~ RM830,000 ~ RM671 RM0.45

Berkaitan dengan rakan sejawatnya di kawasan ini, Duta Park Residences merupakan pesaing kuat dalam segmen harta tanah pertengahan. Untuk ukuran dan kemudahannya, harganya setiap kaki persegi harta tanah adalah setara atau di bawah kediaman yang setanding. Sebilangan besar kediaman lain biasanya berharga lebih tinggi kerana dipasarkan sebagai kondominium mewah. Oleh itu, kos penyelenggaraan per kaki persegi juga kompetitif, menjadikannya sesuai untuk menangkap mereka yang mencari rumah yang sedikit lebih mampu milik. Perlu diingatkan bahawa Duta Park Residences unik kerana dibina di atas sebidang tanah pegangan pajak 99 tahun, sementara kediaman tetangga berada di tanah pegangan bebas. Ini menjelaskan sebahagian perbezaan harga; tanah pegangan pajak cenderung lebih murah.

Kemudahannya menarik, terutamanya dengan harga permulaan yang agak berpatutan iaitu RM455,000. Dengan pelbagai kemudahan dan kemudahan untuk bersantai, bersosialisasi, dan kesejahteraan umum, Duta Park Residences pastinya tidak ketinggalan dalam aspek ini. Ditambah dengan lokasi yang nyaman dan pemandangan yang mengagumkan, hujung julat harga yang lebih rendah nampaknya murah. Namun, kerana kekurangan data harga yang boleh dipercayai, hanya anggaran yang luas dapat dikira untuk analisis ini.

Insentif tambahan menambah daya tarikan Duta Park Residences; Fasa 1, yang merangkumi Blok B dan C, adalah sebahagian daripada Kempen Pemilikan Rumah (HOC) kerajaan. HOC bertujuan untuk mendorong kepemilikan rumah dengan memberikan potongan dan pengecualian duti setem sebagai insentif untuk membeli harta tanah tertentu. Ini menjadikan harta tanah lebih menarik berbanding rakan sebayanya yang tidak tersenarai. Sebagai tambahan, Malton juga telah memperkenalkan Skim Kepemilikan Rumah Malton Easypay (HOMES) sendiri. Skim ini menawarkan potongan harga yang menarik dan skim pembayaran yang fleksibel untuk memudahkan ansuran pembayaran dan menjadikan pemilik rumah lebih berpatutan.

Duta Park Residence’s Developer: Malton Bhd

Malton Berhad adalah pemaju yang mapan, dengan beberapa harta yang berjaya dengan namanya (Amaya Saujana, Amaya Maluri, Pearl Villas, The Groove, dll.). Akar Malton dapat ditelusuri sejak tahun 1980 ketika terdiri dari 3 penyusun utama: Kumpulan Khuan Choo, Bukit Rimau Development dan Domain Group.

Untuk projek ini, Malton menugaskan KL Pavilion Design Studio untuk merancang harta tanah, yang akan menjadi salah satu menara tertinggi di antara mercu tanda bandar. Malton juga telah melibatkan Fajarbaru Builder Group Bhd, sebuah syarikat bangunan ternama, dalam membangun Duta Park Residences.

Ringkasan

Duta Park Residences tentunya merupakan harta benda yang menarik, memamerkan kemudahan, kemudahan, kemampuan, dan kemudahan menarik sebagai tempat menjual. Berkaitan dengan rakan sejawatnya, ia dapat bertahan di tengah-tengah pasaran yang kompetitif. Namun, ia datang dengan kelemahannya sendiri (misalnya kesesakan, pengasingan, dll.). Secara seimbang, harta tanah tetap menarik bagi mereka yang ingin tinggal berhampiran pusat bandar, mereka yang mempunyai anak yang bersekolah, dan pelabur yang mencari pendapatan sewa. Calon pembeli dinasihatkan untuk mempertimbangkan pertukaran dan melakukan lawatan ke lokasi untuk memastikan sama ada harta itu menandakan semua kotak yang betul.

Baca lebih lanjut

Butiran
Tajuk Tanah:
Komersial
Tempoh:
Pajakan
Jenis:
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
3 - 4
Mandi:
2 - 3
Status harta benda:
Harga:
RM450,000 - RM1,090,000
Pemaju:
Kumpulan Malton
Bilangan Tingkat:
58
Jumlah Unit:
1370
Tahun Penyiapan:
2022
Kawasan Terbina (BUA):
858 kaki persegi - 1618 kaki persegi
Yuran penyelenggaraan:
RM0.29 平方英尺
Kemudahan
 • Bilik Fungsi
 • Kawasan Barbeque
 • Gimnasium
 • Bilik mesyuarat
 • Kolam renang
 • Sauna
 • Surau

Lokasi

Wilayah
 • Kuala Lumpur,
 • Segambut
Kejiranan

Video

Pelan lantai

Jelajah 3d

 
 • Dalam Kemajuan
Dari RM782,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
454 kaki² - 882 kaki²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM377,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
500 kaki² - 700 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM1,000,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 4
Mandi:
1 - 4
455 kaki² - 2455 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM400,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 3
Mandi:
1 - 2
653 kaki² - 1232 kaki²
Dari RM450,000

Cadangan Jual Unik

Set Among Thriving Neighborhoods
A luxury serviced apartment in a central location along Jalan Kuching with easy access to KL city, Mont Kiara, and PJ, all within a 10-minute drive.
A Variety Of Amenities Nearby
Shopping malls and other amenities are just within 5-10 minutes by car.
Multiscape Views
Choose between stunning views of the KLCC skyline or lush greenery of Bukit Tunku.

Garis masa

2019

3 Mac 2019

Pelancaran Duta Park Residences

MALTON Berhad melancarkan dua blok pertama Duta Park Residences di Kuala Lumpur dengan harga jualan yang menunjukkan dari RM492,000 pada 3 Mac

 

Pemandu Keputusan

Kesambungan
6.5
Kemudahan
7.5
Keselamatan
8
Konsep
8
Kemudahan
7.5
Nilai wang
7
Penilaian Pustaka44 Votes
7.2
7.4

Kalkulator Pinjaman Perumahan

Beli Rumah Seterusnya Anda dengan betul

✅ Jaminan Padanan Harga

Yakinlah bahawa anda akan sentiasa mendapat harga terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tawaran yang lebih murah di tempat lain, walaupun tidak mungkin, kami akan sepadan dengan harga!

🎁 Bonus & Ganjaran

Kami tidak mengenakan sebarang komisen atau yuran pembrokeran dari pelanggan kami. Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli rumah dengan kami akan menikmati bonus dan ganjaran tambahan yang tidak akan mereka dapati di tempat lain!

╯ Pengalaman Lancar AZ

Pasukan yang betul komited untuk membuat perjalanan membeli harta anda sebagai usaha yang mudah dan menyenangkan yang mungkin!

Dari penyelidikan ke tempahan, perunding yang berpengalaman dan ramah akan berada di sana untuk membantu anda setiap langkah.

* T & C Terapkan

Dari RM450,000

Sertailah dalam Kalangan Dalam Kami

untuk menerima tawaran eksklusif, berita pasaran terhangat, dan mendapatkan akses orang dalam ke tawaran istimewa khusus ahli kami!