Atap Atap Avara Seputeh
 • Dalam Kemajuan
2461

Avara Seputeh

 • Kediaman Perkhidmatan
Kawasan:
667 kaki² - 1216 kaki persegi
Katil:
1 - 3
Mandi:
1 - 2
Progres PembinaanTahap 3
Gambaran keseluruhan

Tinjauan Avara Seputeh

Bandar moden, terkenal dengan pemodenan yang pesat dan pemandangan yang pelbagai. Ini jelas menggambarkan Seputeh. Kawasan Seputeh boleh dianggap sebagai pusat hiburan dan membeli-belah di Kuala Lumpur. Ringkasnya, ia adalah surga bagi mereka yang menyukai kesibukan kehidupan bandar. Sejajar dengan ciri-ciri ini yang menentukan kawasan Seputeh, muncullah Avara Seputeh, sebuah projek pembangunan mewah, yang terdiri daripada 366 unit kediaman servis yang ditempatkan dalam 2 blok dari 33 tingkat. Projek ini dikelilingi oleh 5 pusat pembangunan bandar bersepadu seperti Mid Valley City, KL Eco City, Bangsar South, Bandar Malaysia dan KL Sentral. Ini jelas menunjukkan bahawa Avara Seputeh terletak di kawasan yang sangat strategik, berdekatan dengan tempat hiburan utama.

Pemaju Avara Seputeh, Ba Sheng Sdn. Bhd telah membangunkan projek yang terancang walaupun ini merupakan projek sulungnya. Mengingat keperluan calon penduduk yang menginginkan keamanan memiliki persekitaran seperti rumah walaupun tinggal di tengah kota, para pemaju Avara Seputeh telah menggabungkan nuansa rumah di setiap sudut pembangunan mereka.

Salah satu tarikan utama Avara Seputeh adalah penekanan yang diberikan kepada keselesaan penduduk sama ada dari segi kemudahan atau bahagian dalaman setiap unit. Selain itu, kemudahan perhubungan ke tempat-tempat pelancongan utama dan tempat hiburan di dan sekitar Kuala Lumpur seperti Bangsar Village, Mid Valley Megamall dan KL Eco City. Dengan adanya tempat hiburan ini, tempat ini pastinya tidak akan membuat penduduk merasa bosan.

Lokasi Avara Seputeh

Terletak di tengah-tengah Jalan Seputeh, Kuala Lumpur, Avara Seputeh adalah projek pembangunan yang terancang dan strategik yang memfokuskan kehidupan bandar. Keseluruhan landskap kawasan ini bergantung pada pencakar langit yang besar dan jalan yang ramai. Lokasinya sangat sesuai untuk mereka yang gemar kesibukan kehidupan kota. Dikemas dengan gerai hiburan, pusat membeli-belah mewah, tarikan pelancongan dan juga pusat membeli-belah yang menampung keperluan asas para penghuni, harta tanah ini juga akan menjadi popular di kalangan mereka yang menginginkan semua kemudahan dalam jarak yang dekat. Seputeh, sama seperti bandar-bandar lain di Kuala Lumpur, mempunyai kadar kesesakan lalu lintas yang tinggi kerana kepadatan penduduk yang tinggi.

There is a lot of noise from these traffic jams in Seputeh, especially at peak times. The residences closest to the main roads are the most heavily impacted. Avara Seputeh is also located nearby the main roads. This problem can, however, be solved with double-glazed soundproof windows that allow the residents to enjoy peace and quiet without disturbing the neighbours.

Terletak dalam jarak 6 hingga 10 minit antara hotspot pelancongan utama seperti The Gardens Mall, Mid Valley Megamall, dan KL Eco City yang terkenal, berfungsi sebagai titik tambah besar bagi Avara Seputeh. Ini akan menjadi daya tarikan besar bagi generasi milenial yang mempunyai minat tinggi untuk membeli-belah di tingkap atau hanya bergaul dengan rakan dan keluarga mereka. Suka di luar rumah yang hebat? Nah, kawasan Seputeh juga berfungsi sebagai kawasan rekreasi terbaik di sekitarnya. Ini termasuk Taman Rekreasi Taman Desa dan Taman KLCC. Taman-taman ini terletak dalam radius 11 km dari pembangunan perumahan itu sendiri.

Kesambungan

Setanding dengan kemodenan dan perkembangan perkhidmatan pengangkutan di kawasan Kuala Lumpur, Seputeh juga mempunyai banyak kelebihan dalam penyambungan. Ini terdapat dalam pelbagai bentuk seperti perkhidmatan pengangkutan awam yang selalu popular seperti perkhidmatan MRT, perkhidmatan LRT, perkhidmatan bas dan tentu saja, perkhidmatan e-hailing yang begitu popular. Seluruh kawasan Seputeh dihubungkan dengan baik ke pelbagai lebuh raya dan jalan raya utama seperti Lebuhraya Persekutuan, Lebuhraya Pantai Baru (NPE), Lebuhraya Maju (MEX), Lebuhraya Utara-Selatan dan Pautan Kerinchi. Bagi mereka yang lebih suka perjalanan jalan raya yang panjang dan kegembiraan menggunakan jalan raya, lebuh raya ini juga boleh diakses melalui jalan utama Jalan Klang Lama.

Bercakap mengenai perkhidmatan pengangkutan awam, perkhidmatan pengangkutan awam yang paling popular di Seputeh pastinya perkhidmatan KTM terutamanya dengan adanya Stesen Komuter Seputeh. Stesen ini terletak lebih kurang 8 minit dari Avara Seputeh. Selain itu, terdapat juga Stesen KTM Angkasapuri, Stesen KTM Mid Valley, Stesen LRT Kerinchi, Stesen LRT Abdullah Hukum dan Stesen LRT Putra. Calon penduduk tidak akan merasa sukar untuk berulang alik ke stesen komuter juga.

Projek pembangunan kediaman yang sangat berkaitan sebagai Avara Seputeh pastinya akan menjadi kelegaan besar bagi calon penduduk yang banyak bergantung pada penggunaan pengangkutan awam untuk pergi dan pergi bekerja. Penggunaan perkhidmatan e-hailing seperti Grab Car dan My Car sangat penting bagi landskap perjalanan yang semakin meningkat di Seputeh. Perkhidmatan ini popular di kalangan orang yang menginginkan perjalanan yang selesa dan kurang rewel.

Kemudahan

Dengan Seputeh sebagai pusat hiburan utama, adalah selamat untuk mengatakan bahawa melabur dalam harta tanah di kawasan ini tidak akan meninggalkan calon penduduk yang merasa bosan. Terdapat banyak perkara yang dapat dijumpai di sekitarnya dan sangat sesuai untuk kedua-dua milenium yang menikmati kehidupan malam yang riang di Seputeh dan keluarga yang ingin menghabiskan masa yang berkualiti dengan orang tersayang tanpa melakukan perjalanan jauh.

Bagi penduduk yang gemar mengunjungi pusat hiburan dan pusat membeli-belah, terdapat banyak pusat membeli-belah di perkhidmatan anda. Ini termasuk The Gardens Mall, KL Eco City Mall, Bangsar Village dan Mid Valley Megamall. Pusat membeli-belah utama yang telah lama menjadi tempat pelancongan popular ini terletak paling lama, 10 minit dari Avara Seputeh. Kedekatan pusat membeli-belah ini dengan projek pembangunan kediaman akan membolehkan penghuni bersantai dengan keluarga dan rakan mereka tanpa perlu menempuh perjalanan jauh dari kemewahan kediaman mereka. Tidak ketinggalan, ini akan mengurangkan pengalaman penduduk terjebak dalam kesesakan lalu lintas.

Bagi pencinta alam, jangan risau! Di dalam kawasan kehidupan kota, pasti ada beberapa kawasan yang dapat menarik perhatian anda dari keramaian yang mengelilingi kawasan ini. Antara kawasan tersebut adalah, Taman KLCC, Taman Burung Kuala Lumpur, Taman Arca ASEAN dan Taman Rekreasi Taman Bukit Desa. Tempat-tempat ini terletak paling banyak, 10 minit dari Avara Seputeh.

Selain itu, terdapat banyak institusi pendidikan yang terletak di Seputeh. Ini termasuk Sekolah Antarabangsa Vikas, Sekolah Antarabangsa Campus Rangers, Sekolah Menengah Antarabangsa Sri Desa, Sekolah Tinggi Kuen Cheng, Sekolah Kebangsaan Bangsar, Sekolah Antarabangsa Sri Dasmesh, Sekolah Antarabangsa Oasis - Kuala Lumpur, SRJK (C) Kuen Cheng 2, Sekolah Antarabangsa Taman, Global Indian International School (GIIS) Kampus Kuala Lumpur dan Universiti Malaya.

Terdapat juga beberapa perkhidmatan kesihatan berdekatan Avara Seputeh seperti Pusat Pakar UM, Pusat Perubatan UM, Pusat Perubatan Taman Desa, Pusat Perubatan Bangsar dan Pantai Integrated Rehab Service Sdn. Bhd.

 

Membeli-belah

 • The Gardens Mall
 • KL Eco City Mall
 • Kampung Bangsar
 • Mid Valley Megamall

Pendidikan

 • Sekolah Antarabangsa Vikas
 • Sekolah Antarabangsa Campus Rangers
 • Sekolah Menengah Antarabangsa Sri Desa
 • Sekolah Menengah Kuen Cheng, Sekolah Kebangsaan Bangsar
 • Sekolah Antarabangsa Sri Dasmesh
 • Sekolah Antarabangsa Oasis - Kuala Lumpur
 • SRJK (C) Kuen Cheng 2
 • Garden International School
 • Global Indian International School (GIIS) Kampus Kuala Lumpur
 • Universiti Malaya

Hospital dan Kemudahan Perubatan

 • Pusat Pakar UM
 • Pusat Perubatan UM
 • Pusat Perubatan Taman Desa
 • Pusat Perubatan Bangsar
 • Pantai Integrated Rehab Service Sdn. Bhd.

 

Pelan Lantai Avara Seputeh

Avara Seputeh terdiri daripada 2 blok pangsapuri servis yang dirancang dengan bergaya dan 366 unit pangsapuri servis. Setiap unit berukuran antara 667 kaki persegi hingga 1,216 kaki persegi. Dengan 11 susun atur yang berbeza untuk dipilih, yang dilengkapi dengan tempat letak kereta juga, projek ini akan siap pada Julai 2020. Harga permulaan unit di Avara Seputeh adalah RM 650,000.

Unit Studio (1 Bilik + 1 Bilik Mandi + 1 Bilik Serbuk)

 • Jenis A - 667 kaki persegi
 • Jenis A1 - 689 kaki persegi

Unit Eksekutif (2 Bilik + 2 Bilik Mandi)

 • Jenis B - 807 kaki persegi
 • Jenis C - 829 kaki persegi
 • Jenis C1 - 829 kaki persegi

Suite Keluarga (3 Bilik + 2 Bilik Mandi)

 • Jenis D - 915 kaki persegi
 • Jenis E - 1087 kaki persegi
 • Jenis F - 926 kaki persegi
 • Jenis G - 1076 kaki persegi
 • Jenis H - 850 kaki persegi
 • Jenis I - 1216 kaki persegi

Memerhatikan bagaimana pemaju telah mengelaskan unit tersebut kepada 3 kumpulan yang berasingan, mudah untuk mengenal pasti unit yang sesuai untuk pelbagai calon penduduk. Secara amnya, unit yang ideal untuk bujang adalah unit dari Unit Studio. Unit-unit ini agak kecil tetapi akan sangat selesa bagi bujang yang agak sibuk menghabiskan sebahagian besar masa mereka di unit tersebut. Keluarga kecil boleh memilih Unit Eksekutif. Ukuran unit ini lebih besar jika dibandingkan dengan Unit Studio tetapi mempunyai ruang tambahan. Bilik ini sangat sesuai untuk pasangan yang tinggal bersama keluarga tua atau keluarga kecil 3. Bagi keluarga besar, memilih Unit Keluarga adalah pilihan yang tepat. Unit-unit ini terdapat dalam berbagai ukuran binaan dan mereka akan menampung keluarga besar dengan senang hati terutama kerana masing-masing terdiri dari 3 bilik.

Kemudahan dan Kemudahan Avara Seputeh

Kemudahan dan kemudahan di Avara Seputeh memang mewah dan menampung keperluan bakal penghuni. Kemudahan ini terbahagi kepada 3 perkhidmatan berbeza, iaitu Sky Garden, Lifestyle Podium dan Ground Floor Services. Sky Garden adalah tempat penjualan unik Avara Seputeh mengingat fakta bahawa bangunan ini disusun dengan cara yang menggabungkan alam ke dalam suasana moden. Keadaan ini akan membolehkan penduduk berehat setelah seharian yang panjang dan sibuk tanpa perlu meninggalkan kawasan perumahan hanya untuk mendapatkan udara segar. Lifestyle Podium memberi tumpuan untuk mempromosikan gaya hidup aktif terutamanya, dengan adanya kolam renang, gimnasium, dan taman permainan kanak-kanak. Tingkat Bawah mengutamakan keselesaan penghuni dengan penekanan yang besar terhadap perkhidmatan dan keselamatan penting.

Mengenai aspek keselamatan Avara Seputeh, walaupun terletak di sebelah lebuh raya, penduduk tidak perlu bimbang tentang bunyi dari luar, yang mempengaruhi ketenangan kediaman mereka. Ini kerana setiap unit mempunyai kaca tingkap berlapis dua yang akan mengurangkan kebisingan dari luar. Terdapat juga perkhidmatan keselamatan 24/7 juga.

Kemudahan dan Kemudahan

Taman Langit

 • Jambatan Langit
 • Taman Langit
 • Sky Amphitheatre
 • Dek Yoga
 • Kawasan Tempat Duduk & Santai
 • Cabana
 • Dinding Hijau
 • Pit BBQ

Gaya Hidup Podium

 • Kolam renang
 • Jakuzi
 • Kolam Kanak-kanak
 • Taman Permainan Kanak-kanak
 • Cabana
 • Tempat Tidur Matahari
 • Gimnasium Dalaman
 • Gimnasium Luar
 • Laluan Refleksologi
 • Taman
 • Ciri Air
 • Bilik Fungsi
 • Bilik permainan
 • Menukar Bilik
 • Pejabat Pengurusan

Tingkat bawah

 • Lobi Lift
 • Ruang menunggu
 • Serambi Drop-off
 • Bilik Keselamatan
 • Pusat Penjagaan Harian

Perkhidmatan ulang-alik

 • Penghuni ulang-alik ke dan dari Mid Valley City

Analisis Harta Avara Seputeh

Avara Seputeh terdiri daripada 11 jenis unit yang dirancang dengan penuh gaya untuk memenuhi keperluan bakal penghuni. Unit-unit ini berada dalam lingkungan ukuran binaan 667 kaki persegi hingga 1.216 kaki persegi. Harga unit ini bermula dari RM 650,000, atau dengan kata lain, RM 850 per kaki persegi.

Kawasan Seputeh adalah kawasan yang semarak dengan pelbagai pilihan tempat hiburan mulai dari bar, kafe, pusat membeli-belah dan pusat membeli-belah mewah. Selain itu, ia juga memiliki banyak tempat rekreasi bagi mereka yang ingin menikmati udara segar atau bersantai, berjalan-jalan di taman bersama anggota keluarga. Bagi bakal penghuni yang suka berkumpul dengan rakan dan ahli keluarga, gerai hiburan yang ditawarkan Seputeh sangat sesuai untuk semua jenis perjumpaan atau keluar malam. Kehadiran kemudahan baik secara dalaman, di dalam kawasan Avara Seputeh dan luaran, menambahkan lagi kegembiraan di kawasan ini.

Harga unit di Avara Seputeh sangat biasa terutama di kawasan yang setanding dengan Seputeh. Oleh itu, ia akan memenuhi keperluan pembeli kelas atas yang akan dengan mudah melabur dalam unit tanpa pemikiran kedua. Ini akan menjadi masalah, memandangkan tingginya kos hidup di kawasan seperti itu. Walau bagaimanapun, pembeli dari spektrum ekonomi rata-rata akan dapat melabur dalam unit-unit ini, dengan memasukkan pinjaman perumahan.

Kawasan Seputeh mempunyai kadar kesesakan lalu lintas yang tinggi. Namun, masalah ini akan diselesaikan dengan penggunaan layanan transportasi umum di dan sekitarnya. Dengan Seputeh yang sangat berhubung, tidak diragukan lagi bahawa mencari perkhidmatan pengangkutan awam terdekat adalah sangat biasa.

Pasaran sasaran

Pengambilan kunci di Avara Seputeh adalah kenyataan bahawa ia mempunyai kemudahan eksklusif yang diunggulkan dengan fakta bahawa ia juga mempunyai tingkap kalis bunyi. Ini akan melegakan pembeli yang suka mendapat ketenangan dan ketenangan dalam hidup mereka. Selain itu, Avara Seputeh akan sangat menarik bagi penduduk yang suka menjalani gaya hidup aktif terutama dengan adanya kemudahan rekreasi seperti gimnasium dan kolam renang. Kumpulan pembeli ketiga yang akan tertarik dengan Avara Seputeh pastinya adalah mereka yang suka tinggal di dalam kesibukan kota. Ini sebahagian besarnya, terdiri daripada milenium atau penduduk yang terbiasa dengan kehidupan bandar yang sibuk dan hanya mahukan peningkatan rumah. Unit Avara Seputeh akan sangat menampung calon pembeli dari spektrum ekonomi yang lebih tinggi. Ini kerana unitnya berharga RM 850 setiap kaki persegi.

Analisis pesaing

Pemaju hartanah utama di kawasan Seputeh adalah Ba Sheng Sdn. Bhd. Dan Malaysian Resources Corporation Berhad (MRCB). Kehadiran pemaju ini cukup menonjol terutama di kawasan yang setanding dengan Seputeh. Perbezaan antara kedua-dua pembangun ini adalah hakikat bahawa Ba Sheng Sdn. Bhd. Adalah projek pembangunan yang agak baru di Seputeh dan MRCB adalah syarikat yang lebih mapan. Jika dibandingkan dengan harta tanah di sekitar kawasan ini, Avara Seputeh lebih komprehensif dari segi kemudahan dan kemudahannya.

9 Seputeh by MRCB adalah sebuah pangsapuri perkhidmatan pajakan 15 tingkat yang terletak di sepanjang Jalan Klang Lama dan prospek mewahnya pasti mensasarkan pasaran yang lebih tinggi seperti hartanah lain di sekitarnya. Pangsapuri perkhidmatan berada dalam julat ukuran binaan seluas 484 kaki persegi - 1.335 kaki persegi. Oleh itu, harganya RM 900 per kaki persegi. Ini sememangnya lebih mahal jika dibandingkan dengan Avara Seputeh oleh Ba Sheng Sdn.Bhd. yang mempunyai harga RM 850 setiap kaki persegi. Ini sebenarnya membuktikan bahawa harga yang terlalu tinggi di Seputeh sangat biasa. Mungkin agak tidak masuk akal tetapi kos sara hidup di kawasan seperti itu memang tinggi juga. Sebagai tambahan, 9 Seputeh adalah harta pegangan pajak yang mempunyai jangka masa 99 tahun sementara Avara Seputeh adalah harta pegangan bebas.

Tria Seputeh, satu lagi projek oleh MRCB adalah projek pangsapuri servis sewa, yang mempunyai 734 unit. Unit berharga RM 841 per kaki persegi. Untuk pangsapuri pegangan pajak, unit dari Tria Seputeh sememangnya berharga tinggi. Namun, seperti yang disebutkan di atas, ini benar-benar normal di kawasan yang kompetitif seperti Seputeh. Kemudahan dan kemudahan di Tria Seputeh hampir sama dengan Avara Seputeh tetapi Avara Seputeh lebih memfokuskan diri untuk menyatukan alam dengan kemodenan. Tria Seputeh menumpukan seluruh tumpuannya kepada kehidupan moden.

Di bawah ini adalah jadual untuk menegaskan gagasan bahawa Avara Seputeh masih mendahului tempat di kawasan yang kompetitif seperti Seputeh secara keseluruhan:

wdt_ID Nama Hakmilik Tanah Harga Saiz Built-Up (kaki persegi) Harga Per Kaki Persegi Yuran penyelenggaraan
1 Avara Seputeh Freehold Dari RM650,000 667 kaki persegi - 1,216 kaki persegi Dari RM850 setiap kaki persegi RM 0.50
2 Sembilan Seputeh Pajakan Dari RM442,560 484 kaki persegi - 1.335 kaki persegi Dari RM900 setiap kaki persegi RM 0.44
3 Tria Seputeh Pajakan RM642,800 - RM4,870,800 764 kaki persegi - 4,489 kaki persegi Lebih kurang RM 841 setiap kaki persegi RM 0.40

Avara Seputeh’s Developer: Ba Sheng Sdn. Bhd

Di pucuk pimpinan Ba Sheng Sdn Bhd ialah Encik Alex Koh. Dia terkenal dengan rekod prestasi dalam Khor Eng Hock & Sons (PNG) Pty Ltd (KEH PNG), pemaju hartanah dan pengurus harta tanah terkemuka di Port Moresby, Papua New Guinea. KEH PNG telah, sejak tahun 1988, menerajui banyak pembangunan berprestij di Port Moresby, yang meliputi pembangunan kediaman dan komersial. Perkembangan ini merangkumi, antara lain, Avara Square, Avara Vaivai, Avara Saraga, Avara Annex serta NGF Limited Warehouse, Retail dan Pejabat, diterima dengan baik di kalangan penduduk tempatan dan komuniti ekspatriat. Projek utama seterusnya yang dilaksanakan oleh KEH PNG ialah Avara Square dan Avara Apartments. Perkembangan ini adalah sebahagian daripada Pembangunan Avara di pusat perniagaan Port Moresby. Avara Annex, yang telah siap dan diduduki pada tahun 2013, juga merupakan bagian dari Pembangunan Avara dan sangat terkenal di Port Moresby.

Bangunan ini, dengan fasadnya sebagian besar ditutup dengan kaca, disebut "Bangunan Separuh Bulan" oleh masyarakat setempat. Koh membawa semangat perintis dan pengalaman luasnya kembali ke tanah air dengan Ba Sheng Sdn Bhd dengan berkonsep dan membangun Avara Seputeh di Kuala Lumpur. Sebagai pemaju yang bertanggungjawab dan berfikiran maju, Ba Sheng Sdn Bhd menekankan pada nilai-nilai yang ditunjukkan melalui fokus pada pendekatan pelaburan yang kukuh, pemahaman mengenai penilaian harta tanah dan juga kualiti hidup. Fokus Avara Seputeh pada reka bentuk, bentuk dan fungsi yang baik menjadikannya pengembangan model yang menunjukkan standard yang tinggi. Pembangunan ini adalah untuk meningkatkan ruang hidup bandar melalui amalan berkelanjutan dan inovatif, menjadikannya permata bagi para pelabur dan ikon taraf hidup yang canggih.

Ringkasan

Ringkasnya, Avara Seputeh adalah pelaburan yang bermanfaat kerana diberi penekanan dalam mewujudkan persekitaran yang damai di kawasan-kawasan sibuk Seputeh. Ini pasti memenuhi keperluan majoriti pembeli. Dalam jangka panjang, ini pastinya merupakan pelaburan yang tidak akan disesali oleh mana-mana pembeli kerana penekanan pada keselesaan dan gaya hidup bandar.

Baca lebih lanjut

Butiran
Tajuk Tanah:
Komersial
Tempoh:
Freehold
Jenis:
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 3
Mandi:
1 - 2
Harga:
RM650,000
Pemaju:
Ba Sheng Sdn Bhd
Bilangan Tingkat:
33
Jumlah Unit:
366
Tahun Penyiapan:
2021
Kawasan Terbina (BUA):
667 kaki² - 1216 kaki persegi
Yuran penyelenggaraan:
RM0.50 平方英尺
Kemudahan
 • Nursery
 • Kawasan Barbeque
 • Cabana
 • Bilik Fungsi
 • Gimnasium
 • Bilik Muzik / Studio
 • Taman permainan
 • Kolam renang
 • Bas ulang-alik
 • Bilik Yoga / Deck

Lokasi

Wilayah
 • Kuala Lumpur,
 • Seputeh
Kejiranan

Video

Pelan lantai

Jelajah 3d

 • Dalam Kemajuan
Dari RM506,000
 • Kediaman Perkhidmatan,
 • SOFO
Katil:
2 - 3
Mandi:
2 - 3
452 ft² - 1111 ft²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM782,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
454 kaki² - 882 kaki²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM377,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
500 kaki² - 700 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM567,800
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2
813 kaki² - 1285 kaki persegi
Dari RM650,000

Cadangan Jual Unik

 
 1. Pembangunan mewah pegangan bebas
  Pelaburan besar untuk generasi akan datang
 2. Kesambungan yang lancar
  Berjalan kaki ke KTM Seputeh
 3. Kemudahan 5 bintang
  Kemudahan rekreasi dan bersantai pelbagai generasi untuk golongan muda dan tua

Garis masa

Pemandu Keputusan

Kesambungan
8
Kemudahan
9
Keselamatan
9
Konsep
7
Kemudahan
8.5
Nilai wang
7
Penilaian Pustaka28 Undi
8
8.1

Kalkulator Pinjaman Perumahan

Beli Rumah Seterusnya Anda dengan betul

✅ Jaminan Padanan Harga

Yakinlah bahawa anda akan sentiasa mendapat harga terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tawaran yang lebih murah di tempat lain, walaupun tidak mungkin, kami akan sepadan dengan harga!

🎁 Bonus & Ganjaran

Kami tidak mengenakan sebarang komisen atau yuran pembrokeran dari pelanggan kami. Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli rumah dengan kami akan menikmati bonus dan ganjaran tambahan yang tidak akan mereka dapati di tempat lain!

╯ Pengalaman Lancar AZ

Pasukan yang betul komited untuk membuat perjalanan membeli harta anda sebagai usaha yang mudah dan menyenangkan yang mungkin!

Dari penyelidikan ke tempahan, perunding yang berpengalaman dan ramah akan berada di sana untuk membantu anda setiap langkah.

* T & C Terapkan

Dari RM650,000

Sertailah dalam Kalangan Dalam Kami

untuk menerima tawaran eksklusif, berita pasaran terhangat, dan mendapatkan akses orang dalam ke tawaran istimewa khusus ahli kami!