Ecoworld Horizon (Brydon)
 • Dalam Kemajuan
10092

Eco Horizon (Brydon)

 • Bungalow
 • Semi-D
Kawasan:
2467 kaki persegi - 3620 kaki persegi
Katil:
4 - 5
Mandi:
5
Progres PembinaanTahap 2A
Gambaran keseluruhan

Gambaran Keseluruhan Eco Horizon (Brydon)

Ketika datang ke Malaysia, Pulau Pinang selalu menjadi tempat pelancongan utama kerana ia berfungsi sebagai periuk lezat makanan lezat, tempat-tempat unik untuk dikunjungi dan tentu saja, pemandangan Instagram yang menarik. Terletak di Seberang Perai Selatan, Pulau Pinang adalah Batu Kawan yang merupakan rumah bagi tambahan terbaru Eco Horizon untuk pembangunan perbandarannya; Brydon. Kawasan Batu Kawan telah mengalami pembandaran dan pembangunan yang meluas sejak kebelakangan ini terutama setelah siapnya Jambatan Pulau Pinang Kedua yang pastinya menarik perhatian bandar kecil ini kepada pemaju hartanah di seluruh negara.

Eco Horizon (Brydon) terdiri daripada 338 unit rumah berkembar dan banglo 2 tingkat berpagar, yang dibina di seberang kawasan Eco Horizon seluas 300 ekar di Bandar Cassia. Walaupun begitu, EcoWorld's Brydon memiliki kesegaran dan kesegaran yang baru.

Eco World Development Group Berhad, pemaju untuk projek perumahan besar ini, selalu menjadi perintis untuk membina rumah yang memenuhi keperluan orang dari semua lapisan masyarakat dan dari semua gaya hidup dan hobi. Tagline mereka, "For Generations" menjelaskan tujuan dan visi mereka sebagai pemaju harta tanah dengan sendirinya. Konsep fleksibel mereka yang menjadikan komuniti perumahan sebagai tempat yang selesa untuk orang-orang dengan pelbagai minat menjadikan tempat ini lebih menarik bagi calon pembeli. Bandar ini dikelilingi oleh tasik buatan manusia, trek berbasikal, dan sebuah rumah kelab yang mewah dan terletak tidak jauh dari IKEA, dari persimpangan utama yang menghubungkan Jambatan Pulau Pinang Kedua ke Lebuhraya Utara-Selatan.


Ini membuktikan bahawa Brydon melayani alam semula jadi dan peminat seni bina dan pastinya akan menyediakan persekitaran yang sempurna untuk memenuhi keperluan harian anda.

Eco Horizon (Brydon) Lokasi

Terletak di hati dan jiwa Seberang Perai, adalah selamat untuk mengatakan bahawa bandar Eco Horizon benar-benar merupakan projek pembangunan perumahan yang dirancang dengan baik yang terletak di kawasan kelas atas di Batu Kawan, yang dikenali sebagai Bandar Cassia. Bercakap mengenai kawasan itu sendiri, Batu Kawan adalah kawasan pilihan raya terbesar di daratan yang menonjol sebagai kawasan yang unik kerana pertembungan kawasan industri, ladang dan kawasan perumahan.

Perindustrian yang pesat di kawasan ini juga menjadi pemangkin kepada beberapa masalah besar dengan salah satunya ialah masalah kenderaan berat yang merosakkan jalan raya. Kawasan ini juga merupakan pusat ternakan ayam dan babi. Namun, mengingat komitmen EcoWorld untuk memberikan liputan lanskap yang besar, penduduk akan dikelilingi oleh tanaman hijau yang terpencil dari kesan perindustrian.

Ia terletak betul-betul di seberang IKEA dan dikelilingi oleh banyak kemudahan yang ada dan akan datang termasuk Penang Design Village, pusat membeli-belah serantau yang dicadangkan oleh Ikano dan AEON Mall Alma. Ini menunjukkan bahawa Eco Park sangat sesuai untuk calon pembeli yang menyukai kesibukan kawasan metropolitan yang bertentangan dengan pemandangan indah yang dibangunkan oleh pemaju itu sendiri.

Kesambungan

Terletak di kawasan Batu Kawan yang tenang, tenang dan bersempadan, Eco Horizon mempunyai banyak tawaran dari segi manfaat sambungan. Seperti yang serupa dengan kawasan persekitaran dan projek perumahan di sekitarnya, bakal pembeli tidak akan menyesal melabur dalam Eco Horizon. Ini disebabkan oleh lebuh raya dan lebuh raya yang luas dan menghubungkan bandar dengan pelbagai lokasi utama. Ini menjadikan kehidupan seharian penduduknya kurang selesa. Eco Horizon mudah diakses melalui Jambatan Sultan Abdul Halim Muadzam Shah (Jambatan Kedua Pulau Pinang), Lebuhraya Utara-Selatan melalui plaza tol Batu Kawan, Persimpangan Bukit Tambun, dan Pertukaran Valdor.

Takut dengan kesesakan lalu lintas yang padat? Oleh itu, bakal pembeli Eco Horizon boleh mengucapkan selamat tinggal kepada kebimbangan mereka. Persimpangan Trumpet Bandar Cassia yang dicadangkan dengan plaza tol baru sedang dirancang oleh Penang Development Corp. Ini untuk meningkatkan lagi keselesaan penduduknya dan juga untuk meredakan aliran lalu lintas masuk dan keluar dari Batu Kawan ke Utara-Selatan Lebuh raya dalam jangka masa panjang. Bagaimana jika penduduk tidak memiliki kenderaan? Jangan risau! Nampaknya, ada perkhidmatan BRT yang menghubungkan Permatang Tinggi ke Batu Kawan dan berakhir di Taman Perindustrian Bandar Cassia.

Kemudahan

Sorotan utama Eco Horizon adalah fakta bahawa IKEA terletak betul-betul bertentangan dengannya. Fakta yang menyeronokkan; ini adalah kedai IKEA pertama di Wilayah Utara. Walaupun begitu, ini pasti memberikan banyak kegembiraan bagi peminat membeli-belah di luar sana. Perabot membeli-belah untuk rumah baru anda tidak pernah semudah ini kerana hanya sebentar dari kota. Selain IKEA, terdapat juga Design Village Outlet Mall dan Pearl City Mall yang dapat memenuhi fantasi membeli-belah anda.

In addition to Eco Horizon, the surrounding area is home to a number of established industrial areas, such as Boon Siew Honda, Western Digital and VAT Manufacturing. As a result, more job opportunities might emerge, and what could be more relaxing than to live close to your place of work?

Bagi ibu bapa yang prihatin, yang selalu bimbang tentang masa depan anak mereka, mereka tidak perlu bimbang mengenai perkhidmatan pendidikan yang berkualiti. Terletak berdekatan dengan bandar ini terdapat kolej dan universiti terkenal seperti Peninsula College dan KDU University. Secara umum, Eco Horizon memang tempat yang sesuai untuk orang-orang dari semua lapisan masyarakat dan ini dapat dikuatkan lagi oleh kenyataan, bahawa para pembangun berusaha lebih keras untuk menghubungkan tagline mereka dengan visi yang realistik dalam membangun kota Eco Horizon.

Bagi pencinta alam dan peminat aktiviti luar, anda boleh berkunjung ke Central Island Park seluas 25 hektar di Batu Kawan, terkenal dengan karya seni Four Seasons Floral dan pameran jet 50 meter. Kesihatan juga menjadi keutamaan besar dalam kehidupan semua orang dan para pemaju pasti mengingatnya semasa membina bandar ini. Terletak berdekatan dengan Eco Horizon adalah Pusat Perubatan Columbia Asia dan UMedic Healthcare. Walau bagaimanapun, jumlah kemudahan kesihatan dan perubatan kurang daripada rata-rata kawasan perbandaran.

Membeli-belah:

 • IKEA Batu Kawan
 • Design Village Outlet Mall
 • Pearl City Mall

Pendidikan:

 • Sekolah Antarabangsa GEMS Pearl City, Pulau Pinang
 • SMK Batu Kawan
 • SJK (T) Batu Kawan
 • Kolej Universiti KDU
 • Semenanjung College
 • Universiti Hull

Perkhidmatan Perubatan:

 • Hospital Columbia Asia
 • Penjagaan Kesihatan UMedic

Pelan Lantai Eco Horizon (Brydon)

Presint kedua Eco Horizon, yang merupakan tambahan terbaru ke perbandaran 300-ekar mereka, ialah Brydon. Ia terdiri daripada 382 unit separa koma dengan kawasan binaan 2467 kaki persegi hingga 3620 kaki persegi dan 13 unit banglo dengan kawasan binaan 3200 hingga 3600 kaki persegi. Julat harga masing-masing adalah dari RM 1.2 juta dan RM 1.9 juta. Setiap unit ini mempunyai rasa kecanggihan dan kemegahan kepada mereka, dihiasi dengan kehijauan yang mengagumkan di sekeliling kawasan tersebut. Tanah ini, bagaimanapun, adalah pegangan pajak dan mempunyai tempoh standard 99 tahun.

Semi-D

Eco Horizon (Brydon) Jenis SD1A
PELAN Lantai (JENIS SD1A) - 2467 kaki persegi.

Eco Horizon (Brydon) Jenis SD2A

PELAN Lantai (JENIS SD2A) - 2489 kaki persegi.

Eco Horizon (Brydon) Jenis SD1B

PELAN Lantai (JENIS SD1B) - 2605 kaki persegi.

Eco Horizon (Brydon) Jenis SD2B

PELAN Lantai (JENIS SD2B) - 2605 kaki persegi.

Eco Horizon (Brydon) Jenis SD1C

PELAN Lantai (JENIS SD1C) - 2620 kaki persegi.

Eco Horizon (Brydon) Jenis SD2C

PELAN Lantai (JENIS SD2C) - 2620 kaki persegi.

 

Bungalow

Eco Horizon (Brydon) Jenis BG1

PELAN Lantai (JENIS BG1) - 3200 kaki persegi.

Eco Horizon (Brydon) Jenis BG2

PELAN Lantai (JENIS BG2) - 3200 kaki persegi.

Eco Horizon (Brydon) Jenis BG3

PELAN Lantai (JENIS BG3) - 3600 kaki persegi.

Eco Horizon (Brydon) Jenis BG3A

PELAN Lantai (JENIS BG3A) - 3600 kaki persegi.

* Sila rujuk bahagian pelan Tingkat untuk kualiti imej yang lebih baik

Biasanya, unit yang ideal untuk bujangan yang baru masuk ke dalam tenaga kerja adalah SD1A dan SD2A, yang merupakan sebahagian daripada unit semi-D, kerana mereka bagus untuk rumah permulaan. Bagi keluarga kecil yang lebih suka persekitaran yang kecil, nyaman, unit dari SD1B, SD2B, SD1C, dan SD2C akan mencukupi. Namun, bagi keluarga kecil dengan rancangan untuk berkembang menjadi keluarga yang lebih besar, lebih selamat memilih unit dari unit banglo secara khusus, BG1.

Keluarga besar, sebaliknya, berhak mendapat ruang yang lebih besar dan lebih memuaskan untuk pengalaman hidup yang lebih baik di Brydon. Oleh itu, mereka harus memilih unit banglo dari BG2, BG3, dan BG3A. Walaupun begitu, semuanya bergantung kepada keperluan dan kehendak pembeli sendiri untuk memilih rumah yang sesuai.

Kemudahan dan Kemudahan Eco Horizon (Brydon)

Eco Horizon, sebuah perbandaran yang dirancang dengan baik, menempatkan salah satu kemudahan yang paling hebat dan menarik di rantau itu sendiri. Sebagai pembangunan pertama yang terjaga dan dijaga di koridor Batu Kawan, ketenangan dan ketenangannya dapat memikat calon pembeli di luar sana. Keselamatan pasti titik jualan utama perbandaran. Pemaju telah memasang pedang lambang 10 kaki di sekitar keseluruhan pembangunan yang dilengkapi dengan sistem penggera di setiap unit, sambungan interkom ke rumah penjaga dan sensor CCTV di sepanjang pagar perimeter. Kesemua ini disertai dengan rondaan keselamatan 24/7.

The clubhouse contains a 3.6-acre site that caters to the needs and interests of Brydon residents and those from the townships. Additionally, there is a 20 foot back lane garden. Swimming pool, kindergarten, gym, yoga, sauna, steam room, Jacuzzi, BBQ area, community hall, and children’s playground would be some of the amenities in the clubhouse.

Tetapi inilah tangkapannya; penduduk hanya dapat menggunakan kemudahan tersebut secara percuma selama 1 tahun. Selain itu, calon pembeli Brydon juga dapat mengharapkan dua tasik berbentuk flamingo, yang terletak di taman seluas 13,6 hektar. Ini menambah konsep kemewahan yang terdapat di Batu Kawan yang ingin diketengahkan oleh EcoWorld.

Kemudahan & Kemudahan

 • Pagar lambang 10 kaki
 • Sistem penggera dalam setiap unit
 • Sambungan interkom ke rumah penjagaan
 • Sensor gerakan CCTV di sepanjang pagar perimeter
 • Rondaan keselamatan 24/7
 • 20 kaki belakang taman lorong
 • Rumah kelebihan 3.6 hektar
 • Kolam renang
 • Tadika
 • Bilik gim dan yoga
 • Bilik sauna atau wap
 • Jakuzi
 • Kawasan BBQ
 • Dewan komuniti
 • Taman permainan kanak-kanak

Analisis Harta Tanah Eco Horizon (Brydon)

Brydon oleh Eco Horizon dengan jumlah nilai pembangunan kasar (GDV) berjumlah RM 556 juta, terdiri daripada 382 unit semi dees dengan kawasan binaan seluas 2777 kaki persegi hingga 3553 kaki persegi dan 13 unit banglo seluas 4025 kaki persegi. Pembangunnya, EcoWorld menjangkakan akan mendapat sambutan yang baik semasa pelancaran Brydon kerana koleksi Eco Horizon pertama, Ashton, mendapat sambutan dengan lebih dari 70% unit terjual. Brydon dijadualkan siap pada tahun 2021.

Bagi kawasan Batu Kawan dan khususnya, Bandar Cassia, projek-projek mewah seperti Brydon oleh Eco Horizon adalah satu prestasi yang jarang berlaku, diakhiri dengan kehadiran pandangan mewahnya yang kelihatan sedikit tidak penting, tersembunyi di kawasan ini Seberang Perai yang biasanya dikenali sebagai zon perindustrian yang pesat. Ini akan menjadi masalah besar bagi calon penduduk kerana, walaupun kawasan perbandaran Eco Horizon, canggih dan berkelas dengan sendirinya, kawasan sekitar Bandar Cassia akan menjadi gangguan dan masalah sebenar bagi penduduk itu sendiri kerana ia tidak sepenuhnya dibangunkan atau bandar.

Satu lagi isu yang dapat kita perhatikan dari projek perumahan ini adalah hakikat bahawa penduduk terdedah kepada pencemaran terutama pencemaran udara kerana terdapat kilang-kilang di sekitar kawasan itu. Selain daripada pencemaran udara, penduduk yang berpotensi mungkin juga menghadapi pencemaran air berikutan kewujudan ladang ayam dan ladang babi di kawasan Batu Kawan.

Selain pencemaran, kekurangan kemudahan dan kemudahan asas seperti pusat perubatan dan pusat membeli-belah dalam jarak dekat adalah sesuatu yang perlu difikirkan oleh bakal penduduk. Kita terpaksa pergi ke tempat-tempat berhampiran seperti Bukit Mertajam untuk mendapatkan akses ke pusat membeli-belah seperti AEON Mall, dan Mydin. Mempunyai projek perumahan utama di kawasan yang tidak mungkin dilakukan tetapi, Batu Kawan pasti akan berkembang menjadi kawasan yang lebih ramai di tahun-tahun akan datang.

Pasaran sasaran

Jika terdapat satu takeaway utama di Brydon oleh Eco Horizon, ia akan menjadi sistem keselamatan yang luas. Ini akan mempunyai potensi yang tinggi dalam menarik penduduk dari kawasan kediaman berpagar lain dengan kekurangan perlindungan dan keselamatan yang teruk. Pencinta alam dan damai juga akan berasa terpesona dengan kehadiran kawasan sekitar yang tenang dan indah yang dibangunkan oleh EcoWorld. Ia akan memberi mereka rasa relaksasi yang sempurna selepas hari kerja yang panjang dan melelahkan tanpa perlu meninggalkan kawasan kejiranan.

Tag harga tinggi yang datang bersama-sama dengan setiap unit sama ada separa atau banglo, hanya boleh menampung bakal pembeli dari strata ekonomi yang lebih tinggi di rantau ini. Dengan harga permulaan separuh akhir dan banglo sebanyak RM 1.2 juta dan RM 1.9 juta, pastinya prospek pembeli daripada spektrum ekonomi purata tidak akan didorong untuk membeli mana-mana unit ini.

Secara keseluruhannya, Brydon oleh Eco Horizon mensasarkan sekumpulan pembeli yang sangat spesifik selepas mengatasi kebaikan dan keburukannya dan kumpulan tersebut melibatkan pembeli dari spektrum ekonomi yang lebih tinggi, pencinta alam dan pembeli yang sangat cenderung mempunyai persekitaran yang selamat untuk hidup.

Analisis pesaing

Pemaju hartanah utama di kawasan Bandar Cassia, Batu Kawan adalah EcoWorld Sdn. Bhd. Dan Aspen Group Sdn.Bhd. Kedua-dua pemaju ini adalah dua pemangku kepentingan utama di daerah ini tetapi mereka mempunyai perbezaan yang besar dalam hal pengalaman mereka memiliki projek pembangunan di wilayah Utara Malaysia. Manakala projek Aspen Group Sdn. Bhd. Sangat tertumpu di wilayah Utara, khususnya Pulau Pinang, projek EcoWorld Sdn.Bhd. sangat pelbagai dan mempunyai pengalaman luas dalam pembangunan harta tanah di seluruh negara dan juga, seperti di United Kingdom dan Australia, menjadikannya sangat syarikat yang produktif.

Melangkah lebih mendalam ke dalam spesifik setiap projek perumahan iaitu, Brydon oleh Eco Horizon dan Viluxe oleh Aspen Vision City, dari segi kemudahan dan kemudahan, Viluxe pasti mempunyai kelebihan dalam hal ini dengan penambahan berbagai tarikan dalam bentuk mini bandar seperti bandar. Mungkin salah satu tarikan yang paling dicari ialah Aspen Vision City City Central Park dengan landskapnya yang indah dan memasukkan ciri-ciri unik di dalamnya.

Dari segi harga, Viluxe mungkin nampak lebih diingini kerana harga permulaan Semi Dees berada di RM 750,000 manakala Brydon adalah dari RM 1.2 juta. Walau bagaimanapun, kita harus ingat bahawa kedua-dua syarikat mempunyai kumpulan sasaran yang berlainan; Viluxe, yang lebih menampung ke arah spektrum ekonomi purata sementara Brydon, yang lebih tertumpu kepada kumpulan dari spektrum ekonomi yang lebih tinggi.

Selain itu, calon pembeli juga harus mempertimbangkan saiz tanah apabila memilih antara kedua-dua projek perumahan ini. Viluxe menawarkan harga yang lebih berpatutan berbanding dengan Brydon tetapi saiz tanah Brydon dari segi kaki persegi jauh lebih besar daripada Viluxe dengan unit terkecil Semi-D iaitu 2467 kaki persegi dan yang terbesar ialah 3620 kaki persegi. Undian pergi ke Brydon tanpa mengira dari segi aspek ini kerana, dari segi harga berbanding aspek saiz tanah, pasti lebih masuk akal.

Satu tangkapan yang dapat dilihat dari kedua-dua projek perumahan ini, bagaimanapun, adalah fakta bahawa Brydon adalah pajakan walaupun harga yang tinggi manakala Viluxe adalah pegangan bebas. Pembeli hartanah akan mengharapkan pelaburan jangka panjang untuk disampaikan kepada generasi muda juga dan fakta bahawa Brydon adalah pajakan akan menambah kepada komplikasi mereka dalam memilih antara kedua-dua sifat ini.

Bagaimanapun, apabila mempertimbangkan keahlian percuma rumah kelab itu selama setahun, pemandangan yang indah di bandar itu, diikuti dengan sistem keselamatan di atas rata-rata, keputusan itu pasti pergi ke Brydon.

Berikut adalah jadual untuk menguatkan lagi tanggapan bahawa Brydon masih mendahului tempat di kawasan yang bersaing seperti Bandar Cassia, Batu Kawan:

Pembangun Eco Horizon: EcoWorld Sdn Bhd

Dengan 20 projek merangkumi 3 kawasan ekonomi utama di Malaysia, masing-masing terdiri daripada pelbagai tujuan dan pelbagai pilihan, tidak ragu lagi bahawa EcoWorld Sdn.Bhd. adalah salah satu pemaju hartanah utama di Malaysia. Projek pembangunan mereka, yang merangkumi bandar-bandar baru, pembangunan komersil bersepadu, pangsapuri bertingkat mewah, dan taman perniagaan hijau, sentiasa berada di barisan hadapan kecemerlangan tanpa mengira lokasi projek-projek itu di negara ini. Jenama ini, melalui anak syarikatnya, EcoWorld International, juga telah meluaskan jangkauannya ke United Kingdom dan Australia.

Didorong oleh visi Menciptakan Esok & Melebihi, EcoWorld Sdn.Bhd.Projek-projek terbukti beberapa langkah di hadapan pemaju hartanah lain dengan adanya kemudahan mewah dan mempertimbangkan keperluan ekonomi semasa dan bakal pembeli. Dengan pandangan ikonik, canggih dan berkelas mereka, Eco World Sdn. Bhd. Selalu mengekalkan konsistensinya dalam setiap projek tanpa menjejaskan kualitinya.

Ringkasan

Secara keseluruhan, Brydon by Eco Horizon adalah pelaburan yang baik dan semestinya terdapat dalam senarai calon pembeli untuk membeli. Walaupun merupakan syarikat yang sudah mapan, setiap calon pembeli harus memikirkannya sebelum melabur di Brydon hanya untuk memastikan apakah itu sesuai dengan tujuannya dalam waktu dekat.

Walaupun mempunyai bahagian profesional yang adil; menjadi sistem keselamatannya yang rata-rata dan persekitaran dan kekurangan yang tenang; Sebagai tanda harganya yang mahal dan jenis tanah, Brydon by Eco Horizon pastinya merupakan projek perumahan yang mewah dan unik yang akan membuat kepala berubah.

Baca lebih lanjut

Butiran
Tajuk Tanah:
Strata bertajuk
Tempoh:
Pajakan
Jenis:
 • Banglo,
 • Semi-D
Katil:
4 - 5
Mandi:
5
Harga:
RM1,200,000
Pemaju:
Eco World Development Group Bhd
Bilangan Tingkat:
2
Jumlah Unit:
395
Tahun Penyiapan:
2021
Kawasan Terbina (BUA):
2467 kaki persegi - 3620 kaki persegi
Kemudahan
 • Kemasukan Gated
 • Rumah kelab
 • Gimnasium
 • Taman berlandskap
 • Kolam renang
 • Sauna
 • Bilik Yoga / Deck

Lokasi

Wilayah
 • Penang,
 • Batu Kawan
Kejiranan

Video

Pelan lantai

 • Dalam Kemajuan
Dari RM506,000
 • Kediaman Perkhidmatan,
 • SOFO
Katil:
2 - 3
Mandi:
2 - 3
452 ft² - 1111 ft²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM782,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
454 kaki² - 882 kaki²
 • Dalam Kemajuan
Dari RM377,000
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
1 - 2
Mandi:
1 - 2
500 kaki² - 700 kaki persegi
 • Dalam Kemajuan
Dari RM567,800
 • Kediaman Perkhidmatan
Katil:
2 - 4
Mandi:
2
813 kaki² - 1285 kaki persegi
Dari RM1,200,000

Cadangan Jual Unik

The Largest Residential Project In The City
Penang's largest gated guarded residential development, with a magnificent Goose Shape man-made lake.
GBI Township
First GBI Township development in Batu Kawan.
Access To Various Conveniences
Only 5 minutes away from the 2nd Penang link bridge offering plenty of conveniences and amenities.

Garis masa

Pemandu Keputusan

Kesambungan
7
Kemudahan
6
Keselamatan
7.5
Konsep
9
Kemudahan
7
Nilai wang
7
Penilaian Pustaka22 Undi
8.1
7.3

Kalkulator Pinjaman Perumahan

Beli Rumah Seterusnya Anda dengan betul

✅ Jaminan Padanan Harga

Yakinlah bahawa anda akan sentiasa mendapat harga terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tawaran yang lebih murah di tempat lain, walaupun tidak mungkin, kami akan sepadan dengan harga!

🎁 Bonus & Ganjaran

Kami tidak mengenakan sebarang komisen atau yuran pembrokeran dari pelanggan kami. Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli rumah dengan kami akan menikmati bonus dan ganjaran tambahan yang tidak akan mereka dapati di tempat lain!

╯ Pengalaman Lancar AZ

Pasukan yang betul komited untuk membuat perjalanan membeli harta anda sebagai usaha yang mudah dan menyenangkan yang mungkin!

Dari penyelidikan ke tempahan, perunding yang berpengalaman dan ramah akan berada di sana untuk membantu anda setiap langkah.

* T & C Terapkan

Dari RM1,200,000

Sertailah dalam Kalangan Dalam Kami

untuk menerima tawaran eksklusif, berita pasaran terhangat, dan mendapatkan akses orang dalam ke tawaran istimewa khusus ahli kami!