Taman dan Fasad Marin
 • Selesai
1270

The Marin Pulau Pinang

 • Kediaman Perkhidmatan
Kawasan:
1750 kaki² - 3735 kaki persegi
Katil:
3
Mandi:
3 - 4
Progres PembinaanSelesai
Gambaran keseluruhan

Gambaran Keseluruhan Marin

Batu Ferringhi; rumah bagi pantai yang indah dan pemandangan yang menakjubkan yang pastinya menjadi faktor utama bagi pelancong untuk berkumpul di kawasan ini. Tersembunyi di dalam kehijauan yang subur dari permata ini terdapat The Marin, sebuah kondominium mewah yang akan membuat calon pembeli jatuh cinta dengan ketenangan dan kedamaian yang ada. Projek pembangunan bertingkat tinggi dan tinggi ini akan menjadi tarikan besar bagi para pencinta alam kerana seluruh kawasan dikelilingi dengan semua keperluan yang diperlukan untuk percutian yang sempurna dari kesibukan kehidupan kota yang sibuk.

The Marin terbukti menjadi pelaburan yang sangat akomodatif dan mewah bagi calon pembeli kerana ia bukan sahaja mempunyai kemudahan dan kemudahan bertaraf dunia tetapi juga menyediakan persekitaran yang sihat dan selamat untuk mereka. Ini tidak dapat diragukan lagi benar mengingat kenyataan bahawa penduduk The Marin akhirnya dapat menghirup udara segar sambil menghadap Laut Andaman. Para pemaju pasti mengutamakan keperluan semasa dari semua lapisan masyarakat tanpa mengira usia atau jantina dengan menerapkan kediaman moden di dalam lanskap yang penuh dengan alam. Setiap unit dilengkapi dengan Kabinet Dapur Bofi, Peralatan Dapur Electrolux, 4 unit pendingin hawa serta sistem air panas dan skrin mandi serta sistem keselamatan 3 tingkat.

Dibina di atas tanah seluas 4 ekar, The Marin terdiri daripada 149 unit kondominium dan yang mengejutkan, setiap tingkat hanya akan terdiri daripada 4 unit. Ini adalah impian yang menjadi kenyataan bagi mereka yang suka mempunyai privasi dan lantai yang kurang berantakan. Harta pegangan pajakan ini adalah salah satu penambahan terbaru Batu Ferringhi ke kancah pembangunannya dan dalam masa yang singkat, ia akan menjadi tarikan utama bagi pelabur dari jauh dan luas.

Lokasi Marin

Terletak di tengah-tengah dan hati Batu Ferringhi, sangat selamat untuk mengatakan bahawa The Marin adalah pembangunan yang dirancang secara strategik memandangkan ia terletak di kawasan di mana sebilangan besar pelancong berpusu-pusu setiap tahun. Bercakap mengenai kawasan itu sendiri, Batu Ferringhi, yang terletak di sepanjang pantai utara Pulau Pinang, juga merupakan lokasi utama pelancong kerana adanya hotel bertingkat tinggi dan hiburan malam yang menarik dengan kemasukan pasar malam Batu Ferringhi yang terkenal. Dari perspektif orang luar, Batu Ferringhi belum banyak dimanfaatkan dengan banyak projek pembangunan. Oleh itu, ini menjelaskan mengapa calon penduduk The Marin masih dapat menikmati kedamaian dan ketenangan yang pada era globalisasi ini, hanya dapat diperoleh dari kawasan luar bandar dan bukan dari kawasan bandar.

Walaupun begitu, menjadi kawasan bandar yang agak kurang kelihatan juga merupakan kelemahan kecil. Kompleks membeli-belah terdekat ke The Marin adalah Island Plaza yang terletak di Georgetown. Tetapi jangan risau; walaupun ia tidak terletak di Batu Ferringhi, yang diperlukan hanyalah 18 minit pemanduan ke lokasi. Penduduk yang kemungkinan besar berpendapat bahawa perjalanan ke sana kemari adalah kesulitan besar, mereka tidak perlu risau. Penggunaan pengangkutan awam adalah pemandangan umum di Batu Ferringhi dan terdapat banyak pengangkutan awam di sekitarnya.

Selain pusat membeli-belah utama, seseorang juga dapat menemukan banyak restoran, kafe, dan kedai serbaneka kecil. Oleh itu, jika anda bercadang untuk bersiar-siar dengan keluarga atau bersiar-siar dengan diri sendiri, kawasan Batu Ferringhi telah membuat anda dilindungi.

Kesambungan

Walaupun terletak di kawasan Pulau Pinang yang tenang dan kurang urban, Batu Ferringhi mempunyai kaitan dengan adanya pengangkutan awam di sekitar kawasan ini. Walaupun faedah penyambungannya tidak banyak seperti bandar-bandar utama di negara ini, ia cukup untuk penduduk di kawasan itu. Ini pasti dapat menampung orang dari semua lapisan masyarakat dan juga dari semua latar belakang sosio-ekonomi.

Sebagai permulaan, jalan utama di Batu Ferringhi adalah Jalan Batu Ferringhi pesisir yang terus dari Jalan Tanjung Bungah, melalui kawasan pinggir bandar dan akhirnya, ia akan menjadi Jalan Teluk Bahang di pinggir barat Batu Ferringhi. Secara umum, semasa musim percutian, jalan-jalan ini sangat terdedah kepada kesesakan lalu lintas kerana sebilangan besar pelancong akan berkumpul di lokasi pelancongan utama di Batu Ferringhi dan jalan-jalan ini merupakan jalan penghubung utama ke tempat-tempat popular itu.

Bagi mereka yang sering menggunakan pengangkutan awam, Rapid Penang Bus 101 dan 102 akan menampungnya dengan sempurna. Bas-bas ini menghubungkan Batu Ferringhi dengan George Town dan beberapa destinasi lain di Pulau Penang seperti Tanjung Bungah, Tanjung Tokong, Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang dan Queensbay Mall. Penduduk juga boleh memilih perkhidmatan Hop-On-Hop-Off yang terutama memenuhi keperluan pelancong. Ini berguna bagi penduduk yang ingin berkeliling kawasan Batu Ferringhi pada hari Ahad yang cerah.

Kemudahan

Penggemar membeli-belah dapat bersukacita kerana walaupun Batu Ferringhi terutama kawasan sekitar The Marin tidak mempunyai pusat membeli-belah, jaraknya hanya 18 minit dari Island Plaza, 22 minit ke Gurney Plaza dan 36 minit ke Queensbay Plaza. Ini menjadikan membeli-belah, terutamanya membeli-belah mewah, mudah. Kawasan Batu Ferringhi sesuai untuk orang-orang yang mungkin lebih suka persekitaran yang tenang dan damai tanpa hiruk pikuk kehidupan kota.

Selain itu, terdapat lebih banyak tempat hiburan di sekitarnya dibandingkan dengan Georgetown tetapi itu tidak akan menjadi masalah kerana hanya memerlukan 21 minit dari Batu Ferringhi ke Georgetown. Namun, seperti yang disebutkan di atas, terdapat banyak restoran dan kafe di daerah ini juga. Ketika menyangkut subjek pendidikan berkualiti, ini akan menjadi kerumitan bagi ibu bapa kerana mereka pasti menginginkan yang terbaik untuk anak-anak mereka. Terletak dekat dengan The Marin adalah beberapa sekolah berprestij yang bertujuan untuk memberikan pengalaman pendidikan terbaik untuk anak-anak mereka. Sekolah seperti Tenby International School, The International School of Penang dan Dalat International School adalah beberapa institusi pendidikan terbaik di sekitarnya.

Selain itu, kawasan Batu Ferringhi mempunyai salah satu sistem penjagaan kesihatan terbaik di negara ini. Ini merangkumi pusat perubatan seperti Adventist Hospital dan Tanjung Medical Center. Selain kemudahan asas seperti institusi pendidikan, kemudahan perubatan, dan pusat membeli-belah, terdapat juga banyak tempat pelancongan di sekitar Batu Ferringhi seperti Pasar Malam Batu Ferringhi, Ladang Rama-rama Pulau Pinang dan Taman Rempah Tropika.

Membeli-belah

 • Pulau Plaza
 • Gurney Plaza
 • Queensbay Plaza

Pendidikan

 • Sekolah Antarabangsa Tenby
 • Sekolah Antarabangsa Pulau Pinang
 • Sekolah Antarabangsa Dalat
 • SK Teluk Bahang
 • SMK Teluk Bahang
 • SJK (C) Pai Cai

Hospital dan Kemudahan Perubatan

 • Hospital Adventist
 • Pusat Perubatan Tanjung
 • Klinik Ferringhi

Pelan Lantai Marin

Dibina di atas tanah seluas 4 ekar, The Marin sangat sesuai untuk jalan keluar khas dalam bentuk rumah. Ini benar memandangkan setiap tingkat hanya terdiri daripada 4 unit dan setiap unit itu sendiri adalah unit sudut. Oleh itu, penduduk pasti dapat menikmati kelapangan tempat tinggal mereka. 149 unit di The Marin terdapat dalam 2 jenis; Jenis A dan Jenis B dengan Jenis A mempunyai ukuran binaan 1850 kaki persegi dan Jenis B mempunyai ukuran binaan 1750 kaki persegi. Terdapat hanya sedikit perbezaan kecil antara 2 unit ini tetapi satu ciri utama yang berbeza pada Jenis A dan Jenis B adalah kenyataan bahawa unit di Jenis A memiliki pemandangan laut yang santai sementara unit Jenis B memiliki pemandangan hutan yang halus. Unit-unit ini berharga dari RM 1.5 juta dan tanah tersebut adalah pegangan pajak.

JENIS A

Pelan Lantai Marin Jenis A

JENIS B

Pelan Lantai Marin Jenis B

Biasanya, Jenis A, yang merupakan unit yang lebih besar, akan sesuai untuk keluarga besar dan keluarga kecil dengan tujuan untuk berkembang menjadi yang lebih besar. Namun, kerana pandangan unit dalam jenis ini adalah pemandangan laut, disarankan agar pembeli dengan thalassophobia, atau dengan kata lain takut terhadap laut, untuk berfikir dua kali sebelum memilih unit ini. Mereka juga dapat memilih unit-unit di Jenis B, yang menghadap ke hutan. Itu mungkin pilihan yang lebih selamat bagi mereka, mengetahui keadaan mereka. Walaupun Jenis B juga agak besar, orang-orang dengan keluarga yang lebih kecil dapat memilih unit-unit ini jika mereka lebih memilih tempat tinggal yang lebih luas.

Kemudahan dan Kemudahan Marin

Kemudahan bertaraf dunia yang disediakan di The Marin sangat praktikal. Para pemaju The Marin pasti memikirkan banyak cara untuk menerapkan sistem keselamatan yang stabil dengan celah minimum untuk penduduk. Ini menjadikan The Marin menjadi lebih eksklusif dan damai. Sistem keselamatan 3 tingkat menggunakan sistem kad akses canggih di kawasan paling sesak di tempat penginapan ini dan ini merangkumi pintu utama, lobi utama, lobi lif, dan lif tempat letak kereta. Selain itu, terdapat juga sistem interkom video yang dihubungkan terus ke rumah pengawal di samping fakta bahawa 2 pengawal keselamatan ditugaskan ke setiap blok, 24/7. Sistem keselamatan yang luas ini dilengkapi dengan kemudahan kelas pertama yang disediakan adalah percutian utama bagi The Marin.

Of course, a major highlight of the amenities provided by the developers is the comprehensive facilities deck that caters to the needs of every resident, young or old. Facilities include a fully-equipped gymnasium, a 40-meter infinity pool, a children’s playground, two multipurpose halls, a plaza, a wading pool, a Jacuzzi, a sauna, and a reflexology path. If you are athletically inclined, these facilities are extremely useful. After a strenuous day at work or school, those who wish to relax can visit the yoga deck, floating deck, open lawn, reading room, or reflective pond. The Marin truly caters to everyone’s needs.

Keselamatan

 • Sistem interkom video yang disambungkan terus ke rumah pengawal
 • 2 pengawal keselamatan ditugaskan ke setiap blok, 24/7
 • Sistem kad akses maju

Kemudahan & Kemudahan

 • Laluan refleksologi
 • Dek Yoga
 • Buka rumput
 • Sudut BBQ
 • Kolam pusingan tanpa had
 • Dek terapung
 • Taman yang menenangkan
 • Taman permainan kanak-kanak
 • Dek kolam
 • Kolam kanak-kanak
 • Jakuzi
 • Buka plaza
 • Nursery
 • Dewan serbaguna
 • Bilik permainan
 • Lounge
 • Menukar bilik dan sauna
 • Gimnasium
 • Pondok pengawal
 • Kawasan drop
 • Pejabat pengurusan
 • Bilik bacaan
 • Kolam reflektif
 • Gelanggang tenis

Analisis Pesaing Marin

The Marin oleh Plenitude Bayu Sdn. Bhd. Dengan nilai pembangunan kasar keseluruhan (GDV) sebanyak RM 256 juta terdiri daripada 149 unit unit kondominium mewah dengan kawasan binaan seluas 1750 kaki persegi (Jenis B) dan 1850 kaki persegi (Jenis A). Kadar pengambilan semasa untuk unit kondominium adalah 65% dan dengan mempertimbangkan keindahan lokasi dan kecanggihan setiap unit, tidak diragukan lagi bahawa lebih banyak calon pembeli akan melabur di The Marin.

Unit ini berharga dari RM 1.5 juta dan seterusnya dan ini benar-benar boleh diterima memandangkan kemudahan bertaraf dunia dan sistem keselamatan yang luas yang hanya boleh didapati di harta tanah yang terletak di bandar-bandar besar seperti Kuala Lumpur. Pengambilan utama projek ini adalah hakikat bahawa penduduk dapat memperoleh jalan keluar dari surga dari cengkaman kehidupan kota tanpa merampas kemudahan dan kemudahan asas. Di samping itu, dengan kelebihan yang ada kerana mempunyai hubungan utama dengan bandar-bandar lain di Pulau Pinang seperti Georgetown, penduduk tidak akan dibiarkan dalam kegelapan kerana mendapatkan beberapa bentuk hiburan di luar keselesaan kediaman mereka sendiri.

Lebuh raya dan lebuh raya, walaupun terdedah kepada kesesakan lalu lintas, kemungkinan besar akan menjadi dilema bagi penduduk The Marin kerana kesesakan itu hanya berlaku pada hujung minggu ketika pelancong kemungkinan besar akan mengerumuni kawasan tersebut. Selain itu, penggunaan pengangkutan awam akan membolehkan penduduk melakukan perjalanan ke sana kemari dengan ribut-ribut yang minimum. Oleh itu, menjadikan kehidupan mereka di Batu Ferringhi lebih selesa, selesa dan menampung.

Akan tetapi, jika ada masalah tunggal di Batu Ferringhi, ia pasti akan menjadi pencemaran di kawasan ini terutama berkaitan dengan pencemaran air. Tetapi yakinlah; Kerajaan Negeri Pulau Pinang berusaha keras untuk menyelesaikan masalah ini sebelum menjadi lebih teruk. Buat masa ini, pencemaran di kawasan ini masih terkawal. Kawasan ini sedikit kurang bandar, oleh itu, diandaikan bahawa kadar jenayah juga rendah.

Pasaran sasaran

Secara amnya, The Marin akan menarik minat pembeli harta tanah yang ingin menjalani gaya hidup yang damai dan sihat. Walaupun harga unitnya sedikit di atas rata-rata, ini tidak menjadi masalah mengingat hakikat bahawa pemaju telah menyediakan sistem keselamatan 3 tingkat yang kuat dan kemudahan mewah untuk bersantai setelah seharian. Ini adalah harga yang kecil untuk membayar satu unit dengan banyak kemegahan. Biasanya, harta tanah dengan kemudahan seperti itu akan mempunyai harga meroket langit lebih dari RM 2 juta. Pemaju juga boleh menjangkakan sebilangan besar orang asing dan ekspatriat akan melabur di The Marin. Oleh kerana Batu Ferringhi adalah tarikan pelancongan yang popular, orang asing yang ingin menjadikan Malaysia sebagai rumah kedua mereka akan mempertimbangkan untuk melabur dalam harta tanah ini kerana ia juga terletak berdekatan dengan kemudahan asas seperti restoran, kedai runcit, dan kafe.

Selain itu, The Marin juga akan menarik minat orang-orang dari kelas pekerja. Orang-orang ini kemungkinan besar akan lebih banyak dilaburkan untuk mencari keseimbangan kerja-kehidupan yang sempurna. Mereka mungkin memilih unit yang lebih kecil kerana risiko kewangan yang mungkin timbul jika mereka melabur dalam unit yang lebih mahal.

Sebagai tambahan kepada orang-orang dari kelas pekerja, ada juga kemungkinan keluarga besar melabur di The Marin. Dengan mempertimbangkan hakikat bahawa ukuran binaan untuk setiap unit relatif besar, biasanya sesuai untuk keluarga besar yang ingin unit tersebut menampung keperluan setiap ahli keluarga.

Analisis pesaing

Pemaju harta tanah utama di sekitarnya ialah Plenitude Bayu Sdn. Bhd., Mah Sing Group Bhd. Dan Ivory Properties Group Bhd. Tidak diragukan bahawa ketiga-tiga syarikat ini mempunyai sasaran pasaran mereka sendiri untuk memenuhi dan memisahkan matlamat yang ingin dicapai. Walau bagaimanapun, jika ada satu perkara yang dapat membezakan setiap syarikat antara satu sama lain, itu adalah harga untuk harta tanah masing-masing. Dari pandangan belakang, nampaknya The Marin sangat dirugikan kerana hakikat bahawa harta ini berada di hujung barang yang lebih mahal. Walaupun harganya tinggi, The Marin sebenarnya adalah salah satu hartanah terbaik di Batu Ferringhi. Ini disebabkan oleh fakta bahawa kemudahannya yang mewah dengan sistem keselamatan yang maju adalah sebanding dengan harganya. Oleh itu, ia masih memenangi perlumbaan.

Ferringhi Residence 2 oleh Mah Sing Group Bhd. Terdiri daripada 210 unit dalam 5 tingkat dan setiap tingkat dikongsi oleh hanya 2 unit. Calon penduduk boleh memilih dari bilik tidur 3 + 1 dengan ukuran binaan 1510 kaki persegi hingga 1656 kaki persegi. Ini untuk unit biasa. Mereka juga dapat memilih unit lantai dasar seluas 1752 kaki persegi dengan taman peribadi. Walaupun Ferringhi Residence 2 nampaknya menjamin lebih banyak privasi daripada The Marin tetapi dari segi lokasi tempat penginapan ini, The Marin masih berada di puncak senarai dengan pemandangan pantai dan hutan. Ukuran unit di Marin juga lebih besar daripada Ferringhi Residence 2.

10 Island Resort by Ivory Properties Group Bhd terdiri daripada 266 unit kondominium dan 11 unit vila berkembar. Calon penduduk dapat memilih dari unit mulai dari ukuran binaan seluas 1100 kaki persegi hingga 3200 kaki persegi untuk unit kondominium dan untuk vila separa berkembar, mereka dapat memilih dari ukuran mulai dari 3,820 kaki persegi hingga 6,450 kaki persegi. Sebagai perbandingan dengan The Marin, ini jelas menunjukkan bahawa The Marin mempunyai sedikit kelemahan berbanding ukuran unit kondominium. Namun, kemudahan dan kemudahan yang disediakan oleh Plenitude Bayu Sdn. Bhd. Untuk The Marin masih menjadikannya teratas dalam senarai ini.

Di bawah ini adalah jadual untuk menguatkan lagi tanggapan bahawa The Marin masih berada di kedudukan teratas:

wdt_ID Nama Harga PSF Kawasan Terbina (kaki persegi) Bayaran Penyelenggaraan PSF Memulakan Harga Tahun Siap Hakmilik Tanah
1 The Marin (Plenitude Bayu Sdn. Bhd.) RM814 1750 & 1850 N / A Dari RM1,554,000 dan seterusnya 2018 Pajakan
2 Ferringhi Residence 2 (Mah Sing Group Bhd.) RM570 - 933 1208 -1565 RM0.30 Dari RM719,816 - RM1,461,460 2021 Pajakan
3 10 Island Resort (Ivory Properties Group Bhd.) RM720 1100 - 2500 (Pangsapuri); 4050 (Rumah) RM1.60 RM900,000 2013 Pajakan

Pembangun The Marin: Plenitude Bayu Sdn. Bhd.

Berkomitmen untuk mewujudkan kehadiran yang kuat di sektor harta tanah dan memenuhi kepuasan pelanggan, Plenitude Bayu Sdn. Bhd. telah berjaya dalam pelbagai projek pembangunan di seluruh negara. Walaupun menghadapi pelbagai cabaran terutama dari segi bersaing dengan syarikat pembangunan harta tanah utama, syarikat ini tetap berusaha untuk berjaya dalam bidang pembangunan harta tanah. Setelah berada di tempat pengembangan harta tanah selama lebih dari 15 tahun, antara projek yang paling terkenal yang dikendalikan oleh syarikat ini ialah Taman Desa Tebrau Johor Bahru dan 4 Points oleh Sheraton Penang. Berdasarkan kerumitan dan pemikiran yang ada di sebalik projek ini, sudah pasti terbukti bahawa Plenitude Bayu Sdn. Bhd bertekad untuk memberikan yang terbaik untuk pelanggan mereka.

Ringkasan

Secara keseluruhan, The Marin adalah pelaburan besar bagi mereka yang ingin menjalani kehidupan yang damai dan harmoni dalam kawasan alam. Walaupun persaingan yang tinggi di kawasan Batu Ferringhi, The Marin tetap memisahkan diri dari harta tanah yang lain kerana ciri-ciri tambahan yang disediakan oleh pembangunnya untuk menampung gaya hidup yang sempurna untuk calon penghuninya.

Baca lebih lanjut

Butiran
Tajuk Tanah:
Kediaman
Tempoh:
Freehold
Jenis:
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
3
Mandi:
3 - 4
Harga:
RM1,500,000
Pemaju:
Plenitude Bayu Sdn Bhd
Bilangan Tingkat:
21
Jumlah Unit:
149
Tahun Penyiapan:
2018
Kawasan Terbina (BUA):
1750 kaki² - 3735 kaki persegi
Yuran penyelenggaraan:
RM0.35 平方英尺
Kemudahan
 • Bilik Yoga / Deck
 • Kawasan Barbeque
 • Bilik Fungsi
 • Gimnasium
 • Intercom
 • Jakuzi
 • Taman berlandskap
 • Kolam renang
 • Sauna

Lokasi

Wilayah
 • Penang,
 • Batu Ferringhi
Kejiranan

Video

Pelan lantai

Jelajah 3d

 • Dalam Kemajuan
Dari RM506,000
 • Kediaman Perkhidmatan,
 • SOFO
Katil:
2 - 3
Mandi:
2 - 3
452 ft² - 1111 ft²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM567,800
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2
813 kaki² - 1285 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM450,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2 - 3
732 kaki² - 1227 kaki²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM1,000,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 4
Mandi:
1 - 4
455 kaki² - 2455 kaki persegi
Dari RM1,500,000

Cadangan Jual Unik

Residential Development of Prime Quality
Freehold, low density and luxurious condominium at Batu Ferringhi.
Sea Views That Will Wow You
Located next to a 5 star hotel with magnificent views of the sea.
Amenities Of Every Kind
Within 2 to 3 minutes' driving distance of nearby conveniences and amenities.

Garis masa

2015

5 November 2015

Kadar Pengambilan Marin Penang pada 65%

Plenitude menjangkakan akan mengekalkan penjualan RM250 juta pada TK16. Pada masa ini, The Marin di Ferringhi, yang memiliki nilai pembangunan kasar (GDV) RM256 juta, mempunyai kadar pengambilan 65%.

 

Pemandu Keputusan

Kesambungan
6
Kemudahan
8
Keselamatan
9
Konsep
6
Kemudahan
8
Nilai wang
7
Penilaian Pustaka21 Undi
8.4
7.3

Kalkulator Pinjaman Perumahan

Beli Rumah Seterusnya Anda dengan betul

✅ Jaminan Padanan Harga

Yakinlah bahawa anda akan sentiasa mendapat harga terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tawaran yang lebih murah di tempat lain, walaupun tidak mungkin, kami akan sepadan dengan harga!

🎁 Bonus & Ganjaran

Kami tidak mengenakan sebarang komisen atau yuran pembrokeran dari pelanggan kami. Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli rumah dengan kami akan menikmati bonus dan ganjaran tambahan yang tidak akan mereka dapati di tempat lain!

╯ Pengalaman Lancar AZ

Pasukan yang betul komited untuk membuat perjalanan membeli harta anda sebagai usaha yang mudah dan menyenangkan yang mungkin!

Dari penyelidikan ke tempahan, perunding yang berpengalaman dan ramah akan berada di sana untuk membantu anda setiap langkah.

* T & C Terapkan

Dari RM1,500,000

Sertailah dalam Kalangan Dalam Kami

untuk menerima tawaran eksklusif, berita pasaran terhangat, dan mendapatkan akses orang dalam ke tawaran istimewa khusus ahli kami!